Antikoncepce Artizia - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
266
14.6.10 18:42

Artizia

Ahoj, gynekolog mi předepsal antikoncepci Artizia, jde o novinku, nic moc jsem o ní na netu nenašla, proto vás prosím o poskytnutí bližších informací, zkušennosti, apod. Děkuji Artep :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ivanita
24.6.10 14:48

Artizia

Mne ju lekarka predpisala dnes, zacnem ju brat asi tak o tyzden, tiez som zvedava, co to spravi :-) .

• Citovat
  • Upravit
D.-e.-e.-
30.6.10 16:48

artizia

I mě ji předepsal teprve včera (po dvou neúspěších s Vreyou a Belarou). Začnu ji brát za týden, pak dám věděť. Přeji si, abych mi konečně vyhovovala.

• Citovat
  • Upravit
Izzyna
2.7.10 16:56

Zrovna dneska mi ji lékař taky předepsal a taky bych se ráda dozvěděla nějaké podrobnosti :))

• Citovat
  • Upravit
D.-e.-e.-
14.7.10 20:22

Huráá

Huráá! Nemůžu tomu uvěřit, ale Artizia mi bez nejmenších problémů sedla. Žádné bolesti břicha, špinění, či dokonce krvácení jako tomu bylo u Vrey a Belary. Žádné jiné vedlejší účinky zatím také nepozoruji. Vím, že antikoncepce není zdravá. Kdo ví, co řeknu po letech jejího užívání, ale zatím jsem s Artiziou nevýslovně spokojená. :-) Zdravím!

• Citovat
  • Upravit
266
15.7.10 08:30

Ahoj holky, díky za reakce na Artiziu. Užívám 2týdny, zatím žádné negativní reakce, uvidíme co bude dál, dám určitě vědět. Mějte se Artep :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.10 13:38

také ji mám, odvčera, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdobinka
22.7.10 21:38

Ahojky, takže mi ji doktorka předepsala dneska :-) , jsem zvědavá, přecházím z Jeanine a četla jsem na jiné stránce, že jedna holka z ní přecházela taky a zhoršila se ji strašně pleť a ještě tam psala o kamarádce, že z Artizie měla ekzém a hnisavé fleky, tak snad nás to nepotká …

• Citovat
  • Upravit
Michaellka
27.7.10 19:56

Ahooj, tak bohužel budu mít k Artizii negativní komentář. Beru ji 3 týden a od 2 týdne trpím přecitlivělostí, výbušností, atd.. plus menším krvácením.Ale, každému sedne něco jiného. Já se raději vrátím k Mercilonu. Přeji vám pozitivní zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
kubovka
6.8.10 14:36

Novinka

:-D Ano, Artizia je novinka, ale jde v podstatě o stejnou antikoncepci jako je Logest - nízký obsah hormonu, je spolehlivá a již osvědčená a vyzkoušená ATK. Velkou výhodou této novinky je nízká cena! Mějte se.

• Citovat
  • Upravit
ATK
10.8.10 11:18

ARTIZIA

Ahoj, Artizia je nová velmi kvalitní antikoncepce od Zentivy,Je to Gestoden 20 mg, což je ve světě nejčastěji používaná molekula (každá třetí žena beru právě tento typ antikoncepce). ATK je cca o 1/3 levnejsi nez puvodni LOGEST a min.stejně kvalitní.Design ATK je v ART stylu Joana Miro.
 J.

• Citovat
  • Upravit
ATK
10.8.10 11:20

ARTIZIA

CHYBA je pravdepodobne nekde jinde,je to temer stejna ucinna latka 20 mg Gestodenu, oproti Mercilonu je v podstate bez techto negativnich doprovodnych efektu
 J.

• Citovat
  • Upravit
ATK
10.8.10 11:22

ARTIZIA

Je absolutní nesmysl mít tyto nezadouco ucinky po ATK.Molekula Gestodenu 20 mg je nejcasteji pouzivanou a vyzkousenou ATK kombinací.Oproti Jeanine setris spoustu penez a mas stejne kvalitni ATK
 J.

• Citovat
  • Upravit
ATK
10.8.10 11:24

ARTIZIA

Vreya i Belara jsou spíše na akné než klasické antikoncepce, Artizia (Gestoden 20 mg) je nejčastěji používaná a nejvíce ověřená molekula v antikoncepci.Dobrá volba
 J.

• Citovat
  • Upravit
Michaellka
10.8.10 20:12

Aha, tak jsem si to asi vymyslela :) a u gynekologa jsem za posl.měsíc byla 3 krát, tak snad on ví, kde je chyba :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1