Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli má někdo z Vás zkušennost s antikoncepcí Azalia???Mám měsíční holčičku a plně jí kojím,ale i přesto,že je tahle antikoncepce pro kojící mámy,chtěla bych od vás radu,jestli jsou mimča při používání touhle antikoncepcí matkou v pohodě.
Díky moc..
Ahojík…
já jí brala,Matyášek byl v pohodě…jen já špinila a krvácela skoro celé 3 měsíce braní…
pak jsem s ní sekla ![]()
Ale mě antiko toto dělala i dřív,než jsem našla nějakou,co mi vyhovuje.
Tak o prcka se neboj ![]()
Já ji také brala, u druhého už bych jí asi nebrala - to špinění a nepravidelnost mě docela točilo
Ale každému to sedne asi jinak no…
Taky jsem brala.Dva mesice.To spineni samotne byla anikoncepce ![]()
Takže jak tak koukám spíš negativní zkušennosti-nicméně moc vám všem děkuju za odpovědi,zkusím první měsíc používat a když to bude na nic asi přestanu…
Díky moc ![]()
Mno,já si hlavně myslím že i antikoncepce pro kojící obsahuje hormony které se dostanou do těla miminka..(i když je jich minimum) a hormony navíc opravdu můžou dělat neplechu
toť můj názor
Já začala brát antikoncepci až když když mi už nešlo kojit..dřív bych si jí napsat nenechala. Ale neodsuzuju nikoho kdo jí bere
je to každého věc ![]()
Tak ja mam opačnou zkušennost, byla jsem spokojená
Špinila jsem jen zpočátku, sice hodně, bylo to jako hodně silná ms, trvalo to skoro 14 dní, ale pak to přestalo a měla jsem pokoj. Brala jsem ji půl roku a doktor mi nabízel, že ji můžu brát i dál po skončení kojení.
Já mám zkušenost špatnou. Beru to už třetí měsíc a furt špiním, takže je to dost na prd a už s tím seknu.