Zodac při kojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2069
16.4.09 15:09

Zodac při kojení?

Ahojte,
dost jsem se teď na jaře začla dusit a alergoložka mi předepsala jednou denně Zodac. Ptala jsem se jí, jestli se může při kojení, a říkala, že v pohodě. Ale v příbalovym letáku jsem se dočetla, že kojící matky ho vůbec nesmí. Předepsal vám ho taky někomu alergolog při kojení? Nerada bych mimču ublížila, ale zase si to krásně užívám s dětma venku, což bez něho nešlo, tak bych se ho nerada vzdala. Asi zkusím zavolat ještě na jinou alergologii… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.4.09 15:16

Nesmí. Do mlíka se nevylučuje Xyzal. Petra

• Citovat
  • Upravit
4823
16.4.09 16:31

Ahoj, mne alergolog rikal, ze pri kojeni se nesmi zadne protialergicke prasky. Napsal mi pouze spray do nosu a kapky do oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.4.09 18:31

Achjo, to bude zase sezona :-( Diky za odpovedi!! Volala jsem na alergologii - jina mudr. se zdesila, dneska si mam Zodac dat tesne po kojeni a zitra se domluvit s tou moji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.4.09 18:38

já beru xyzal a alergoložka mi řekla, že pokud budu potřebovat, dát si můžu na pár dní. Jinak jsem léky brala a to i v těhotenství, tam mi vy:,–(ila pouze jeden lék

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
11.5.09 08:24

Ahoj,mě na alergologii řekli že NE,pak mě poslali na genetiku a tam mi řekli že podle výzkumu žádné příznaky nejsou,takže ANO a že to do těch letáků píšou aby nemuseli ty testy dělat.Takže já jsem ho brala i v těhu i při kojení........
jo a že to co by bylo po vysazení je pro mě i mimi horší než trochu dávky v tom léku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek