Znovu zpátky do stejné práce?

Anonymní
29.2.12 20:46

Znovu zpátky do stejné práce?

Ahojky

Mám takové dilema,práce žádná není a tak jsem psala a volala kam se jen dalo,a volala mi paní jestli chci k nim jít prodávat,souhlasila jsem a v pondělí nastoupila,první šok mě čekal když mi zdělila jiné peníze(nižší) než v inzerátu,ale dobrý stejně by to byla skoro minimální mzda,udělala jsem celou směnu a byla vynervovaná jestli mi dá pokladna,vše naštěstí vyšlo(nikdy jsem neprodávala),domů jsem přijela v šíleným stresu a s brekem,manžel mi řekl abych tam už nechodila,cítila jsem to tak a tak jsem hned v úterý volala(zalhala jsem) že jsem si našla jinou práci,vzali to v pohodě,jenže projela jsem všechno a práce není,a já začínám pochybovat že jsem to neměla tak rychle vzdát,myslím že bych se vše časem dokázala naučit,s odstupem času zjišťuju že ta práce nebxla zase tak hrozná,mám nutkání tam zkusit znovu zavolat jestli mají ještě místo,ale co jim říct?Co byste jim řekli vy? Že ta nová práce nakonec nedopadla? Zkuste mi poradit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6653
29.2.12 20:51

Ahojky, rozumím Ti, že je pro Tebe teď těžké znova do práce zavolat, mě by to také bylo celkem trapné… ale víš co, líná huba, holé neštěstí. Udělala jsi až moc unáhlené rozhodnutí, což je škoda, měla jsi vydržet pár dní… Zkus tam brnknout a omluvit se a říct, že je Ti to hloupé, ale že ta druhá práce odpadla, takl si se chtěla zeptat, zda náhodou místo není stále volné… myslím, že to bude vzato v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.2.12 20:51

já bych asi nešla, bylo by mi to blbý, ale zas pokud jiná práce fakt není, asi ti nic jiného nezbyde…asi teda jak píšeš říct, že práce nakonec nedopadla…žes jí třeba musela odříct kvůli horší pracovní době nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.2.12 21:08

žádnej učenej z nebe nespal… po jednom dni nemůžeš vědět jak ti to půjde,kor když ji nikdy neprodávaa. i proto funguje zkušební doba. já prodávala několik let v různých obchodech a každý začátek byl těžký,jiná kasa,kolegové,sortiment,pracovní doba-jen ti zákazníci jsou tak nějak podobní :) zavolat zkus,za to nic nedáš a můžeš mít práci ale vydrž…až si zajedeš vlastní rytmus a styl tak se budeš začátkům smát ak jsi to edávala :D a jestli ne tak aspon budeš vědět že prodavačka není práce pro tebe a dál takové místo už hledat nebudeš. ale aspon 3 měsíce(nebo kolik budeš mít zkušebku) mít budeš a i to jsou zkušenosti! držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
677
29.2.12 21:22

Určitě zavolej, za to nic nedáš. I když ti řeknou NE, hlavu ti neutrhnou.
Ale když se na to podívám ze strany zaměstnavatele, tak já už by Tě nevzala. Měla bych strach, že si zase „najdeš“ něco jiného. A na to místo, když píšeš,že práce není, určitě čeká spoustu jiných, který si toho budou svým způsobem vážit. Ale hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
29.2.12 21:51

taky jsem to tak jednou měla - nastoupila a ta práce mě total vystresovala a hrozně se mi nelíbila…hned jsem to ukončila - instinkt mi říkal, že by to nebylo nikdy dobré…takže nemuselo to být ani tak unáhlené, jako intuitivní…

pokud se ale cítíš, že bys tu práci přesto chtěla, tak bych jim zavolala a vrátit se zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat