ZOO Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
23.6.15 11:04

Možná tam v to úterý nebude tak narváno…hodně škol končí už v pátek 26.6. Mám 2 děti, každé v jiné škole ( základní a střední ) a oba dostávají vysvědčení už v pátek. A pak pondělí a úterý mají ředitelské volno. Já bych klidně šla, o prázdninách je zase hodně výletníků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.6.15 12:09

@Hanka1 tak toasi není az tak lakave
@Svosa aha,to me ani nenapadlo, ze skoly budou koncit dřív, ale mas pravdu, synovci taky konci uz ted v patek.
a ostatni, dle zkusenosti, davate detem vylet do zoo třeba jako darek po vyzu?
kazdopadne asi teda pojedeme, vypada to, ze to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.6.15 12:22

@peta81 já myslím, že výlet do zoo je hezký dárek za výzo…obzvlášť pokud nejste z Prahy a nemáte možnost tam být tak často. Jako malá jsem vyrůstala v Táboře a výlet do pražské zoo byl vždycky super a moc jsem se těšila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.6.15 12:27

Každé dítě které má z biologie, přírodopisu nebo přirodovědy jedničku na vysvědčení má vstup za korunu, ale myslím si že tak extra nával nebude, o prázdninách je to mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.6.15 12:28

Děti s jedničkou z přírodovědy mají vstup za 1 korunu - tady je i přehled dalších akcí - http://www.zoopraha.cz/…/kalendarium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
6.8.15 17:48

Přidávám se s dotazem,
jak to aktuálně přes prázdniny vypadá v pražské zoo? jsou tam davy přes ty vedra? a je zoo spíš ve stínu nebo na slunci? máme jet neděle - pondělí Praha tak jsem s dětma chtěla zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
6.8.15 17:51

Zoo je spíš na slunci. S davem nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.8.15 17:58

@zuzice

Ahoj,

byla jsem tam s dětma naposledy minulý pátek. Řekla bych, že stinných míst se dá najít celkem dost, ale když chodíš po cestách mezi jednotlivými pavilony, je to asi opravdu spíš na slunci. A davy tam celkem byly - počítadlo ukazovalo přes 7 tisíc lidí. Ovšem v ten pátek nebylo až takové extrémní vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
6.8.15 18:53

Byli jsme teď v úterý hned od rána, dopoledne tam moc lidí nebylo - v tu dobu je stín u dětské ZOO a brouzdaliště, takže jsme většinu návštěvy strávili tam. Jinak míst ve stínu se dá najít dost, ale pak toho zase moc neprohlédneš. Odcházeli jsme po obědě a to už tam byly davy a davy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.8.15 19:35

@zuzice byli jsme tam nedávno - večer počítadlo návštěvníků ukazovalo 7.000 lidí ;) Je jich tam pořád dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.15 00:10

Ja tam byla v pondeli. Mraky lidi, dost se jde po slunicku, ale daji se najit i stinna mista. Spise ve vrchni casti zoo. Ale vsude stanky, kde se da neco studeneho koupit, zachody, kde se da oplachnout, takze za me ok. Myslela jsem si, jak v pondeli moc lidi nebude a bylo jich dost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.15 00:14

V těchhle vedrech je ZOO masakr… přechod z horní části do spodní je po sluníčku, jižní strana, lezeš do krpálu… Pondělí bývají různé akce „vstup za korunu“, zažila jsem tam 16 tis. lidí a to se fakt už nedá.
Doporučuju ve všední den na podzim, až bude trošku „hnusně“ (ale ne moc), zvířata vylezou a lidí ubyde.

Příspěvek upraven 07.08.15 v 00:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.15 00:14

..2× vloženo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.8.15 10:57

V srpnu zadne extra Happy Mondays se vstupem za 1,– neni (tedy pokud jste nedostali voucher od Cedoku)

ZOO happy mondays

• Citovat
  • Upravit
6307
10.8.16 07:08

oživuji diskusi

Ahoj, nemá někdo čerstvé zkušenosti ze ZOO? Chystáme se ji navštívit s 21.měs. dcerou, připadá pouze víkend. Kde nejlépe zaparkovat? Předem děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.