Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stačí si přečíst příbalový leták.. a já třeba i dostala „brožuru“ Rady pro uživatelky, kde je všecko dopodrobna popsané..
to jen pro ty z vás, který se tady donekonečna ptáte, který den cyklu si máte vzít první pilulku, kdy vysadit pro 7mi denní pauzu a kdy si znova vzít další
až mi z toho šla hlava kolem.. jinak vedlejší (nežádoucí) účinky pociťuju také, antikoncepci Artizia beru 10 dní. Tak se to snad srovná. Jinak si ani snad nemůžu nějak stěžovat, je to moje první antikoncepce. Takže moje rada: čtěte příbalové letáky když si nevíte rady a nedělejte ze sebe blbce v internetových diskuzích..
dokonce jsou tam určité nežádoucí (vedlejší) účinky uvedeny, jako „časté“ ..
No to nevím,protože ja po 4 měsících přibrala asi 4 kg,coý neni moc příjemne,navic mi bývá často nevolno. ![]()
No já se takhle přežírat a tloustnout,tak je mi také blbě:Jestli to spíš nechce si jít třeba zacvičit.
Některé si stěžujete, že jste přibrali a mě ji naopak doktor předepsal, protože jsem za dva roky užívání HA Chloe nabrala 22kg.. tak snad to tenhle novej zázrak dá zasej do pucu:-)
Tak tohle nedá do pucu bez pohybu ani ARTIZIA a to je to fakt zazrak
GYN
pochopitelně…:-) on šlo spíš o to, že jsem cela natíkala… nejvíce v zimě…
No jasně, vzimě se přeci mnohem víc jí…pěkně se napapinkat na Vánoce a pak to hodit na ATK…
Všechny jste stejné......
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je velký rozdíl mezi antikoncepcí Lindynette20 a Artizií? Dneska mi ji gynekolog předepsal, ačkoliv jsem s předchozí antikoncepcí byla velice spokojená a doufám, že s touto budu taky a nic nepřiberu a nebudu mít problémy. Děkuji za odpovědi ![]()
ahoj, ja mám artizii už skoro štvrtý mesiac, , nepribrala som ani kilo.. zatiaľ, dúfam, že to tak ostane… a v celku je super,…
Ahoj, já dobrala 3. platíčko, prsa se mi zvětšila, nepřibrala jsem, menstruaci mám kratší, ale silnější než bez HA, ale mám po ní horší pleť, na bradě se mi udělala vyrážka a i mám víc pupínků, tak nevím, jestli jí nezměním. Ale asi ne, protože po předchozích dvou jsem zase neměla vůbec chuť na sex.
Kdyby se mi jen zvětšili prsa a nepřibrala bych, tak bych jásala
. No té pleti se taky bojím, sice mám pleť pořád stejnou jako jsem měla před začátkem používání antikoncepce(beru ji 3 roky),takže si myslím, že by se to snad nemělo změnit, ale bojím se trochu.
No, taky jsem nikde nic o antikoncepci ARTIZIA nenašla, ale jak tak čtu, tak mají všichni jiný problém, než já.. Po dobrání se mi menstruace nedostaví vůbec, což mi připadá jako pěkný nesmysl, když je to tak nízkohormonální.. ![]()
No, ještě abych byla těhotná..
Artizia je moje první antikoncepce, beru jí zatím 4 dny
Menstruaci mám slabší, žádné bolesti, zvětšily se mi prsa, ale trošku zhoršila pleť…jinak doufám, že je to spolehlivá HA
A překvapila mě cena, balení na 3 měsíce jenom za cca 375 korun! Kamarádka si myslí, že když byla tak levná, nebude moc kvalitní tak jsem jí vysvětlila, že levnější pilulky rozhodně nejsou méně spolehlivé…ona sama platí za 3 měsíce kolem 800 ![]()
Tak já jsem včera měla 7. pilulku.. a už při 2.pilulce jsem měla pocit že mám stále na něco chut a začla jsem hodně jíst.. nyní mám o 3 kg víc než když jsem začala brát prášky