Nehormonalní tělísko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
24.5.16 20:29

Nehormonalni telisko

Ahojky vespolek, chci se prosim zeptat, mam zavedeno nehor. telisko cca 5 mesicu, muze se stat ze bych mohla byt tehotna? Protoze jsem mela dostat mensky 17.5. a do dnes(24.5.) nemam stale menze, dnes jsem si i delala teh.test,ktery vysel negativne a na gynde mi nabrali krev. Minule mensky jsem mela silnejsi nez obyvkle(mam se tedy obavat o mimodeloznim tehotenstvi?).Na ultrazvuku mi totiz nic nenasli. Prosim o radu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.5.16 21:05

Treba jeste menses dorazi A na gynde Ti urcite z te krve reknou. Bolesti nemas??
Kazdopadne to je to riziko kvuli kteremu velmi zvazuji jestli do NT jit nebo ne :think:
Moje teta pry pres telisko otehotnela, ale normalne a odnosila zdraveho kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.5.16 06:39

@Linda95 Já mám už třetí nehormonální tělísko a nikdy jsem neotěhotněla. To druhé mi jednou při silnější menstruaci samo vypadlo, ale to jsem si všimla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
25.5.16 08:39

Měla jsem nehormonální tělísko a otěhotněla jsem.
Ale, nemusí to být hned těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 10:44
@Leňule97
@Leňule97 píše:
Treba jeste menses dorazi A na gynde Ti urcite z te krve reknou. Bolesti nemas??
Kazdopadne to je to riziko kvuli kteremu velmi zvazuji jestli do NT jit nebo ne :think:
Moje teta pry pres telisko otehotnela, ale normalne a odnosila zdraveho kluka :palec:

já mám mense vzdy presne na den vis, a dnes uz to bude 8smy den, dnes jsem zas delala test a zas nic, vysledky mi reknou az v pondeli prave, a jsem z toho strasne nervozni..:(bolest trosku mam, v podbrisku nekdy vpravo od pupiku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 10:45
@Nickyx píše:
@Linda95 Já mám už třetí nehormonální tělísko a nikdy jsem neotěhotněla. To druhé mi jednou při silnější menstruaci samo vypadlo, ale to jsem si všimla ;)

No na gynde mi nejdriv rekli ze neni nejak videt pam ho nejak nasli, tak nvm zda nebylo nejak posunute :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 10:47
@Dovesilke píše:
Měla jsem nehormonální tělísko a otěhotněla jsem.
Ale, nemusí to být hned těhotenství.

Jako co jsem tak cetla tak jsou i pripady jako ty tvoje ze otehotnely pres telisko, akorat se bojim ze dnes je 8smy den a test stale negativni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
25.5.16 10:59

@Linda95 Mě se na testu ukázali 2 čárky až později, více jak 2 týdny po vynechání MS, do té doby byli testy negativní…až po 2 týdnech jsem šla k doktorce a ta mi těhotenství potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 11:38

@Dovesilke aha,takze to bude asi tim teliskem ze?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
25.5.16 13:05
@Linda95 píše:
@Dovesilke aha,takze to bude asi tim teliskem ze?:(

Ne to ne.Jen někomu se nemusí hned ukázat test pozitivní.
Nemusíte být vůbec těhu, může to být cysta atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 13:13

@Dovesilke aha,tak to jdu cist:D ted se mi objevila trosku krve, ale jen trosicku, mamca rekla zda to bylo malicko a do zitra nic nebude takze by to bylo pry priznakem tehotenstvi:|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.5.16 21:53

@Dovesilke prosim,mela jste take lehke krvaceni jako priznakem? Dnes jsem dostala lehke krvaceni, bojim se aby to nebyla mense:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
25.5.16 22:15

@Linda95 Ne,žádné krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 07:39

Vidim, ze techto fiskusi je tu mrak tak at nezakladam dalsi.
Porad se nemuzu rozhodnout pro typ antikoncepce a manzel uz prerusovany sex a kondom brat nechce. Mame jedni trilete dite, druhe bych chtela sle muz ne. Dr mi napsal HA na odvodneni (s HA vetsinou pribiram) ale pry se muzu rozhodnout zda chci hormonalni nebo nehormonalni telisko. Kdyby selhalo nevadilo by mi to. Jen se u tech telisek bojim bolsti pri zavadeni, silne menstruace a toho ze ho budu porad cititb :?

• Citovat
  • Upravit
1105
18.2.18 09:06

Ahoj, mela jsem mirenu a ta mi nesedla, mela jsem cysty, skoro nemenstruovala. Pak obyc telisko a dobry. Citit neni. Mesicky nijak silnejsi nejsou a zavadeni taky v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí