Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Četla jsem zde několik příspěvků, že vás Jeanine naprosto zradila. Že některé ženy (dívky) otěhotněly i přes to, že antikoncepci braly. Osobně Jeanine beru a teď mám celkem strach z otěhotnění, ale pokud beru prášky pravidelně (každý den ve stejnou dobu) neměly by nastat žádně problémy, ne?
Statisticky je u každé antikoncepce určitá šance na selhání, ale není velká, nějaká setiny a desetina procenta… Takže pokud ji bereš pravidelně, tak bych byla klidná, je větší pravděpodobnost, že člověk někde vlítne pod auto než že otěhotnění přes pravidelně brané prášky.
Já jí brala a v pohodě. Neslyšela jsem nic o tom , že by byla nespolehlivá.
Ahoj,
taky jsem ji brala několik let a protože jsem lempl, tak rozhodně ne pravidelně. Někdy ráno, někdy večer… někdy vůbec
No a žádné neplánované otěhotnění se nekonalo.
Jestli je bereš pravidelně, tak bych byla v klidu. ![]()
Ahoj, ja byla naprosto klidna, a ted jsem v 7. mesici ![]()
Jinak jsem brala Jeanine pravidelne a poctive… Ale predtim jsem tutez antiko uzivala 9 let a naprosta spokojenost. Takže asi budu to 1% ![]()
Takže nejdřív 9 let v pohodě a pak jsi otěhotněla…? Sakra…to mi moc na klidu nepřidálo…
bag píše:
Takže nejdřív 9 let v pohodě a pak jsi otěhotněla…? Sakra…to mi moc na klidu nepřidálo…
Presne ![]()
ono ale HA ovlivňuje spousta jiných faktorů, jako jsou ATB, zvracení, průjem,…takže to rozhodně nemusí být jen v HA