Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
mám docela otřesnou zkušenost. Převčírem nám náš malý dal do pusinky nacucané klíště (které vypadlo našemu psovi - ale bohužel jsme si toho nevšimli). Hned jsme mu ho vyndali, bylo neporušené tzn. nerozkousnul ho nebo tak. Brrr, jde mi z toho ještě teď husí kůže. Hned jsem volala dr., jestli máme něco dělat, třeba dát klíště do laboratoře nebo tak. Řekl nám, že to bude OK, že by muselo být přisáté.
Nekamenujte mě, že neprohlížíme psa apod. Pravidelně ho prohlížíme, dokonce jsme ho nechali ostříhat (zlatý retrívr). Luxuju, vytírám, ale asi to je všechno málo, protože malý když začne lézt…
Nemáte s tím už někdo zkušenosti, co se může stát??? ![]()
Díky,
Mydlinka
Mydlinko, nikdo tě kamenovat nebude.
Chápu tvůj strach, ale hlavně se uklidni a netrojči. Když ti doktorka řekla, že to bude dobré…
Dětičky mají hóóódně šikovné prstíčky a touhu všechno ochutnávat ![]()
Všechno bude dobré. Hodně štěstí
Ahoj Mydlinko,
taky si myslím, že pokud klíště bylo celé, nemohlo se vůbec nic stát. Nemusíš se bát. Hlavně že malý umí hezky lozit! a že zkoumá své okolí! - co by za to některé jiné maminky daly, kdyby měly takové "šikovné " dítko …
Buď ráda.
papá
Viťka
Asi to sem nepatří, ale před 14 dny u rodičů naše malá taky něco žvejkala. No, co myslíte? Pavouka. A já z nich mám fobii, tak si snad dokážete představit jak mi bylo, když jsem jí z pusiny vytáhla pár nožiček a zbytek tělíčka..... . Bléééé. Ale!!!! Betý žije!