Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
urcite se to srovna, je to dle dacky gestodenu a u Artizie je to dlouhodobe preverene mnozstvi
ahojte baby, ja ju používam u druhý mesiac, už končím s druhým balením… a myslím, že sa to pomaly zrovnáva, aj ja som mala všelikedy špinenie a tak..a zatiaľ som ani nepribrala ani nemám iné vedľajšie účinky. Do troch mesiacov by sa to krvácanie malo upraviť… pap
Já zatím žádný vedlejší účinky krom delší menstruace nepozoruju. Trochu se mi točí hlava, mám horší náladu, ale nevím, zda to přisuzovat HA. Ale jak píší ostatní: snad se to srovná. Jinak zvýšení váhy mě taky trápí, protože jsem zhubla 7 kilo a dalo mi to dost práce a nerada bych to zase nabrala zpátky. Takže se krotím v jídle.
Ahoj, taky jsem po kojení dostala Artizii.Docela se mi zdálo, že s blížící se menstruací mám nějaké větší chutě.V sedmidenní pauze jsem jí dostala až pátý den a jen velice slabou, tak se chci zeptat, zda je to normální
![]()
ahoj… no a koľko ju už bereš? ak menej ako 3 mesiace, myslím, že to sa upraví… to nevadí, že si ju dostala na piaty deň… normálne nové balenie začni brať na ôsmy deň… uvidíš čo ďalší mesiac…
Ahoj chtěla bych se zeptat jakou máte menstruaci po použití Artizie.Já,když jsem jí vzala poprvé tak jsem měla silnou a dlouhou ms.A ted jsem mela 7deni pauzu a ms jsem dostala hned 3den a mela jsem ji slabou a pouze 3dny.Trochu me to vystrasilo tak bych se chtela zeptat ostatnich.Dekuji a preji pekny den.
![]()
ahoj, moja menštruácia vypadala podobne ako tvoja… najprv silná a v sedem dňovej pauze som dostala tiež na tretí deň, najprv silná v prvé dva dni a potom slabá, mylsím, že sa to na ten tretí mesiac upraví… dúfam, že teda hej… a nemáš žiadne vedľajšie účinky?
Já ji právě brala první měsíc a skoro nic.
Tak doufám , že funguje
![]()
Tulipanek:mě se zdá,že mě bolí víc hlava a,že jsem nějaká unavenější.Těch 7dní co jsem jí nebrala vše zmizelo a ted jí beru 8den a vše se zase vrátilo.A prsa mě nějak pobolívají.Jinak mě docela vyhovuje.Lepší než Yadine co jsem brala předtím.
Barulinka: Noo, ja mám všetko v pohode, frajer mi vraví, že som možno nejak viac precitlivelá, ale tomu nejaký veľký význam neprikladá a možno trošku cítim bolesť v prsiach aj ja, ale minimum, skôr pred menzesom… ale to by sa nejak všetko malo do tých troch mesiacoch upraviť… tak dúfajme… papapa, maj sa pekne
Jinak s tou dlouhou menstruací, jak zde píšete bych neotálela a zašla k doktorovi. Já jsem včera dostala předepsány léky Norethisteron na zastavení krvácení (silná osmidenní menstruace, která vypadala, že hned jen tak neskončí), protože u mě hrozilo, že budu prej anemická. Tak doufám, že druhá MS už bude ok… ![]()
VeronikaEma: Tak držím palce, nech je všetko v poriadku… : )
ahoj!tak mam za sebou prvni platicko artizie a nyni mam menzes!behem uzivani jsem spinila,ted se mi ale zase pro zmenu mota hlava a mam prujem
jeste chvily pockam,snad se to napraviůjinak budu zkouset dal
Na to je bezvadny lek Uroflow - funguje na hyperaktivni mocovy mechyr