Antikoncepce a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.7.10 12:10

Antikoncepce a kojení

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli má někdo z Vás zkušennost s antikoncepcí Azalia???Mám měsíční holčičku a plně jí kojím,ale i přesto,že je tahle antikoncepce pro kojící mámy,chtěla bych od vás radu,jestli jsou mimča při používání touhle antikoncepcí matkou v pohodě.
Díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65265
17.7.10 12:13

Ahojík…
já jí brala,Matyášek byl v pohodě…jen já špinila a krvácela skoro celé 3 měsíce braní…
pak jsem s ní sekla :jazyk:
Ale mě antiko toto dělala i dřív,než jsem našla nějakou,co mi vyhovuje.
Tak o prcka se neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.7.10 12:41

Já ji také brala, u druhého už bych jí asi nebrala - to špinění a nepravidelnost mě docela točilo :( Ale každému to sedne asi jinak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
17.7.10 12:43

Taky jsem brala.Dva mesice.To spineni samotne byla anikoncepce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 12:47

Takže jak tak koukám spíš negativní zkušennosti-nicméně moc vám všem děkuju za odpovědi,zkusím první měsíc používat a když to bude na nic asi přestanu…
Díky moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.10 14:35

Mno,já si hlavně myslím že i antikoncepce pro kojící obsahuje hormony které se dostanou do těla miminka..(i když je jich minimum) a hormony navíc opravdu můžou dělat neplechu :think: toť můj názor :nevim: Já začala brát antikoncepci až když když mi už nešlo kojit..dřív bych si jí napsat nenechala. Ale neodsuzuju nikoho kdo jí bere :wink: je to každého věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.7.10 14:49

Ja ji brala asi dva měsíce a malej odmital pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.7.10 15:57

Tak ja mam opačnou zkušennost, byla jsem spokojená :palec: Špinila jsem jen zpočátku, sice hodně, bylo to jako hodně silná ms, trvalo to skoro 14 dní, ale pak to přestalo a měla jsem pokoj. Brala jsem ji půl roku a doktor mi nabízel, že ji můžu brát i dál po skončení kojení.

• Citovat
  • Upravit
17.7.10 17:40

Já mám zkušenost špatnou. Beru to už třetí měsíc a furt špiním, takže je to dost na prd a už s tím seknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí