Antikoncepce Artizia - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Angelinna
27.9.10 13:39

Jo a Tulipánik, myslím, že to opravdu není problém :)) ;)

• Citovat
  • Upravit
MARY85
27.9.10 14:38

Zanět?Ak sa mozem spytat co to je v slovencine?takze to tabletkami asi nebude ze?

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
28.9.10 21:48

Angelinna: A ešte sa chcem spýtať, že vieš, teraz som chorá a užívam taký sirupček na hrdlo… a v tom návode na Artiziu, bolo písané, že ak užívam iné lieky mám dať vedieť lekárovi a že to oslabuje účinok.. ale ja si myslím, že kvoli tomuto, nemusím hneď volať lekárovi.. ty čo si o tom myslíš? ďakuejm…

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
29.9.10 09:09

Halooo…: Neviete niekto, ako sa mám prihlásiť na to antikocepcia com. alebo ako tam mám napísať?

• Citovat
  • Upravit
ATK
29.9.10 17:43

Určtě není třeba
GYN

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
29.9.10 18:34

čo určite neni treba?

• Citovat
  • Upravit
Angelinna
29.9.10 19:10

Když bereš jenom sirup, tak to se s antikoncepcí netluče, to je ok ;)

• Citovat
  • Upravit
GYN
1.10.10 15:10

Není třeba to hlasit lékaři
GYN

• Citovat
  • Upravit
eny44
3.10.10 22:43

j

no tam neni 2.-5. tam je bud 1. den 2. den a nebo5. ale 3.a 4. ne! a ja ji ted zacala brat a mam menstruaci uz 14 dni :/

• Citovat
  • Upravit
kubovka
4.10.10 11:59

Ahojda, pokud si ji začala brát ve špatný den, tak se to teď musí srovnat a vydrž!!! Chápu, že je to nepříjemné takovou dobu menstruovat, ale během toho 3měsíčního balení se to určitě srovná. Nebo to pak spíš konzultuj s lékařem:-) Já ji beru a jsem zcela bez problému.pa

• Citovat
  • Upravit
eny44
4.10.10 17:05

zacala jsem ji brat 1. den menstruace .. no a mam posledni 3 dny porad pocit ze se mi chce curat nwm jestli to je tim ze mi to nak tlaci na mocak nebo cim to je :/ snad uz nejsem tehotna :D ptz je mi 17

• Citovat
  • Upravit
kubovka
5.10.10 10:09

:-) neboj, antikoncepce nemá s močákem nic společnýho…to bude spíš tim počasim. A kdyby si byla těhotná, tak tě rozhodně na močák ještě nemá co tlačit…:-)

• Citovat
  • Upravit
eny44
6.10.10 00:12

no mozna jak to mam tak dlouho tak jak me boli v podbrisku tak asi mam zaroven pocit ze potrebuju curat no nwm :D ale za 6 dni mam prasky dobrat a dnes to jeste mam takze to budu mit asi celej mesic :D nejvetsi radost ma muj kluk :D :D no snad nebudu mit jeste mimco .. asi bych si ho chtela nechat ale prachy nemam abych vychovavala dite :(

• Citovat
  • Upravit
VeronikaEma
19.10.10 14:24

Před šesti dny jsem začala užívat antikoncepci Artizia. Je to moje úplně první HA. Bez antikoncepce jsem po šesti dnech měla od menstruace klid, ale nyní ji mám stále silnou jako první den. Myslíte si, že je to normální, když s antikoncepcí začínám? Děkuji všem za odpověď!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.10 18:09

První HA

A můžu se zeptat, jestli na tebe nemá ještě nějaký vedlejší účinky? Taky mi jí předepsal doktor jako mou první antikoncepci a po tom, kolik tady čtu názorů se začínám trochu bát.:D Ale jinak, jak jsem to pročítala, tak myslím, že ta menstruace se ti spraví. Něco podobnýho píšou i v příbaláku… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1