Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sama zkusenosti nemam (jsu straspytel co se injekci tyce), ale svagrova i tchyne si pichaji 3 mesicni injekci (tzn. jednou za 3 mesice) a ms nemaji, coz je ucel … tak jestli nemas neco podobneho.
S otehotnenim nevim, svagrovka jen rikala, ze kdyz se chteli zacit snazit, tak po vysazeni injekci mela nepravidelnou ms ale do pul roku byla tehu.
To je známý, že při antiko injekci MS není. Taky jsem ji měla hned po šestinedělí. Vůbec mi teda neseděla, asi čtrnáct dní v kuse jsem špinila, ale MS ne. Účinnost skončila koncem května a MS dosud nepřišla, ale kojím, tak třeba nepřijde. Jinak mě to nevadí, že ji nemám, nějak jsem si v těhu zvykla ![]()
Jestli je ta injekční depo provera (jinou neznám) tak tam fakt není. A co je horší - není ani bez ní.
Hanule píše:
Jestli je ta injekční depo provera (jinou neznám) tak tam fakt není. A co je horší - není ani bez ní.
Já mám Sayana taky injekci, MS nikde a taky jsem nervozní ![]()
Lacenko, fakt existuje i jiná?
Tak to by mne zajímalo proč mi tenkrát nacpal zrovna tuhle. Jsem už čtvrt roku po vysazení a MS nikde
Ale těhule nejsem ![]()
Ahoj,já beru Depo-proveru 2 rokem.MS nemám od prvního měsíce,co mi jí píchli.Je to super,sice nemusím brát ohledy na MS,ale pravda je,že jsem přibrala 10kg a ne a ne dolů.
Beru jí skrz endometriózu.Za tu dobu jsem špinila snad 3× a to jen málo a max 2 dny. Chtěla bych přejít na SAYANU,ale když to čtu tak i u ní se přibere.
Uvidíme,prý má odejít z trhu,ale zatím moje Dr. mi jí píchá.
Znám 2 ženský,co si daly Depro…Bez MS i po skončení působení a co nejhoprší i bez děložní sliznice.Ta injekce jim to vyžrala,ani jedna nemůže otěhotnět,už berou rok prášky na růst děl.sliznice a nic! ty injekce bych zakázala!Nebo davála těm co už nemají o těhu zájem.
Tak raděj jako anonym, plaším asi zbytečně…
Po porodu jsem si nechala píchnout antiko injekci a hned na to dostala MS,ta další ale už nepřišla
Už mám zpoždění asi týden a mám stále pocit jako že to každým dnem dostanu,a le furt nic. DOkonce už jsem i testovala ale těhu test je negativní…
Je to normální že u injekční antiko není MS?
Za jak dlouho jste si zvykli že MS nemáte? Já se cítím hloupě, najednou nemám přehled o svém těle, řídí ho něco jinýho a to mě dost znervozňuje
Znáte někoho kdo přes tuhle antiko otěhotněl?
No jsem prostě hrozný plašan