Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,chysáme se s dětma 2 a 4 roky do zoo Lešná.Zajímalo by mě,jak je to v zoo s kočárkem,protože ta dvouletá toho ujde dost,ale celý den si myslím,že jí unavý a asi nám i usne.Kdo jste byli,tak jak to tam jde?
Ahojky
neporadím ale počkám si na odpovědi. Malej má skoro deset měsíců a chystáme se tam taktéž. Ještě trošku odbočím. Byli jste některá s kočárkem v ZOO Sv. kopeček v Olomouci? Dá se to nebo ne? Děkuji moc ![]()
Byli jsme teď v sobotu. Jde to OK, jen se třeba nedostanete úplně všude… Ale obecně žádný problém. Jen za africkým pavilonem jsou docela dlouhé schody, ale myslím, že se to dá obejít někudy (my kočár vynesli a snesli).
Jo a do toho tropického velkého „skleníku“ se nedá s kočárkem.
weendulka píše:
Ahojkyneporadím ale počkám si na odpovědi. Malej má skoro deset měsíců a chystáme se tam taktéž. Ještě trošku odbočím. Byli jste některá s kočárkem v ZOO Sv. kopeček v Olomouci? Dá se to nebo ne? Děkuji moc
V Olomouci jsme taky byli, nepamatuju na nějaký problém (ale zas se úplně všude nedostanete, třeba to nočního pavilonku k netopýrům a tak).
vsude jsou udelany vchody nebo schody jak pro kocarovany tak pro nekocarovany…nikde nebyl problem…dostali jsme se dycky vsude
olomouc taky v pohode…vlastne vsechny zoo jsou delany pro kocarky…
mě Lešná přijde na kočárek úplně ideální, navíc krásná procházka.
s kocarkem naprrosto ideal
pro ty kterym se kocarek nechce tahat ho tam dokonce i pujcuji ![]()
Máme to blízko a chodíme, jak to vyjde (letos zatím 2×). S kočárkem se dá po Lešné pohybovat bez problémů, Africký pavilon jde opravdu objet a myslím, že i v hale Yucatan (=tropický skleník) jsme byli s kočárem - samozřejmě jen ve spodním patře.
Je to hezká procházka, hodně hřišť pro děti i posezení, dokonce jsem viděla, že kočárky sveze i „zoo vláček“ (my chodíme
).
Dá se tam dobře… My chodíme první doprava na žirafy, pak je možnost se vrátit a jet nebo my ten kočár vždycky po schodech snesem (kor golfky, ty jsou v pohodě, snášeli jsme v poho i hluboký) a jak už je člověk dole, tak je to pohodička. Akorát se nedají využít některé zkratky přes zastřešené pavilony, ale dá se nakoukout shora, pak to člověk objede a nakoukne ze spodu
Myslím, že jak se jde mezi klokanama, že tam byl zákaz kočáru, ale nějak si z toho nikdo nic nedělal
![]()
nepř. Alichi píše:
Máme to blízko a chodíme, jak to vyjde (letos zatím 2×). S kočárkem se dá po Lešné pohybovat bez problémů, Africký pavilon jde opravdu objet a myslím, že i v hale Yucatan (=tropický skleník) jsme byli s kočárem - samozřejmě jen ve spodním patře.
Je to hezká procházka, hodně hřišť pro děti i posezení, dokonce jsem viděla, že kočárky sveze i „zoo vláček“ (my chodíme).
Jo, v yucatanu vespod s kočárkem to asi půjde, pravda.
Jj, taky jsme byli v Yucatan dole - akorát u krokodýla nebo co to tam mají dole a mostku nahoře jsme se museli vystřídat
Což zas s dovuletým už není problém někde kočár u vchodu odstavit, projít si to a zase ho vzít.
nataluska píše:
Ahojky,chysáme se s dětma 2 a 4 roky do zoo Lešná.Zajímalo by mě,jak je to v zoo s kočárkem,protože ta dvouletá toho ujde dost,ale celý den si myslím,že jí unavý a asi nám i usne.Kdo jste byli,tak jak to tam jde?
