Antikoncepce Artizia - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Arala
26.8.10 16:06

Alča

Ahoj. Musím souhlasit s Michaellkou. Od té doby, co používám Artizii mám stavy výbušnosti a jsem přecitlivělá. Občas mám i deprese..Nikdy jsem nic takového neměla, takže je to určitě způsobeno těmi pilulkami. Ale jinak žádné další negativní projevy nemá. Každému opravdu vyhovuje něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
Annetta
28.8.10 21:43

Artizia

Používám Artizii už druhý měsíc. První měsíc jsem měla také depresivní stavy, byla jsem přecitlivělá, a to z ničeho nic a bezdůvodně. To se ale po prvním měsíci zlěpšilo. Pořád mám ale přecitlivělá prsa a trochu se mi zvětšily. Brala jsem předtím Mercilon a nejspíš se k němu i vrátím.Ale přeju ostatním hodně zdaru s touto značkou:)

• Citovat
  • Upravit
8935
28.8.10 21:51

Píše se tu o ceně,že je nízká,ale ne kolik stojí.Máte zkušenost?Přecházíte na ní ohledně ceny,nebo že je to novinka a měla bymít víc pozitivních účinků?Je pravda,že Yasminelle je docela drahá ATK,zatím vyhovuje…ale kdyby mělo být na trhu něco srovnatelného třeba za poloviční peníze,tak proč nezauvažovat nad změnou.Ale jen za předpokladu,že nežádoucí účinky nebudou žádné a cyklus udrží bez špinění a zadržování vody v těle.Pokud ne,tak komfort Yasminelle nevyměním za nižší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Symuska
30.8.10 14:08

artizia

ahojte..mne je lekra predpisal dnes,tak este nemam ziadne skusenosti..ale chcela by som sa opytat,ci je v poriadku,ked mam na recepte napisane 1×21?to musim chodit do lekarmne kazdy mesiac?a recept si nmechavam,ci ho dam v lekarni?chystam s auzivat HAK prvykrat v zivote, s osm z toho debo :-/ mate skusenoti s priberanim?

• Citovat
  • Upravit
Bonaqua
31.8.10 09:58

Už jsem dobrala druhé plato Artizie, ale když po „přestávce“ na menstruaci začnu opět brát antikoncepci, tak krvácení trvá asi tak další dva dny… Mělo by se to po delším užívání spravit???

• Citovat
  • Upravit
wera305
31.8.10 14:20

Artizia

Chcela by som sa opýtať či je normálne keď mi býva navečer nevoľno,začala som Artiziu brať asi pred 3 dňami..a tie tri dni mi je zle..bolí ma žalúdok a je mi na vracanie. Môže to byť s toho?A tiež sa veľmi bojím že priberiem:(

• Citovat
  • Upravit
GYN
1.9.10 10:39

ARTIZIA

Ahoj, presne tak, melo by se to po urcite dobe upravit, coz je u kazde uzivatelky individualni
 GYN

• Citovat
  • Upravit
kubovka
4.9.10 20:42

Cena Artizia

Ahojky, ano je pravda, že cena tady ještě nepadla - je to 395 Kč za 3 měsíce maximum. Ale lékárny s touto cenou pracují směrem dolů, aby natáhly pacientky, takže je dobré pár lékáren obejít nebo obvolat a najít si tu nejlevnější. Já ji sehnala za 345 Kč. Jupí a to je fakt pecka, když si vemete, že Logest (což je úplně to samé) stojí 540 Kč. Užívejte Artizii :-)
 papa

• Citovat
  • Upravit
1
6.9.10 16:21

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti. Taky mi ji doktor předepsal, ješte jsem ji ale nevzala. Mela jsem pul roku pauzu od antikoncepce. predtim jsem brala Triquilar… myslíte ze je to dobry prechod? jaky je mezi nema rozdil nevite nekdo ? :nevim: diky … Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ATK
6.9.10 19:05

Artizia

Myslím, že je to dobrá volba.Triquilar se již moc nepředepisuje a Artizia (resp.molekula gestodenu) je nejčastěji předepisovaná a nejvíce prověřená ATK v ČR.Nepříbírá se na váze, výborná kontrola cyklu a vynikající poměr kvalita vs. cena.Budeš spokojená.
 ATK

• Citovat
  • Upravit
3
11.9.10 16:55

ATK

Já ji taky beru pár týdnů a zatím dobrý, ale brala jsem Logest - stejné složení ale o dost dražší, tak si myslím, že ani žádné problémy bych mít neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.10 16:58

ATK

Pochybuju, že tak blbě je ti po antikoncepci, spíš si něco špatnýho snědla. Co se tělesné hmotnosti týká, tak tento typ antikoncepce právě má tu výhodu, že nepřibereš. Já teda nepřibrala ani deko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.10 17:02

ATK

Doktor ti to předepsal na měsíc, abys to vyzkoušela a když budeš spokojená, dojdeš si pro recept a on ti Artizii napíše na 3 měsíce. Po tomto typu ATK se nepřibirá na váze, dobrá volba a taky dobrá cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
20.9.10 13:21

Problém

Ahojte… beriem Artiziu už 2 týždne, nemám žiadne vedľajšie účinky. Žiadne priberanie, pupáky, precitlivelosť… a mám jeden veľký problém… Od vtedy čo som ju začala brať, mám 2 týždne v kuse menštruáciu… Prosím, poraďte mi, čo mám robiť… Niektoré baby hovoria, že je to v poriadku, že sa mi len upravuje cyklus, ale ja neviem.

• Citovat
  • Upravit
Angelinna
22.9.10 11:56

Tulipánik: Neměj strach, také jsem ze začátku skoro dva týdny krvácela, ale do tří měsíců by se to mělo spravit, to mi řekl i můj lékař. Mě se druhý měsíc cyklus úplně srovnal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1