Injekční antko bez MS?

Anonymní
20.6.10 20:45

injekční antko bez MS?

Tak raděj jako anonym, plaším asi zbytečně…

Po porodu jsem si nechala píchnout antiko injekci a hned na to dostala MS,ta další ale už nepřišla :think: Už mám zpoždění asi týden a mám stále pocit jako že to každým dnem dostanu,a le furt nic. DOkonce už jsem i testovala ale těhu test je negativní…

Je to normální že u injekční antiko není MS?
Za jak dlouho jste si zvykli že MS nemáte? Já se cítím hloupě, najednou nemám přehled o svém těle, řídí ho něco jinýho a to mě dost znervozňuje
Znáte někoho kdo přes tuhle antiko otěhotněl?

No jsem prostě hrozný plašan :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kathula
20.6.10 20:54

Ja sama zkusenosti nemam (jsu straspytel co se injekci tyce), ale svagrova i tchyne si pichaji 3 mesicni injekci (tzn. jednou za 3 mesice) a ms nemaji, coz je ucel … tak jestli nemas neco podobneho.
S otehotnenim nevim, svagrovka jen rikala, ze kdyz se chteli zacit snazit, tak po vysazeni injekci mela nepravidelnou ms ale do pul roku byla tehu.

• Citovat
  • Upravit
46669
20.6.10 20:54

To je známý, že při antiko injekci MS není. Taky jsem ji měla hned po šestinedělí. Vůbec mi teda neseděla, asi čtrnáct dní v kuse jsem špinila, ale MS ne. Účinnost skončila koncem května a MS dosud nepřišla, ale kojím, tak třeba nepřijde. Jinak mě to nevadí, že ji nemám, nějak jsem si v těhu zvykla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.6.10 21:18

Jestli je ta injekční depo provera (jinou neznám) tak tam fakt není. A co je horší - není ani bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.6.10 09:42
Hanule píše:
Jestli je ta injekční depo provera (jinou neznám) tak tam fakt není. A co je horší - není ani bez ní.

Já mám Sayana taky injekci, MS nikde a taky jsem nervozní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.6.10 10:31

Lacenko, fakt existuje i jiná? 8-o Tak to by mne zajímalo proč mi tenkrát nacpal zrovna tuhle. Jsem už čtvrt roku po vysazení a MS nikde :pocitac: Ale těhule nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veny71
21.7.10 16:16

veny

Ahoj,já beru Depo-proveru 2 rokem.MS nemám od prvního měsíce,co mi jí píchli.Je to super,sice nemusím brát ohledy na MS,ale pravda je,že jsem přibrala 10kg a ne a ne dolů. :cry: Beru jí skrz endometriózu.Za tu dobu jsem špinila snad 3× a to jen málo a max 2 dny. Chtěla bych přejít na SAYANU,ale když to čtu tak i u ní se přibere. :cry: Uvidíme,prý má odejít z trhu,ale zatím moje Dr. mi jí píchá.

• Citovat
  • Upravit
17521
21.7.10 16:43

Re:

Znám 2 ženský,co si daly Depro…Bez MS i po skončení působení a co nejhoprší i bez děložní sliznice.Ta injekce jim to vyžrala,ani jedna nemůže otěhotnět,už berou rok prášky na růst děl.sliznice a nic! ty injekce bych zakázala!Nebo davála těm co už nemají o těhu zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí