Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chce to zjistit zda příčina nemůže být jiná než z HAK, ale jsou možné a v tomto případě by se měla antik. okamžitě vysadit a kontaktovat lékaře. Mimochodem také jsem to měla, nic příjemného po dalším měsíci se přidala bolest hlavy atd. Další inf o příznacích a následcích jsou v příbal. letáku
.
natelké nohy v dolní části lýtek nejčastěji a bolest nohou
Pokud opravdu máte ten problém tak jsou nateklé nohy!! A bolí to.
lasička1 píše:
Píše se tu o ceně,že je nízká,ale ne kolik stojí.Máte zkušenost?Přecházíte na ní ohledně ceny,nebo že je to novinka a měla bymít víc pozitivních účinků?Je pravda,že Yasminelle je docela drahá ATK,zatím vyhovuje…ale kdyby mělo být na trhu něco srovnatelného třeba za poloviční peníze,tak proč nezauvažovat nad změnou.Ale jen za předpokladu,že nežádoucí účinky nebudou žádné a cyklus udrží bez špinění a zadržování vody v těle.Pokud ne,tak komfort Yasminelle nevyměním za nižší cenu.
Mě doktorka také předepsala HA Artizia a stála mě 375,– na 3 měsíce, je to moje první HA tak uvidíme jaká bude
jinak preji hodne stesti
paji.14 píše:
Ahoj, doktor mi dnes předepsal Artizia. Řekl mi, že si mám vzít první prášek pak až doberu těch 21 mám čekat než dostanu menstruace a při prvním dnu menstruace si mám vzít prášek . Když jsem se ho ptala na to, jestli další prášek si mám vzít až po 7 dnech po dobrání jednoho toho pláta řekl, že to nemusí být 7 dní. Přitom v příbalovém létáku je napsáno po 7 dnech po dobrání poslední pilulky. Takže první prášek si vemu při první menstruaci a druhý po 7 dnech nebo opět při první menstruaci? Děkuji
Mě doktorka taky předepsala Artizii, je to moje první HA. Říkala mi, že ji mám začít brát 5.den menstruace. A když bych si ji místo 5.den vzala už 1.den tak by to pak víc špinilo. Tak začnu brát ten 5.den a uvidime
Rikala ze po téhle HA se nepribíra a ze by mela zabranit bolestem při menstruaci. Po HA přibírá jen ten, kdo má k tomu sklony. Ale co si budeme povídat, každy co nesportuje a neji zdrave, tloustne ![]()
artizia má pozitivní učinky většinou, ale já ji měla za 245 na 3 měsíce.
No ja mam Artiziu teraz presne rok. Jediny problem co je ze sa mi o dost zhorsila plet ale som to neako nechcela pripisovat atk. Teraz sa mi stal pruser, mam v jednej lekarni ulozeny recept a kazdy mesiac si tam chodim vyberat 1 blyster. Este mam nastavene stale tak ze 5 tabletiek mam stale naviac (pre istotu), lenze som bola odcestovana a tak som po 7 dnovej pauze zobrala tych 5 a lekaren som v piatok ked som sa vratila nestihla, kedze do pondelka bolo daleko a aj tak by som si musela davat pozor tak som sa rozhodla nebrat ich dalej az do konca mesiaca. Hned v pondelok som dostala dost silnu MS, stale celkom intenzivne trva a nevyzera ze by chcela prestat. Len tak pomimo ziadna nova chybicka krasy sa na tvari neobjavila, a tvar mam o polovicu menej mastnejsiu, som kludnejsia, ziadne vybuchy nervou a vacsia chut na sex. Ako teraz dalej??Mam ju brat, ked hej tak kedy znova?Ma totiz obrovsku vyhodu ze som nepribrala ani gram narozdiel od yazz. Alebo mam zacat brat inu?
No ty kokso, ja veru neviem:(skús sa opýtať svojho lekára alebo čo neviem, takto by som ti nevedela poradiť, opýtaj sa lekára a napíš to aj sme… držím ti palce.. aj ja mám artiziu a je úplne super, pleť v poho, aj chuť na sex a nepribrala som tiež ani kilo:) takže super
Ahoj,já beru už druhé balení a bohužel ani mě nesedí,mám Ms nepřetržitě,bud jen špiním,nebo fakt krvácím,mrzí ne to,dnes jsem byla u lékaře,doberu plato a šup asi pro novou,dříve jsem brala Cilest ten je už zastaralý a HArmonet a ten mi vyhovoval,každý reaguje prostě jinak,uvažuju o tělístku nehormonálním,ale vše má své riziko,jak léky či toto,nemají se Ti chlapi lépe?Oni to neřeší že?
![]()
Ahoj holky, nemáte nějaká zkušenost s braním všech tří platíček za sebou bez pauzy, prosím? Myslíte, že by to u téhle antikoncepce šlo?8-o
akože odtoky nohou? hm?