Antikoncepce Artizia - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
GYN
19.10.10 18:16

Na to je bezvadny lek Uroflow - funguje na hyperaktivni mocovy mechyr

• Citovat
  • Upravit
GYN
19.10.10 18:17

urcite se to srovna, je to dle dacky gestodenu a u Artizie je to dlouhodobe preverene mnozstvi

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
19.10.10 18:23

ahojte baby, ja ju používam u druhý mesiac, už končím s druhým balením… a myslím, že sa to pomaly zrovnáva, aj ja som mala všelikedy špinenie a tak..a zatiaľ som ani nepribrala ani nemám iné vedľajšie účinky. Do troch mesiacov by sa to krvácanie malo upraviť… pap

• Citovat
  • Upravit
VeronikaEma
19.10.10 18:38

Já zatím žádný vedlejší účinky krom delší menstruace nepozoruju. Trochu se mi točí hlava, mám horší náladu, ale nevím, zda to přisuzovat HA. Ale jak píší ostatní: snad se to srovná. Jinak zvýšení váhy mě taky trápí, protože jsem zhubla 7 kilo a dalo mi to dost práce a nerada bych to zase nabrala zpátky. Takže se krotím v jídle.

• Citovat
  • Upravit
167
21.10.10 13:07

Ahoj, taky jsem po kojení dostala Artizii.Docela se mi zdálo, že s blížící se menstruací mám nějaké větší chutě.V sedmidenní pauze jsem jí dostala až pátý den a jen velice slabou, tak se chci zeptat, zda je to normální :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
21.10.10 14:33

ahoj… no a koľko ju už bereš? ak menej ako 3 mesiace, myslím, že to sa upraví… to nevadí, že si ju dostala na piaty deň… normálne nové balenie začni brať na ôsmy deň… uvidíš čo ďalší mesiac…

• Citovat
  • Upravit
4
21.10.10 16:15

Ahoj chtěla bych se zeptat jakou máte menstruaci po použití Artizie.Já,když jsem jí vzala poprvé tak jsem měla silnou a dlouhou ms.A ted jsem mela 7deni pauzu a ms jsem dostala hned 3den a mela jsem ji slabou a pouze 3dny.Trochu me to vystrasilo tak bych se chtela zeptat ostatnich.Dekuji a preji pekny den. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
21.10.10 18:17

ahoj, moja menštruácia vypadala podobne ako tvoja… najprv silná a v sedem dňovej pauze som dostala tiež na tretí deň, najprv silná v prvé dva dni a potom slabá, mylsím, že sa to na ten tretí mesiac upraví… dúfam, že teda hej… a nemáš žiadne vedľajšie účinky?

• Citovat
  • Upravit
167
21.10.10 21:21

Já ji právě brala první měsíc a skoro nic. :nevim: Tak doufám , že funguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.10.10 23:20

Tulipanek:mě se zdá,že mě bolí víc hlava a,že jsem nějaká unavenější.Těch 7dní co jsem jí nebrala vše zmizelo a ted jí beru 8den a vše se zase vrátilo.A prsa mě nějak pobolívají.Jinak mě docela vyhovuje.Lepší než Yadine co jsem brala předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipánik
22.10.10 12:30

Barulinka: Noo, ja mám všetko v pohode, frajer mi vraví, že som možno nejak viac precitlivelá, ale tomu nejaký veľký význam neprikladá a možno trošku cítim bolesť v prsiach aj ja, ale minimum, skôr pred menzesom… ale to by sa nejak všetko malo do tých troch mesiacoch upraviť… tak dúfajme… papapa, maj sa pekne

• Citovat
  • Upravit
VeronikaEma
22.10.10 14:42

Jinak s tou dlouhou menstruací, jak zde píšete bych neotálela a zašla k doktorovi. Já jsem včera dostala předepsány léky Norethisteron na zastavení krvácení (silná osmidenní menstruace, která vypadala, že hned jen tak neskončí), protože u mě hrozilo, že budu prej anemická. Tak doufám, že druhá MS už bude ok… :-(

• Citovat
  • Upravit
tulipánik
23.10.10 10:50

VeronikaEma: Tak držím palce, nech je všetko v poriadku… : )

• Citovat
  • Upravit
1
4.11.10 18:08

ahoj!tak mam za sebou prvni platicko artizie a nyni mam menzes!behem uzivani jsem spinila,ted se mi ale zase pro zmenu mota hlava a mam prujem :( jeste chvily pockam,snad se to napraviůjinak budu zkouset dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GYN
5.11.10 09:49

Asi jsi něco špatného snědla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat