Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mám stejné problémy. Kromě krvácení všechno plus ještě šílené bolesti hlavy…Snad sedne jiná ![]()
Holky, před třema týdnama jsem byla u doktora předepsat si jinou antinu. Měla jsem Yasminelle - skoro 1.000kč. Ten už nevyrábí, tak mi předepsala YAZ - 860Kč. Brala jsem ho (Yaz) tři měsíce a přibrala jsem 10kilo. Právě na to konto mi napsala Artizii a jsem s ní prozatím spokojená. Uvidímě, jak to bude vypadat po dalších dvou platíčkách. Určitě se ještě ozvu… ![]()
ahojte,
mam jednu otazocku. Brala som Yadine a teraz prechadzam na Artiziu. Po dobrati poslednej davky Yadinu som mala 7dnovu pauzu, pocas ktorej som mala normalne MS. a teraz zacnem normalne v obvyklom case po siedmych dnoch brat Artiziu???
No ja si myslím, že normálne by si mala pokračovať… ešte sa skús niekoho skúsenejieho opýtať… jo?
321 píše:
ahojte,
mam jednu otazocku. Brala som Yadine a teraz prechadzam na Artiziu. Po dobrati poslednej davky Yadinu som mala 7dnovu pauzu, pocas ktorej som mala normalne MS. a teraz zacnem normalne v obvyklom case po siedmych dnoch brat Artiziu???
Pokud jsem tě dobře pochopila, tak Artizi se bere 8. den a je jedno zda máš MS nebo ne
Ano, artizia sa berie na 8 deň a bere sa tak tiež bez ohľadu na to, či máš menštruáciu alebo nie
Chtěla jsem se zeptat včera mi doktorka předepsala Artizii brzy ji začnu užívat. Chtěla bych vědět jestli je možné třeba po měsící co ji budu brát změnit antikoncepci. Chtěla bych takovou, která by měla dobré účinky na pleť. Sice nevím jestli budu mít na obličeji něco po artizii ale radši bych brala nějakou účinnějsí na pleť. Děkuji za odpověď.
![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat zhoršuje se po ní nějak extra plet?
Diky
je možné počas užívania HAK otehotnieť, na ktoré dni si mám dávať pozor?
Milé slečny, prášky artizia beru 4. měsíc. Ze začátku bylo vše v pořádku, ale až po třech měsících jsem začla zjišťovat změny jako otoky nohou, bolest hlavy, břicha nevolnost a závratě, zítra jdu k doktorce.
Jak už jsem tady jednou psala, tak při úplně prvním platíčku jsem měla MS strašně silnou a dlouhou a musela jsem jít ke gynekologovi a ten mi musel předepsat prášky na její zastavení. Od druhého platíčka se mi MS upravila. Je kratší, slabší, bez bolesti (dřív jsem měla bolesti ukrutné). Jinak Artizia má samý pozitiiva pro mě: zhubla jsem 5 kilo, je levná, zlepšila se mi MS, nemám výkyvy nálad, akorát se mi moje pleť zdá horší, ale to přičítám zimě. Snad můj názor někomu pomůže.