Antikoncepce Artizia - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tezerka
25.10.11 08:13

Antikoncepce

Brala jsem přes 5 let Chloe, po té jsem něco přibrala a zvětšila se mi i prsa. Nyní jsem přešla na Artizii, jelikož má nižší podíl hormonů. Mám ji již 4 měsíc a neshledala jsem žádné negativum. Jediná chybka, ovšem moje, že jsem si zapomněla vzít jednou prášek, tak budu doufat, že to zůstane bez následků:-)
Jinak menstruaci mám slabší a kratší a křeče v břiše stejné jako předtím. Asi jsem jedna z mála, která je prozatím spokojená :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.11 16:20

Problém

Ahoj :) Artizii beru první měsíc a dneska si mám vzít poslední prášek.Můj jediný problém je,že celý měsíc slabě krvácím.Máte s tím někdo zkušenosti a přestalo to v druhém měsíci?Mám docela strach.Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
pec
3
10.12.11 08:57

Opět se ptám...

Holky můžete mi poradit jak už jsem se zde ptala jednou---Když mám předepsanou antikoncepci a nestihnu si ji vzít 1.2. a nebo 5. den menstruace…tak zda nenaruší její účinky když ji začnu užívat kterýkoliv den,když nemám menstruaci??? Chápu,že si rozhodím a přesunu MC ale zda to nemá vliv na účinky…dík za odpověď :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencabla
12.12.11 20:49

Já ARTIZII začnu brát za 5. dnů. Už to bude moje 4. antikoncepce za rok a čtvrt. Vždycky se mi objevují nějaké problémy nebo se již nevyrábí. Největší problém mám s psychickými stavy, depresemi a špiněním. Tak doufám, že se to teď už konečně zlepší.

• Citovat
  • Upravit
Kiik
27.12.11 19:59

Ahoj, chtěla jsem se zeptat,když už beru páté plato Artizie. Můžu otěhotnět během menstruace, nebo první dny po tom co zrovna začnu brát další platíčko? Nebo to působí i během sedmi denního vynechání?

• Citovat
  • Upravit
Artizia8
29.12.11 12:45

Chcela by som sa spýtať po kolkých dnoch užívania artizia možem mať nechránený styk . neviete mi niekto poradiť prosím

• Citovat
  • Upravit
Ketris
30.12.11 12:57

HA Artizia

Dobrý den, potřebova jsem se zeptat jestli je Artizia dost spolehliva proti otěhotnění. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4.1.12 14:44

Dobrý den, dnes mi má lékařka napsala tuto antikoncepci, prý je velmi podobná té, kterou jsem již kdysi brala, a to Logest. Jenže mám strach, že po ní přiberu. Při Logestu mi bylo 18, a nějaké to kilo navíc mi bylo jedno. Ale po porodu mi ještě po 15ti měsích nějaká ta tuková zásobička zůstala, a proto mám obavu. Děkuji Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlína1993
9.1.12 20:45

Přípravek beru již skoro rok.Ze začátku mi bylo dost špatně nevolnosti,bolest hlavy,zhubla sem po ní 9 kg a zmenšili se mi prsa o 2 čísla,takže já si nestěžuji:)Nevolnosti cca po 3 měsících ustoupili,a já jsem zatím spokojená:( :)

• Citovat
  • Upravit
Sabrinka647
10.1.12 03:06

ARTIZIA

Ahoj, ani já nemám s Artizii dobré zkušenosti, jen co jsem jí začala brát, udělalo se mi akné, které jsem v životě neměla a o dost silněji jsem krvácela. A po vysazení mám klid.

• Citovat
  • Upravit
Gejb
14.1.12 12:45

Ahoj, byla jsem u gynekologa a předepsal mi antikoncepci jménem Artizia. Přečetla jsem si všechny uvedené přspěvky tady a dost mi pomohl :). Chtěla bych se jen zeptat, jestli už můžu mít nechráněný (bez kondomu) sex s přítelem, když už si dnes budu brát 11. prášek z 1. plata. (Ps. Artizii jsem začala brát 3. den menstruace) Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Sabrinka647
17.1.12 11:59

Ahoj Gejb, jo můžeš mít nechráněný sex. V tomhle je Artizie dobrá…

• Citovat
  • Upravit
Gejb
17.1.12 16:25

Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
17.1.12 17:59

Ahojky!
Už měsíc beru antikoncepci Artizia a zatím dobrý,předtím jsem měla jinou Novinette a ta mi moc nesedla a předtím než jsem otěhotněla jsem brala dlouho Mercilon.Zdá se mi že mi tato antikoncepce vyhovuje.Uvidíme za 3měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.12 19:13

ahoj chcela by som sa opytat dnes mi gynekolog tez predpisal artiziu vsetko mi je jasne 21 dni potom 7 dni pauza a bla bla … len som sa chcela opytat ked ste popri antikoncepcii fajcili enmali ste s toho nejake problemi ?,. lebo moja mama ma s tym strasne plasi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí