Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky chci se zeptat zda mate někdo nehormonalni tělisko vím že neni 100% a tak by mě zajimola jestli se da při tom otěhotnět.Všude píší že da ale že těhot.zanikne? ![]()
tělísko jsem měla 3,5 roku v dubnu jsem přes něj počala trojčata jedno se nevyvinulo a čekáme dvojčata..takže já už bych si nikdy nedala telisko!
Já jsem otěhotněla a nic teda nezaniklo,měla sem Goldlily - nehormonální.Mělo být na 7 let a neměla sem ho ani 2 roky a bylo ![]()
Tak jak čtu 100% opravdu není ja mam to za 800kč na pět let.kolikrat mam pocit jako bych citila že mi vylíza! ![]()
Nic není na 100% a ani se to nikde neudává,vždycky tam nějaké procento,nebo půl je,že otěhotníš.
Mě stálo 2500kč.
MĚ BY ANI NEVEDILO KDYBY SE STALO ŽE I PŘESTO OTĚHOTNIM SPIŠE BY MĚ MRZELO ŽE BY TO TŘEBA ZANIKLO ![]()
jamile zjisti ze jsi tehotna telisko vyndaji
já měla taky za 800
Tak za mě musím říct, že jsem byla s tělískem vždycky spokojená a žádná nehoda se nestala
Už jsem měla tři, vždycky na pět let. První mezi prvním a druhým těhotenstvím a po vyjmují jsem hned nasledující měsíc otěhotněla, takže ani v tomto žádný problém nebyl.
to same, mela jsem uz tri teliska a nikdy jsem neotehotnela a to s tim rozhodne nemam problemy, vzdy kdyz jsme chteli tak jsem do toho vlitla na prvni pokus
marketm píše:
jamile zjisti ze jsi tehotna telisko vyndajijá měla taky za píše: Více
Moje švagrová s tělískem otěhotněla,tělísko na ultrazvuku nenašli tak jej nebylo možno vyjmout.Rodila císařem,do papírů napsli že tělísko vyšlo z placentou.Když bylo malému 2 měsíce šla švagrová na WC a co nevypadlo(tělísko)Tak sem z toho jelen.Sama mám také nehormonální tělísko ale po její zkušenosti se sexu v plodných dnech radši vyhýbám.A to byla na kontrole po šestinedělí.
mamina44 píše:marketm píše:Moje švagrová s tělískem otěhotněla,tělísko na ultrazvuku nenašli tak jej nebylo možno vyjmout.Rodila císařem,do papírů napsli že tělísko vyšlo z placentou.Když bylo malému 2 měsíce šla švagrová na WC a co nevypadlo(tělísko)Tak sem z toho jelen.Sama mám také nehormonální tělísko ale po její zkušenosti se sexu v plodných dnech radši vyhýbám.A to byla na kontrole po šestinedělí.
jamile zjisti ze jsi tehotna telisko vyndajijá měla taky za píše: Více
To by nás také zajímalo,celou dobu trnula aby ho malý neměl přirostlé třeba na čele a když ho držela na dlani rozčílila se, jak si mohli dovolit napsat do propouštěcí zprávy že tělísko vyšlo když to nebyla pravda.Bylo vidět,že placentu nikdo nezkoumá.Měla ho také teprve dva roky.
Měla jsem už dvě nehormonální tělíska bez sebemenšího problému.
Otěhotnění až po vyndání.
Jdu do něho zase. ![]()
mamina44 a nemohlo jí tělísko vypadnout??mne jdnou tělísko samovolně vypadlo a kdyby necinklo o mísu ani bych to nepostřehla
marketm píše:
mamina44 a nemohlo jí tělísko vypadnout??mne jdnou tělísko samovolně vypadlo a kdyby necinklo o mísu ani bych to nepostřehla
vypadlo ,ale až po porodu.Měla bolesti a křeče a objevilo se tělísko.