Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, jmenuji se Tina Kubíčková a jsem studentkou Vysoké školy ekonomické v Praze. V rámci své bakalářské práce se věnuji problematice návratu rodičů do zaměstnání po rodičovské dovolené.
Hledám rodiče (matky i otce), kteří se po rodičovské dovolené již vrátili do zaměstnání, jejich nejmladšímu dítěti je do 8 let a byli by ochotni zúčastnit se anonymního polostrukturovaného rozhovoru, který by proběhl v březnu nebo dubnu dle domluvy (online, cca 45 minut). Cílem je zachytit jejich zkušenosti, vnímané bariéry i podpůrné faktory při návratu do práce.
Jako poděkování za čas a ochotu nabízím drobnou odměnu dle domluvy.
V případě zájmu či potřeby bližších informací mě prosím kontaktujte prostřednictvím soukromé zprávy či pod vlákno.
Děkuji a přeji hezký den
Tina Kubíčková
@Dahlia0409 snažím se sehnat dodatečné vhodné respondenty a tak zkouším, jaká kategorie je nejvhodnější
@Tina fffff píše: Více
přesně, stačí to jednou, kategorie je úplně jedno
@stinga tak nesmažu, nevěděla jsem že to nejde, příště budu vědět, děkuju..
@Tina fffff píše: Více
Netuším co o tom chceš 45 minut vykládat. Mnohem jednodušší by jsi to měla s dobře připraveným dotazníkem.
@Cenarius píše: Více
Asi chce kvalitativní výzkum. Mně taky vyhovuje vést práce tímto směrem a potom to vyhodnotit příslušnými jinými metodami než dotazník. Dotazníky a jejich vyhodnocení taky nejsou moje parketa.
Klidně se ozvěte, kdybyste potřebovala!