Hodí se tahle„skrýš" do pokoje?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
24.6.17 20:35

Hodí se tahle„skrýš" do pokoje?

Ahojte maminky… Promiňte že o víkendu a v tuto nevhodnout hodinu ruším.. Mám dotaz.. Hodí se tahle „skrýš„(viz. obrázek) to zeleného pokoje? A jakou by jste udělaly barvu té „skrýše“(myslím např. barvu polštářů ap.).. Prosím odpovídejte co nejdříve ;)
Budu moc ráda za každy přijatelný návrh :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5837
24.6.17 20:40

Mě by se to líbilo do zeleného pokoje tak jak to je…jen polštáře bych ladila do žluté, vanilkové apod. prostě ať tam není růžová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.6.17 20:47

Je to moc pěkné, do zeleného pokoje bych tu skrýš dala v nějaké krémové barvě třeba :kytka: a šedá by také nemusela vypadat zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 20:48

@axlpol já si říkala že to nechám tak a polštáře šedé, protože postel ma šedé okraje…A můžu se zeptat.? Půlka pokoje zelená a druhá růžová.. Postel ma taky šedé okraje.. Omlouvám se, ale zapomněla jsem zmínit. PRO VŠECHNY:JEDNA PŮLKA ZELENÁ A DRUHÁ RŮŽOVA=KOMBINACE „SKRÝŠE"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
24.6.17 20:49

A pro jak staré dítě, kluka nebo holku, do jak velkého pokoje? Do menšího pokoje bych volila světlou barvu, pro mladší dítě bych volila klidně divočejší barvy (k zelené třeba různé odstíny tyrkysové a modré a k tomu třeba jeden dva polštáře žluté nebo oranžové), pro starší spíš klidnější (odstíny béžové nebo šedé). Vlastně si umím představit skoro jakékoliv barvy kromě fialové a růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
24.6.17 20:51
@Maťka11 píše:
@axlpol já si říkala že to nechám tak a polštáře šedé, protože postel ma šedé okraje…A můžu se zeptat.? Půlka pokoje zelená a druhá růžová.. Postel ma taky šedé okraje.. Omlouvám se, ale zapomněla jsem zmínit. PRO VŠECHNY:JEDNA PŮLKA ZELENÁ A DRUHÁ RŮŽOVA=KOMBINACE „SKRÝŠE"?

Tak jestli přežiješ kombinaci v pokoji zelená-růžová, tak je to asi úplně jedno :mrgreen: Ne, dala bych fakt asi ty odstíny šedé, ty umějí zklidnit i tu růžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 20:52

@niki V jo polštáře asi šedé protože má postel šedé okraje (+i ta druhá, která je zvlášť) :P diky za napad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 20:54
@zrcadlo píše:
A pro jak staré dítě, kluka nebo holku, do jak velkého pokoje? Do menšího pokoje bych volila světlou barvu, pro mladší dítě bych volila klidně divočejší barvy (k zelené třeba různé odstíny tyrkysové a modré a k tomu třeba jeden dva polštáře žluté nebo oranžové), pro starší spíš klidnější (odstíny béžové nebo šedé). Vlastně si umím představit skoro jakékoliv barvy kromě fialové a růžové.

2holky.. Děti straší 8-15(nechci uvadet věk děti)…ano asi dam ty sede + tu deku bilou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 20:55

@zrcadlo @niki V @axlpol holky myslíte že to bude ladit k šedému koberci? Bila skrýš +šedé polštáře? Myslim ze by mohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
24.6.17 21:00
@zrcadlo píše:
Tak jestli přežiješ kombinaci v pokoji zelená-růžová, tak je to asi úplně jedno :mrgreen: Ne, dala bych fakt asi ty odstíny šedé, ty umějí zklidnit i tu růžovou.

lépe bych to nenapsala.Nic ve zlém pro tazatelku :kytka: a souhlas, držela bych se těch neutrálních barev, šedivá bude dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 21:07

@axlpol jj chápu :andel: jo ta šedá bude nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.6.17 21:07

@Maťka11 tak jak píší holky, držela bych se už tech neutralnich barev. Šedá jde i k zelené a k růžové se šedá šikne moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.6.17 21:30

Šedá, bílá, béžové, ty se hodí ke všemu a pokud máš barevné zdi, tak bych je tímto určitě trochu zjemnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.6.17 21:39

@niki V ano ano asi to tak udelam :) Tedka jsem v Jysku ( na internonovych strankach)narazila na super polštáře 1kus za 35kč…takže supr… @SaEva jj díky za tip :palec: udelam to tak nejake sede a nejake bile ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.6.17 22:01
@Maťka11 píše:
Ahojte maminky… Promiňte že o víkendu a v tuto nevhodnout hodinu ruším.. Mám dotaz.. Hodí se tahle „skrýš„(viz. obrázek) to zeleného pokoje? A jakou by jste udělaly barvu té „skrýše“(myslím např. barvu polštářů ap.).. Prosím odpovídejte co nejdříve ;)
Budu moc ráda za každy přijatelný návrh :palec: :dance:

Zbytek bych nechala bily nebo svetle bezovy.

Odkud je skrys? dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný