ZOO Jihlava

164
2.8.14 21:52

ZOO Jihlava

Nevíte někdo, jestli už mají opravené to dětské hriště? A hlavně tobogán? Byli jsme tam naposledy na jaře a dcerka byla dost zklamaná, že na polovinu věcí nemůže, tak aby se to neopakovalo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanullka
2.8.14 21:58
@blabola píše:
Nevíte někdo, jestli už mají opravené to dětské hriště? A hlavně tobogán? Byli jsme tam naposledy na jaře a dcerka byla dost zklamaná, že na polovinu věcí nemůže, tak aby se to neopakovalo. :-)

Mají, byli jsme tam minulý týden ;).

• Citovat
  • Upravit
27008
2.8.14 22:40

Syn tam byl minulý týden:)Tobogán je už v provozu jen prý hodně schodů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
3.8.14 00:28

@Crystal87 dnes, vše ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.8.14 10:14

Taky se tam pristi tyden chystame na vylet.Je to pekna Zoo?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.8.14 15:08

Holky a pořád se předělává ten pavilon s hadama nebo je to už hotový? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.8.14 20:19

Díky, to jste mě fakt potěšili. Hned příští týden zase vyrazíme. BaEi - mě se líbí moc, fakt stojí za návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.8.14 20:54

Tak super Dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
3.8.14 20:59
@Crystal87 píše:
Holky a pořád se předělává ten pavilon s hadama nebo je to už hotový? :think:

předělává :,( :,( hadi jsou přemístěni k šelmám a už dva tygři to odnesli :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.7.17 21:18

Ahojky, plánujeme navštívit zoo v Jihlavě jak se vám líbila? jsou tam sloni? byly jsme v Brně ta nás vůbec nenadchla a v Olomouci ta už byla lepší než Brno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.7.17 21:19

@babuk jihlavská zoo je pěkná. Záleží, co od ní čekáte ;) Sloni tam nejsou. Ale mají žirafy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.7.17 21:21
@Pomka píše:
@babuk jihlavská zoo je pěkná. Záleží, co od ní čekáte ;) Sloni tam nejsou. Ale mají žirafy :)

souhlasím, záleží každý, kdo co očekává, slony tam nemají, chovají hadi, brouci, ptáky, jsou i v určité časové intervaly ukázky, jak pracují sokolníci s výkladem, myslím si, jsou tam ty kamerunské kozy, které děti mohou krmit :) - ale to myslím, že i v Olomouci :), dále jsou tam plameňáci, mě se hrozně líbí, je to moje taková srdcovka :srdce: i když malá, tak je hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.7.17 21:28
@Bong píše:
Jihlavska zoo je uzasna. interaktivni a mnohem lepsi nez Prazska.Jen bez slonu.

jen já jsem se před dvěma týdny neodhodlala údolí včel, teda respektive nikdo, byla jsi v údolí včel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.7.17 22:01

Zklamání obrovské, chtělo se mi až brečet — chovají tam irbisy v miniaturním prostoru, to by mělo být týrání. hrůza :,( :,( :,( :,(
(jsem milovník kočet a vidět irbisa takhle… hrozné, hrozné)

jinak celá ZOO je malinkatá, kde nic tu nic :nevim: srovnávám vše se ZOO Zlín a to už prostě jinak nejde…

jo ale hezké jsou kozičky, že se k nim dá vlízt s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.7.17 22:05
@budi píše:
Zklamání obrovské, chtělo se mi až brečet — chovají tam irbisy v miniaturním prostoru, to by mělo být týrání. hrůza :,( :,( :,( :,(
(jsem milovník kočet a vidět irbisa takhle… hrozné, hrozné)

jinak celá ZOO je malinkatá, kde nic tu nic :nevim: srovnávám vše se ZOO Zlín a to už prostě jinak nejde…

jo ale hezké jsou kozičky, že se k nim dá vlízt s dětmi.

tak Lešná ve Zlíně je jiná liga, obří prostory.ZOO v Jihlavě se musí vejít do té kotliny. ale za mě je moc hezká, i když posoudit kočíčí prostory neumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.