Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Okamžitě je reklamuj a seřvi je!! Hovory jsou monitorovány, poslala jsi to tam a telefonicky ti řekli, že to tam mají. Chyba na jejich straně, nemusí tě to vůbec zajímat, at to vyřeší, jak chtějí. Zavolej tam, bud hnusná a chtěj ještě slevu!
Máme to vyzkoušené. ![]()
Tak jsem si tu žádost u nich chtěla zrušit a ona ten požadavek ani nemohla najít, pak to našla a řekla mi že se zeptá kolegyně. Zachvili mi volala zpátky a že si musim vypsat odvolání, našla jsem maximálně odstoupení od smlouvy, kde chtějí ale zase ten kód, který prostě nemám. Vždyť u nich ani nemám uzavřenou smlouvu, jen požadavek. Už jsem z toho fakt zoufalá.
Zoufalá nemáš být ty, ale oni z tebe. Zavolej tam znovu a bud nepříjemná. Chyba je na jejich straně, at oni se snaží. Tebe to nemusí zajímat, at si to dělají, jak chtějí. A at se neptá kolegyně, řekni, že chceš přepojit na šefa, když ona ten požadavek není schopná najít!!
At ti na meila, pošle odvolání, a at řekne, jak to máš vyplnit, vyplnte to klidně po telefonu. Neboj se tam volat několikrát za sebou.
![]()
Volala jsem tam a prý je to to odstoupení od smlouvy i kdyz je to jen požadavek, tak jsem to vyplnila a odeslala a oni mi napsali, že u nich nemám žádnou smlouvu
Takže už to neřeším
Přišel nám dopis od Čezu, že při kontrole na našem odběrném místě zjistili závadu: Nesouhlas evidenčních údajů, zámek u rozvaděče nevyměněn. Máme to opravit a informovat je, že je to už ok.
Pochopila jsem to tak, že se nemohli dostat na chodbě do skříně s elektroměry, byl tam vadný zámek a museli jsme to při výpadku páčit šroubovákem… Ale slečna na lince tvrdí, že do skříně se dostali a jde o nějaký rozvaděčový zámek uvnitř. Může mi někdo osvětlit o co jde, až budu volat elektrikáře, ať vím co po něm mám chtít? Díky ![]()
Asi jste tím páčením poškodili zámek. Ohnuli nebo ulomili vevnitř ten jazýček…
@Tom-Jerry zámek od skříně je už opravený, ale toho se to prý netýká, do skříně se dostali, takže to má být nějaký zámek ještě uvnitř.. @xjuklickova to je možný, musím mrknout, ale to by rovnou napsali, že je porušená plomba, ne? ![]()
@laetti ja bych zavolala elektrikáře s certifikátem, že mi poslali tenhle dopis a jestli s tim muze neco udelat. Ze jsem nenasla závadu…
Začátkem června jsem se odstěhovala a bylo mi majitelkou řečeno, že na zapojení energií mám čas do určitého data, bylo to pár dni, protože předchozí nájemník ukončil smlouvu což nechápu proč se nepockalo na nového nájemmnika. Šla jsem k čezu a několikrát jsem jim žádost o smlouvy posilala znovu, protože mi neco chybělo a nebo jsem měla neco špatně. Když jsem mluvila s operátory, tak mě vždycky ujišťovali o tom že je u nich požadavek a nemůže se tedy stát, že by mi elektřinu vypli. Ve čtvrtek ráno jsem odjela a vrátila se v sobotu večer a zjistila jsem že mi demontovali elektroměr. Zavolala jsem na technickou podporu, kde mi bylo řečeno že tam ani žádný požadavek neni, paní se mě i ptala jestli jsem posílala zadost o smlouvy na čez prodej do Plzně, tak jsem řekla že ano a ona že tam. opravdu u nich neni žádný požadavek na novou smlouvu a že si tam mam v pondělí ráno zavolat, protože o víkendu tam nejsou. Vůbec nevím jak se to teď bude řešit a mám strach, abych neplatila nějaký velký částky i přesto, že mi pani řekla, že revizi bych platit neměla. Vůbec se v tom nevyznam. Má s tim někdo zkušenost?