ZOO Jihlava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ZOO Jihlava
Nevíte někdo, jestli už mají opravené to dětské hriště? A hlavně tobogán? Byli jsme tam naposledy na jaře a dcerka byla dost zklamaná, že na polovinu věcí nemůže, tak aby se to neopakovalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@blabola píše:
Nevíte někdo, jestli už mají opravené to dětské hriště? A hlavně tobogán? Byli jsme tam naposledy na jaře a dcerka byla dost zklamaná, že na polovinu věcí nemůže, tak aby se to neopakovalo.
Mají, byli jsme tam minulý týden
.
- Citovat
- Upravit
Syn tam byl minulý týden:)Tobogán je už v provozu jen prý hodně schodů:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se tam pristi tyden chystame na vylet.Je to pekna Zoo?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a pořád se předělává ten pavilon s hadama nebo je to už hotový? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, to jste mě fakt potěšili. Hned příští týden zase vyrazíme. BaEi - mě se líbí moc, fakt stojí za návštěvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Holky a pořád se předělává ten pavilon s hadama nebo je to už hotový?
předělává
hadi jsou přemístěni k šelmám a už dva tygři to odnesli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, plánujeme navštívit zoo v Jihlavě jak se vám líbila? jsou tam sloni? byly jsme v Brně ta nás vůbec nenadchla a v Olomouci ta už byla lepší než Brno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babuk jihlavská zoo je pěkná. Záleží, co od ní čekáte
Sloni tam nejsou. Ale mají žirafy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@babuk jihlavská zoo je pěkná. Záleží, co od ní čekáteSloni tam nejsou. Ale mají žirafy
souhlasím, záleží každý, kdo co očekává, slony tam nemají, chovají hadi, brouci, ptáky, jsou i v určité časové intervaly ukázky, jak pracují sokolníci s výkladem, myslím si, jsou tam ty kamerunské kozy, které děti mohou krmit
- ale to myslím, že i v Olomouci
, dále jsou tam plameňáci, mě se hrozně líbí, je to moje taková srdcovka
i když malá, tak je hezká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bong píše:
Jihlavska zoo je uzasna. interaktivni a mnohem lepsi nez Prazska.Jen bez slonu.
jen já jsem se před dvěma týdny neodhodlala údolí včel, teda respektive nikdo, byla jsi v údolí včel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zklamání obrovské, chtělo se mi až brečet — chovají tam irbisy v miniaturním prostoru, to by mělo být týrání. hrůza
![]()
(jsem milovník kočet a vidět irbisa takhle… hrozné, hrozné)
jinak celá ZOO je malinkatá, kde nic tu nic
srovnávám vše se ZOO Zlín a to už prostě jinak nejde…
jo ale hezké jsou kozičky, že se k nim dá vlízt s dětmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@budi píše:
Zklamání obrovské, chtělo se mi až brečet — chovají tam irbisy v miniaturním prostoru, to by mělo být týrání. hrůza![]()
![]()
![]()
(jsem milovník kočet a vidět irbisa takhle… hrozné, hrozné)jinak celá ZOO je malinkatá, kde nic tu nic
jo ale hezké jsou kozičky, že se k nim dá vlízt s dětmi.srovnávám vše se ZOO Zlín a to už prostě jinak nejde…
tak Lešná ve Zlíně je jiná liga, obří prostory.ZOO v Jihlavě se musí vejít do té kotliny. ale za mě je moc hezká, i když posoudit kočíčí prostory neumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.