Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Artizii beru první měsíc a dneska si mám vzít poslední prášek.Můj jediný problém je,že celý měsíc slabě krvácím.Máte s tím někdo zkušenosti a přestalo to v druhém měsíci?Mám docela strach.Děkuji ![]()
Holky můžete mi poradit jak už jsem se zde ptala jednou---Když mám předepsanou antikoncepci a nestihnu si ji vzít 1.2. a nebo 5. den menstruace…tak zda nenaruší její účinky když ji začnu užívat kterýkoliv den,když nemám menstruaci??? Chápu,že si rozhodím a přesunu MC ale zda to nemá vliv na účinky…dík za odpověď
![]()
Já ARTIZII začnu brát za 5. dnů. Už to bude moje 4. antikoncepce za rok a čtvrt. Vždycky se mi objevují nějaké problémy nebo se již nevyrábí. Největší problém mám s psychickými stavy, depresemi a špiněním. Tak doufám, že se to teď už konečně zlepší.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat,když už beru páté plato Artizie. Můžu otěhotnět během menstruace, nebo první dny po tom co zrovna začnu brát další platíčko? Nebo to působí i během sedmi denního vynechání?
Chcela by som sa spýtať po kolkých dnoch užívania artizia možem mať nechránený styk . neviete mi niekto poradiť prosím
Dobrý den, potřebova jsem se zeptat jestli je Artizia dost spolehliva proti otěhotnění. Děkuji
Dobrý den, dnes mi má lékařka napsala tuto antikoncepci, prý je velmi podobná té, kterou jsem již kdysi brala, a to Logest. Jenže mám strach, že po ní přiberu. Při Logestu mi bylo 18, a nějaké to kilo navíc mi bylo jedno. Ale po porodu mi ještě po 15ti měsích nějaká ta tuková zásobička zůstala, a proto mám obavu. Děkuji Lucka
Přípravek beru již skoro rok.Ze začátku mi bylo dost špatně nevolnosti,bolest hlavy,zhubla sem po ní 9 kg a zmenšili se mi prsa o 2 čísla,takže já si nestěžuji:)Nevolnosti cca po 3 měsících ustoupili,a já jsem zatím spokojená:( ![]()
Ahoj, ani já nemám s Artizii dobré zkušenosti, jen co jsem jí začala brát, udělalo se mi akné, které jsem v životě neměla a o dost silněji jsem krvácela. A po vysazení mám klid.
Ahoj, byla jsem u gynekologa a předepsal mi antikoncepci jménem Artizia. Přečetla jsem si všechny uvedené přspěvky tady a dost mi pomohl
. Chtěla bych se jen zeptat, jestli už můžu mít nechráněný (bez kondomu) sex s přítelem, když už si dnes budu brát 11. prášek z 1. plata. (Ps. Artizii jsem začala brát 3. den menstruace) Díky za odpověď ![]()
Ahoj Gejb, jo můžeš mít nechráněný sex. V tomhle je Artizie dobrá…
Ahojky!
Už měsíc beru antikoncepci Artizia a zatím dobrý,předtím jsem měla jinou Novinette a ta mi moc nesedla a předtím než jsem otěhotněla jsem brala dlouho Mercilon.Zdá se mi že mi tato antikoncepce vyhovuje.Uvidíme za 3měs.
ahoj chcela by som sa opytat dnes mi gynekolog tez predpisal artiziu vsetko mi je jasne 21 dni potom 7 dni pauza a bla bla … len som sa chcela opytat ked ste popri antikoncepcii fajcili enmali ste s toho nejake problemi ?,. lebo moja mama ma s tym strasne plasi ..
Brala jsem přes 5 let Chloe, po té jsem něco přibrala a zvětšila se mi i prsa. Nyní jsem přešla na Artizii, jelikož má nižší podíl hormonů. Mám ji již 4 měsíc a neshledala jsem žádné negativum. Jediná chybka, ovšem moje, že jsem si zapomněla vzít jednou prášek, tak budu doufat, že to zůstane bez následků:-)
Jinak menstruaci mám slabší a kratší a křeče v břiše stejné jako předtím. Asi jsem jedna z mála, která je prozatím spokojená