Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla sem zeptat jakou účinnost mají během menstruace teda pokud vás chrání i v tom to období upřesnuji že beru pravidelně v určitou hodinu do teď sem nikdy nezapomněla už je beru půl roku jak velké může být riziko že otěhotním díky za odpovědi Přeju hezký den ![]()
pokud nezapomeneš, tak mají účinnost přes 99 procent celý cyklus včetně menstruace, když zapomeneš jednu, tak se ta účinnost trochu sníží, když víc jak jednu tak postupuj podle příbalového letáku…
děkuji moc nějak sem se to v příbalovám letáku nedočetla hezký a pohodový den ![]()
no a pokud máš HA kde užíváš v „pauze“ placebo nebo vitamínky a ty zapomeneš tak, se neděje vůbec nic
aha mě paní doktorka vysvětlila že je to doplněk myslela tím železo abych ho tolik neztrácela během menstruace jsem ráda že už vím že sem chráněná i během menstruace je dobrý to vědět moc ti děkuju jen nevím jak je to s alkoholem a ochrany během menstruace víš jak mýmu příteli to nevadí když to mám tak jestli se máme chránit když to mám a sme oba podnapilý připadám si jak blbec když to nevím ale nemám nikoho s kým bych se poradila tak se ptám radši zkušených ![]()
jediný co by vadilo, tak kdybys to s tím alkoholem dost přehnala, tak že bys ![]()
a ještě v tom období nebude na škodu trochu víc dodržovat hygienu
či jak to napsat, kvůli možné infekci
Příspěvek upraven 06.07.10 v 15:44
genny píše:
aha mě paní doktorka vysvětlila že je to doplněk myslela tím železo
zaleží na výrobci a typu HA - bud v nich nic (prospěšného) není, nebo ty vitamíny, minerály atd. Hlavní důvod bude ten, že si člověk zvykne polykat tabletku každý den - menší pravdepodobnost zapomenutí první pilulky po týdenní pauze
děkuji tak já sem na štěstí typ člověka co jen tak nezvrací já se umím krotit s pitím ale znáte to trocha alkoholu a můj pěknej chlap no která by odolala
díkys moc za radu si moc hodná ahoj
já je brala asi 7let,…a jinou anti jsme nepoužívali,takže bych řekla na 100% ale v tabulkách na gyndě je udáno 99%…
tuším, že se udává účinnost 99,97 procent
nicméně by se našlo pár holek co otěhotněli i přes HA - to bude pár vyjímek plus chyby při užívání
Dobrý den,
chystám se přejít z jednofázové HA Mercilon na třífázovou HA Tri-regol. Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto HA, zda jste přibraly, jestli máte pravidelná cyklus bez špinění během užívání a zda se dá menstruace oddálit, posunout a nebo vynechat (popř. jak) S mercilonem, který jsem užívala 3 roky, jsem spokojena, vše šlape jak má, nepřibrala jsem nic, jen me přešla chut na sex, proto jsem se rozhodla pro změnu. Nevíte, zda se pak v případě můžu vrátít zp+t k Mercilonu?
Beru prášky 12dní a před týdnem byla změna času. Když jsem s přítelem měla dnes sex, mužu být těhotná ?
Maminky prosím vás, nezbylo někomu platíčko antikoncepce TRI-REGOL? Sháním. Děkuji:o)
Příspěvek upraven 07.08.13 v 06:34
Dobrý den, je tu nějaká maminka co nevysazuje tri-regol? MUDr. mi ho doporučil(21+7) s tím, že placebo vynechám a beru pořád dokola.Je tu prosím někdo kdo ho také nevysazuje? Děkuji
Ještě doplním. že jinou HA nemohu užívat.