Ahojky pocházím s tama, na Lešné jsme byli jako doma
. Není tam problém s kočárkem vše se dá v klidu projít nebo obejít. Vaše maličká by to asi neuchodila, takže kočárek je rozumný, jen u žiraf jsou schody dolu, ale ten kousek se dá i ten kočárek s nést nebo to obejít si myslím. Byli jsme tam naposledy v březnu, ale byla zima a foukalo, tak jsme to jen proletěli a mají tam spoustu nových atrakcí zrovna pod tím pavilonem žiraf a pak tam vzadu u cesty, jak se jede na Fryšták jsou taky nějaké přidělané. Ještě bych se tam ráda letos mrkla, ale už v březnu jsem měla problém to jako těhule uchodit, hlavně ten kopec nahoru, jo a ještě ten palilon na začátku Tropický, tam jděte až na konec, my tam vlezli hned na začátku a pak nám asi 1,5hodiny bylo zima protože jsme se tam zpotili a pak vylezli na to březnové počasí a procházeli se super volba
![]()
IvkaH píše:nataluska píše:Ahojky pocházím s tama, na Lešné jsme byli jako doma
Ahojky,chysáme se s dětma 2 a 4 roky do zoo Lešná.Zajímalo by mě,jak je to v zoo s kočárkem,protože ta dvouletá toho ujde dost,ale celý den si myslím,že jí unavý a asi nám i usne.Kdo jste byli,tak jak to tam jde?. Není tam problém s kočárkem vše se dá v klidu projít nebo obejít. Vaše maličká by to asi neuchodila, takže kočárek je rozumný, jen u žiraf jsou schody dolu, ale ten kousek se dá i ten kočárek s nést nebo to obejít si myslím. Byli jsme tam naposledy v březnu, ale byla zima a foukalo, tak jsme to jen proletěli a mají tam spoustu nových atrakcí zrovna pod tím pavilonem žiraf a pak tam vzadu u cesty, jak se jede na Fryšták jsou taky nějaké přidělané. Ještě bych se tam ráda letos mrkla, ale už v březnu jsem měla problém to jako těhule uchodit, hlavně ten kopec nahoru, jo a ještě ten palilon na začátku Tropický, tam jděte až na konec, my tam vlezli hned na začátku a pak nám asi 1,5hodiny bylo zima protože jsme se tam zpotili a pak vylezli na to březnové počasí a procházeli se super volba
![]()
![]()
![]()
My to zs máme většinou naopak - než projdem zoo, tak se pavilon uzavírá
![]()
Angua píše:IvkaH píše:My to zs máme většinou naopak - než projdem zoo, tak se pavilon uzavíránataluska píše:Ahojky pocházím s tama, na Lešné jsme byli jako doma
Ahojky,chysáme se s dětma 2 a 4 roky do zoo Lešná.Zajímalo by mě,jak je to v zoo s kočárkem,protože ta dvouletá toho ujde dost,ale celý den si myslím,že jí unavý a asi nám i usne.Kdo jste byli,tak jak to tam jde?. Není tam problém s kočárkem vše se dá v klidu projít nebo obejít. Vaše maličká by to asi neuchodila, takže kočárek je rozumný, jen u žiraf jsou schody dolu, ale ten kousek se dá i ten kočárek s nést nebo to obejít si myslím. Byli jsme tam naposledy v březnu, ale byla zima a foukalo, tak jsme to jen proletěli a mají tam spoustu nových atrakcí zrovna pod tím pavilonem žiraf a pak tam vzadu u cesty, jak se jede na Fryšták jsou taky nějaké přidělané. Ještě bych se tam ráda letos mrkla, ale už v březnu jsem měla problém to jako těhule uchodit, hlavně ten kopec nahoru, jo a ještě ten palilon na začátku Tropický, tam jděte až na konec, my tam vlezli hned na začátku a pak nám asi 1,5hodiny bylo zima protože jsme se tam zpotili a pak vylezli na to březnové počasí a procházeli se super volba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joo? A v kolik tam dojdete? My dopoledne a tak za 3 max 4 hodiny jsme venku, tak nám to není tak vzácné, když jsme domácí a máme to kousek od rodičů tam. Jen mě mrzí, že jsem ze Štípy, ale nikdy jsem nebyla na té večerní prohlídce na to bych chtěla jít se podívat, ale asi až příští rok, letos už to nemá smysl. Než bych se někam dokůlala
, tak bude po večerní prohlídce. Slíbili jsme holce i ten Dinopark ve Vyškově, že miluje dinosaury no pro mě by to bylo asi nereálné.
My to máme taky tak, že Yucatan většinou nestihnem.
No - ale letos na jaro jsme to dali, protože malá se tak děsně zašpinila hned u vstupní brány, že jsem hned v yucatanu na toaletě zapírala a následně sušila bundu…
![]()