Antikoncepce a dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
194
21.7.10 08:38

Antikoncepce a dovolená

Ahoj maminy,

začala jsem brát antikoncepci a protože jsme jeli na vodu, napojila jsem si další balení a byla bez menstruace. Dnes odlétáme zase na dovolenou a já jsem v pondělí chtěla napojit další balení, abych zase neměla menstruaci, jenže se mi objevilo mírné, slabé krvácení v pondělí a pak ale během dne ustalo a až dneska zase slabé krvácení. Tu antikoncepci beru, ale i přesto to krvácení. Nevíte co teď s tím? Máte někdo podobnou zkušenost? Omlouvám se jesli píšu chaoticky. Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
21.7.10 09:22

Bouhužel u každé to bezpauzové užívání HA nefunguje, já si takhle mohla oddálit ms max. o 10 dní, pak jsem začala špinit i přes HA - v příbalovém letáku je o tomhle taky psané - sice tě to nepoteší, ale je to normální :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.7.10 09:22

Někdy se může stát, že ta antikoncepce krvácení „neudrží“, že i když bereš bez přestávek, objeví se špinění… Nejde s tím dělat asi nic, jen když víš, že tak reaguješ, příště plánovat, abys nebrala víc jak ty dvě platíčka za sebou?
Ale nijak „škodlivé“ by to snad být nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.7.10 09:26

můžeš vysadit a potom se ti rozjede normální ms nebo dál užívat a smířit se s tím že můžeš část dovolené špinit nebo slabě krvácet… takže si nevybereš :nevim: ale aspoň jak píše Pipet už pro příště víš, jak tvoje tělo na to reaguje

Příspěvek upraven 21.07.10 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.7.10 09:28

Díky moc. Chráněná bych ale měla být snad pořád, že? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.7.10 09:29
andreejs píše:
Díky moc. Chráněná bych ale měla být snad pořád, že? :-?

jo jsi chráněná - aspoň něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.7.10 10:00

Tak já když to tak dělala před otěhotněním, bylo to vždycky v pohodě. Co to dělám teďka, tak jsem začla normálně krvácet po vynechání pauzy, takže jsem další platíčko nenapojovala a dala si pauzu. Já byla zvyklá brát minimálně tři platíčka po sobě, tak snad si na to tělo zase brzy zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.10 12:47

mám stejnou zkušenost a byla jsem velmi „nepotěšena“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 11:51

Antikoncepce

Ahooj chtěla jsem se zeptat, před pul rokem jsem vysadila Antikoncepci a mám to dost nepravidelný třeba klidně i 2 měsíce, za týden v nedeli jedem na dovolenou a mám takové tušení že to dostanu myslíte že když teď zas nasadim Antikoncepci a vezmu si prášek uz od pondělí a cely tyden budu brát prášek že se oddálí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.6.19 12:25

Jako nasadit prasky nekdy uprostred cyklu jen na dobu dovolene? To si minimalne rozhazes cyklus jeste vic. Do toho bych se nepoustela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
14.6.19 12:31

Skoc si na gyndu pro Norhetisteron na oddaleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí