Zooligans, dětské boty americké firmy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1987
4.3.14 08:45

Zooligans, koupili byste tyto boty?

Ahoj,
líbí se mi botičky Americké firmy Zooligans: http://m.nordstrom.com/…ails/3617706?… . Zdají se Vám zdravotně nezávadné?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
4.3.14 09:00

Podle fotky to poznáš těžko. Nevíš, jestli mají pevnou patu a jak měkká je podrážka. Z netu bych objednala známou značku, případně v kamenném obchodu bych koupila i neznámou, ale musela bych si boty osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.14 09:04

@Bunnies ať se mi zdají, jaké chcou, tak bych je nekoupila - důvod jednoduchý.- dítě si má boty zkoušet - i když je malé. a chci vidět a ošmatat, co kupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.14 09:24

Taky se mi nelíbí, že ji je nemohu ošahat. Hrozně mě zaujal design. Syn miluje pejsky a tak by je i rád nosil. Jsou celokožené a podrážka by mě být dost ohebná. Nevím, zda to risknout. Dceři se zase líbí kočičkové. Prostě mě zaujal jejich vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.3.14 09:37

Příspěvek upraven 21.06.16 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.14 12:44

Škoda, že nejsou v Č. R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.4.14 19:19

Ahoj, oživuji diskuzi, kdyby tyto boty taky někdo objevil a líbili se mu. Tak jsem to riskla a jsem nadšená. Máme doma ještě klasiku Fare a Superfitky. Mají úplně super pružnou podrážku. Superfitky mají jen ohebnou špičku. Tyto normálně prohnu celé. Fakt jsem koukala. Ještě jsem tak ohebné boty v ruce neměla. Jsou celokožené a mají i koženou stélku. Design je originální. Pejsek vypadá v reálu ještě líp:-) Pevný opatek tam je. Ta podrážka se ještě uvolňuje při nášlapu jako pacička. No líbí se tolik, že zítra objednávám další pro dceru. Jí koupím tyto http://m.nordstrom.com/…ails/3617731?… . Jsou sice spíš podzimní, ale k sukýnce budou parádní. Synovi se líbí natolik, že si je ochotně obuje sám a první den s nimi běhal i doma a chtěl s nimi spát:-) Ve školce udělali taky parádu. Jen jsem se chtěla podělit o svoji zkušenost. Jsem ráda, že jsem to riskla a konečně máme botičky, které se hlavní klukovi líbí a nedělá mi scény při obutí a už jsem byla přesuperfitovaná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.4.16 16:31
@Bunnies píše:
Ahoj, oživuji diskuzi, kdyby tyto boty taky někdo objevil a líbili se mu. Tak jsem to riskla a jsem nadšená. Máme doma ještě klasiku Fare a Superfitky. Mají úplně super pružnou podrážku. Superfitky mají jen ohebnou špičku. Tyto normálně prohnu celé. Fakt jsem koukala. Ještě jsem tak ohebné boty v ruce neměla. Jsou celokožené a mají i koženou stélku. Design je originální. Pejsek vypadá v reálu ještě líp:-) Pevný opatek tam je. Ta podrážka se ještě uvolňuje při nášlapu jako pacička. No líbí se tolik, že zítra objednávám další pro dceru. Jí koupím tyto http://m.nordstrom.com/…ails/3617731?… . Jsou sice spíš podzimní, ale k sukýnce budou parádní. Synovi se líbí natolik, že si je ochotně obuje sám a první den s nimi běhal i doma a chtěl s nimi spát:-) Ve školce udělali taky parádu. Jen jsem se chtěla podělit o svoji zkušenost. Jsem ráda, že jsem to riskla a konečně máme botičky, které se hlavní klukovi líbí a nedělá mi scény při obutí a už jsem byla přesuperfitovaná:-)

@Bunnies

A muzu se prosim zeptat, jak vypada stelka uvnitr? Jaka je tam klenba,…? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.4.16 17:54

@Bunnies obcas je maminky berou jako kompromis barefootove boty… Dle me je to mensi zlo nez Superfit a Fare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.4.16 19:13

Tak víte někdo jak vypadá vnitřní stélka těch bot? Jestli je tam nějaká klenba,..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.4.16 19:25

@lilu16 ne podle fotek neni. Popripade se da vytahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.4.16 20:04
@Bobby píše:
@lilu16 ne podle fotek neni. Popripade se da vytahnout

co se da vytahnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.4.16 20:08

@lilu16 ta vnitřní stélka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.4.16 21:42
@Bobby píše:
@lilu16 ta vnitřní stélka

vubec nechapu, co tim myslite. ja se proste ptam, jak ta stelka vypada, a jestli tam ma nejakou klenbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.4.16 22:09

@lilu16 ne stélka je rovná a nemá žádnou klenbu… A 90% tvarovaných stélek lze z boty vytáhnout, proto píšu, že jde popřípadě dát pryč…Tvarované stélky nejsou zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková