ZOO Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
22.2.14 00:09

Pokud nemají vysloveně program pro děti. Nebo pondělky za korunu, tak se kočárkové davy nekonají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
22.2.14 00:27

Je to Prazska Zoo a.lidi tam asi bude dost. Ale urcite tam nebude preplneno jak v lete :nevim: Spis.bych to videla tak, ze se chlapovi moc nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
22.2.14 08:18

Byla jsem minulou sobotu. Lidí bylo celkem dost, ale né tak, že by se nedalo koukat na zvířata nebo, že bychom se někde mačkali. Jeli jsme i vláčkem a taky v pohodě. V létě je určitě daleko větší nátřesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
31.3.14 12:59

Zdravím,
mám dotaz ohledně roční vstupenky za 1800kc. Je ta vstupenka přenosná? Jde mi o to, když ji koupim, musím u vstupu pritomna? Chtela bych ji pukcit máme, aby tam šla s dcerkou i ona.
Jak to s tou vstupenkou chodi? Dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.3.14 13:18
@MichelleA3 píše:
Zdravím,
mám dotaz ohledně roční vstupenky za 1800kc. Je ta vstupenka přenosná? Jde mi o to, když ji koupim, musím u vstupu pritomna? Chtela bych ji pukcit máme, aby tam šla s dcerkou i ona.
Jak to s tou vstupenkou chodi? Dekuji…

měla by být přenosná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
31.3.14 13:21

@MichelleA3 pokud je na jmeno je neprenosna, pokud je rodinna alespon jeden navstevnik musi byt majitel permice, je to v podminkach na strankach zoo.

před měsícem jsem ji kupovala a přesně se na to ptala. Stejně tak že rodinna musí být dva dospělí a dvě děti do 15 let nikoliv 4 dospělí. nebo 1 dospělý a 3 děti (přijde mi to tedy na hlavu)

na druhou stranu jeste nikdy nas pri vstupu nekontrolovali zda jmeno na permici souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.3.14 13:58

Máme taky roční vstupenku a je na jméno, ale ještě nikdy nás nekontrolovali a to jsme tam pečený vařený, tak myslím že jí můžeš klidně půjčit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
31.3.14 13:59
@El Dragon píše:
@MichelleA3 pokud je na jmeno je neprenosna, pokud je rodinna alespon jeden navstevnik musi byt majitel permice, je to v podminkach na strankach zoo.

před měsícem jsem ji kupovala a přesně se na to ptala. Stejně tak že rodinna musí být dva dospělí a dvě děti do 15 let nikoliv 4 dospělí. nebo 1 dospělý a 3 děti (přijde mi to tedy na hlavu)

rodinnou permici mam - obcas jdeme tri dospeli a jedno dite, nikdy nebyl problem

na druhou stranu jeste nikdy nas pri vstupu nekontrolovali zda jmeno na permici souhlasí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
31.3.14 14:02

@Magrata jen opisuji z podminek a co mi rekli, ale take chodime jak to vyjde… nebyt permice tak se jim na to drahe vstupne vybobkuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
31.3.14 14:07
@El Dragon píše:
@Magrata jen opisuji z podminek a co mi rekli, ale take chodime jak to vyjde… nebyt permice tak se jim na to drahe vstupne vybobkuju. :palec:

jasne :). Hele je mozne, ze priste narazime. Ja uz ted zasadne neparkuji na parkovisti v zoo, protoze parkovne je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.3.14 19:31

Je neprenosna, ale nikdo to nekontroluje. dokonce tam nekdy ani nikdo nestoji a na jedno pipnuti mohou projit vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
31.3.14 20:03

Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.6.15 10:49

Holky, mam dotaz. chystáme se s prckem do Prahy do zoo a manzelovi pristi tyden vychazi pondělí a utery volno v praci. zadnou pondelni akci vyuzit nechceme, vim, ze s tim parnikem je to levnejsi. hodilo by se nam tam jet v utery, ale je to poslední skolni den, tudíž vysvedceni a vim, ze v minulosti tam okolo toho byvaly nejake akce ohledne zvýhodněného vstupneho nebo darku pro deti, nevim presne. ted jsem nic takového nenasla, nevite nektera jestli se tam ma neco konat? jde mi o to, ze nechci nejaky naval lidi, to nas zrovna nelaka. nebo je lepsi jit az v prubehu prazdnin, je tam volneji? dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.6.15 10:54

Tusim, ze na vyzo maji vstup deti za korunu, pokud maji z prirodopisu jednicku.

• Citovat
  • Upravit
12921
23.6.15 10:56

F

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.