Nehormonalní tělísko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.18 09:16

Taky se podělím o zkušenost :) měla jsem tělísko necelý rok a vše bez problémů, šla jsem na klasickou kontrolu na gyndu a mudra upozornila, že se tělísko sesunulo a je třeba to „opravit“ pod lokální anestezii nebo vytáhnout. Prý ať se rozmyslím a objednala mě za týden. Vytáhnout prý může hned, ale já si to teda chtěla promyslet…přijdu tam za týden a říkám, že mě nějak bolí v levém boku a že mám strach, jestli to není mimoděložní těhotenství (i když jsme používali od doby zjištění ochranu, stejně jsem se bála, že se to stalo dřív)..no a doktorka udělala ultrazvuk a zvážněla..myslela jsem, že mi oznámí rakovinu nebo nějakou velkou cystu a ona.. „není to mimo, je to nitro“…a z toho vyplývá, že jde v pohodě otěhotnět :D důkazem je můj díkybohu zdravý syn 1,5 roku PS: tělísko bylo tak dole, že ho v pohodě vytáhla hned po ultrazvuku a týden předem to prý ještě nebylo vidět, ale byla jsem v 5tt a už šlo vidět srdíčko :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 23:49

Já mám tělísko měsíc, MS normálně dorazila a vše v pořádku.. Co mě zaráží že máme problém při sexu, že jsem takzvaně „vysušená“ nikdy jsem to nemela až teď! Může to být tím tělískem? Máte zkušenosti? A popřípadě jak se toho zbavit.. díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1