Menstruace a HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.10 14:36

Menstruace

Ahojky, já jsem brala antinu rok a ted jsem ji vysadila po poslední menstruaci. Jenže partner se do mě ještě 1 týden uspokojoval a já mám dneska 29 den a ještě se nedostavila :-( Mám :cry: strach, můžete mi poradit :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
24.6.10 14:42

no tak tohle moc nechápu :think: když máš ted takový strach proč si ho nechala jak ty píšeš do sebe uspokojovat??? Na to si asi měla myslet dřív, antiko by měla ještě pár dní účinkovat, ale jisté to není, obrovská nezodpovědnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
24.6.10 14:44

kup si test,pokud neni brzo…

• Citovat
  • Upravit
6093
24.6.10 15:07

Kup si těhotenský test.
Já jsem brala HA velice krátce, a když jsem ji vysadila, ještě půl roku jsem měla příšerně rozhozený cyklus (MS chodila klidně i po 60dnech 8-o :roll: ).
Tak doufej, že jsi taky takový případ jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 09:23

menstruace

Ahoj holky,prosím poraĎte.Mám menstruaci po 30-31 dnech,ovulaci 14.den.Posl.menstruace 15.9.,16.10.,tak bych ji teď očekávala,ale ať nechodí :cert: 16.11.,no 27.1O. jsem byla na inseminaci,byl to ten 14.den ovulace a právě teď mi kamarádka řekla,že menstruci bych tady měla mít 14dnů po ovulaci,tedy 9.11.Jsem z toho blázen.Asi od so mě píchá v podbříšku,trochu bolí prsa,teď ten slabý výtok,včera po kafi na :poblion: .Tak nevim,jak to je? :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 05:51

Ahoj, mám takový dotaz, 5let beru stejnou antikoncepci nikdy žádný problém, vynechána antikoncepce jen v těhotenství, 3měsíc po porodu znovu nasazena, hned po prvním platíčku menstruace přišla tak jak měla. Teď ovšem jsem u 14tabletky a přez noc jsem dostala ms.
Nevíte co to může znamenat?
Nikdy se mi to nestalo, proto jsem v šoku. Jsem si na milion procent jistá že jsem žádnou tabletku nevynechala, nejsem ve stresu, teda teď už trošku jo. Je to normální? Mám to nahlásit lékaři? Nemůže jít o samovolný potrat?

• Citovat
  • Upravit
11370
21.2.13 06:22

Třeba by bylo na čase změnit antiko… mě dr každý 2 roky měnil značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.5.15 12:12

menstruace a HA

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Minulý měsíc jsem nedostala menstruaci (pouze uplne maličké špinění) a dnes mám třetí den bez HA ze čtyř (placebo tabletky). Dělala jsem si minulý měsíc těhotenský test a byl negativní. Trochu se obávám, ale prášky beru pravidelne. Jsem teď pod mírným stresem, protože tento týden maturuji. Poradite mi? Myslote si, ze bych mohla byt těhotná? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 16:25

HA a strach

Ahoj, nechci zakládat jinou diskusi. 28.5.byl styk a ten den večer jsem dobírala poslední prášek z platicka a klasický pak měla 7denni pauzu. 9.6.byl zatím poslední styk. Dnes se mělo dostavit krvácení. Dostavilo se obvykle na hodinu přesně, jenže to bylo jen ráno a teď mi přijde, že jen spinim. Může se krvácení ještě rozjet? 8o :think: žádná chyba v užívání opravdu nebyla, beru téměř na minuty přesně. Podbřišek mě poboliva, jako bych normálně měla krvácet. :/ Tak se právě chci jen zeptat ,jestli je to normální, že zatím se nic nerozjely a v předchozím měsících bylo vše ok.

• Citovat
  • Upravit
14376
28.6.18 16:36

Já myslím,že to normální je. Při HA může žena jen špinit,protože děložní výstelka se vytváří strašně nízká,takže ve skutečnosti nemá co odcházet. Pokud jsi tedy nebrala antibiotika,nezvracela po spolknutí prášku a nebo neměla silný průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 16:44

@Aduš8 antibiotika jsem neměla vůbec, zvracení neproběhlo a průjem taky ne. Jediný prášek, co jsem brala, ale například tak 12 hodin až po brání HA byl na alergii, jinak nic (nebrala jsem je tudíž najednou)

• Citovat
  • Upravit
14376
28.6.18 16:53

V tom případě bych se nebála a zvlášť,když špiníš. Někomu vynechá MS úplně,když bere HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí