Tri-Regol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
6.7.10 13:11

Tri-Regol

Dobrý den chtěla sem zeptat jakou účinnost mají během menstruace teda pokud vás chrání i v tom to období upřesnuji že beru pravidelně v určitou hodinu do teď sem nikdy nezapomněla už je beru půl roku jak velké může být riziko že otěhotním díky za odpovědi Přeju hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
6.7.10 13:42

pokud nezapomeneš, tak mají účinnost přes 99 procent celý cyklus včetně menstruace, když zapomeneš jednu, tak se ta účinnost trochu sníží, když víc jak jednu tak postupuj podle příbalového letáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.10 13:48

děkuji moc nějak sem se to v příbalovám letáku nedočetla hezký a pohodový den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
6.7.10 13:59

no a pokud máš HA kde užíváš v „pauze“ placebo nebo vitamínky a ty zapomeneš tak, se neděje vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.10 14:56

aha mě paní doktorka vysvětlila že je to doplněk myslela tím železo abych ho tolik neztrácela během menstruace jsem ráda že už vím že sem chráněná i během menstruace je dobrý to vědět moc ti děkuju jen nevím jak je to s alkoholem a ochrany během menstruace víš jak mýmu příteli to nevadí když to mám tak jestli se máme chránit když to mám a sme oba podnapilý připadám si jak blbec když to nevím ale nemám nikoho s kým bych se poradila tak se ptám radši zkušených :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
6.7.10 15:33

jediný co by vadilo, tak kdybys to s tím alkoholem dost přehnala, tak že bys :poblion:

a ještě v tom období nebude na škodu trochu víc dodržovat hygienu :oops: či jak to napsat, kvůli možné infekci

Příspěvek upraven 06.07.10 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.10 15:41
genny píše:
aha mě paní doktorka vysvětlila že je to doplněk myslela tím železo

zaleží na výrobci a typu HA - bud v nich nic (prospěšného) není, nebo ty vitamíny, minerály atd. Hlavní důvod bude ten, že si člověk zvykne polykat tabletku každý den - menší pravdepodobnost zapomenutí první pilulky po týdenní pauze

• Citovat
  • Upravit
4
6.7.10 15:58

děkuji tak já sem na štěstí typ člověka co jen tak nezvrací já se umím krotit s pitím ale znáte to trocha alkoholu a můj pěknej chlap no která by odolala :-D díkys moc za radu si moc hodná ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.7.10 19:48

já je brala asi 7let,…a jinou anti jsme nepoužívali,takže bych řekla na 100% ale v tabulkách na gyndě je udáno 99%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
7.7.10 10:31

tuším, že se udává účinnost 99,97 procent
nicméně by se našlo pár holek co otěhotněli i přes HA - to bude pár vyjímek plus chyby při užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.8.10 11:32

HL

Dobrý den,
chystám se přejít z jednofázové HA Mercilon na třífázovou HA Tri-regol. Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto HA, zda jste přibraly, jestli máte pravidelná cyklus bez špinění během užívání a zda se dá menstruace oddálit, posunout a nebo vynechat (popř. jak) S mercilonem, který jsem užívala 3 roky, jsem spokojena, vše šlape jak má, nepřibrala jsem nic, jen me přešla chut na sex, proto jsem se rozhodla pro změnu. Nevíte, zda se pak v případě můžu vrátít zp+t k Mercilonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruza
1.4.12 18:33

Beru prášky 12dní a před týdnem byla změna času. Když jsem s přítelem měla dnes sex, mužu být těhotná ?

• Citovat
  • Upravit
43
6.4.13 10:15

:? Maminky prosím vás, nezbylo někomu platíčko antikoncepce TRI-REGOL? Sháním. Děkuji:o)

Příspěvek upraven 07.08.13 v 06:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.13 08:49

Tri-regol -dlouhý cyklus

Dobrý den, je tu nějaká maminka co nevysazuje tri-regol? MUDr. mi ho doporučil(21+7) s tím, že placebo vynechám a beru pořád dokola.Je tu prosím někdo kdo ho také nevysazuje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.13 08:51

Tri-regol -dlouhý cyklus

Ještě doplním. že jinou HA nemohu užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí