Antikoncepce Artizia - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SakiNa
15.12.10 15:37

Ahoj potřebuju se na něco zeptat. Beru Artizii od prvního dne menstruace a krvácení mi trvalo kolem deseti dní :/ je to normální??

• Citovat
  • Upravit
eny44
15.12.10 17:37

me tvalo 28 dni :( je to normalni ptala jsme se sve gynekolozky

• Citovat
  • Upravit
3
16.12.10 17:35

Artizia

Dnes mě tuhle antikoncepci gynekoložka předepsala. Jsem zvědavá,je to moje první. Popravdě mě by vedlejší účinky jako přibrání na váze vůbec nevadili.
Chci se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s tím, že se po ní zvětší prsa. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.10 13:55

Budu brát antikonepci poprvé (právě artizii) a chtěla jsem se zeptat (pokud ji beru pravidelně + sedmidenní pauza), jestli mě proti otěhotnění chrání neustále? Tzn. 24 hodin v týdnu celý rok (za předpokladu, že ji ten celý rok budu samozřejmě brát :-) )? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
19.12.10 15:45

Jasné, že pôsobí stále, aj počas tých 7 dní… aj celý rok, ale musíš ju samozrejme brať:) ja ju mám 4 mesiace a bez problémov… všetko je o.k:)))

• Citovat
  • Upravit
1
24.12.10 08:35

galiba :(

ahojte… :nevim: artiziu beriem uz pol roka a nemala som s nou problem az do dnesheno rana…vzdy si vezmem tabletku o 21:00. len vcera sa mi stalo to,ze som zabudla…tak som rano vstala o 8:15 a spomenula osm si.ale vdaka svojej poplasenosti alebo neviem comu sa mi stalo,ze som si zobrala nielen vcerasiu (stvrtkovu) ale aj dnesnu piatkovu uz teraz rano! co mam robit? :((( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
24.12.10 09:58

fúúú, tak to nemám šajnu… ale prečítaj si radešj ten letáčik … jo? držím palce

• Citovat
  • Upravit
lubinqa92
26.12.10 11:39

Artizia

Ahojte.
zacala som brat artiziu v prvy den menstrucie ..
a ako som si ju dala prestal mi menzes.
je to normalne?
a inak predtym som bola stale smutna, ako som to zacala brat stale sa mi chce smiat :D a mam rjadne super naladu :)
odpovedzte plsik dakto, dakujem :)))

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
26.12.10 16:16

no ja viem, že ako som ju začala brať, tak mi síce neprestala, ale mala som ju slabšiu a tebe prestala úplne?

• Citovat
  • Upravit
lubinqa92
26.12.10 16:49

mne prestala uplne .. nejak to nechapem … ale chytila ma chut do jedla co je dopre lebo chcem pribrat ,,, a mam dopru naladu :D

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
26.12.10 17:13

ja som mala dva dni takú silnješi a potom slabulilinku, ale zatiaľ to nechaj tak… to sa ti upraví si myslím… vieš do tých troch mesiacov, ja ju beriem už 5 mesiacov, zatiaľ mám menzes na deň a na hodku, nepribrala som ani kilo… je to fajn, sadla mi.. a neobávaj sa henteho, snád sa to upraví

• Citovat
  • Upravit
SakiNa
28.12.10 11:51

tak to se mi ulevilo…:) no naštěstí už je to v pohodě, další menstruaci sem měla normálně 5 dní :)

• Citovat
  • Upravit
lubinqa92
28.12.10 12:40

ufff …Aako som zacala brat artiziu boli ma brucho .. pod brusko a mam divny pocit na vracanie :(( …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.10 21:46

Ahoj, jak už tady některé psaly, taky mám Artizii jako první antikoncepci, letáček jsem si pečlivě přečetla a tak, ale stejně…

Začala jsem ji brát hned 1. den menstruace, k čemuž jsem se dočetla, že zabírá ihned. I tak jsme ale s přítelem čekali ještě tak šest dní, než jsme se milovali. Ale stejně si nejsem moc jistá, jestli je všechno, jak má být - „testovala“ jste to některá takhle brzy?

A ještě jedna věc - po sexu jsem byla taková rozbolavělá a šlo to trochu ztěžka, ale nejsem si jistá, jestli to souvisí s antikoncepcí, nebo s tím, že jsme se oba poprvé milovali bez kondomu, takže nejsme zvyklí na absenci toho čehosi zvlhčujícího…

Omlouvám se za tak intimní dotazy, ale tady to snad dojde pochopení :roll:

• Citovat
  • Upravit
lubinqa92
31.12.10 12:13

Po 7.tabletke je styk chranený :) aspon tak som to ja citala..
a myslim ze ked bolo bez kondomu by nemal byt problem…
mozno si len bola kusok nervozna a napeta :)
taze by malo byt pohode :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí