Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
nepořídily jste nějaká z Vás svému maličkéku botičky Attipas (vhodné pro první krůčky)? Našla jsem je na www.prodeti.cz a strašně se mi líbí
… Jsou úplně úžasný
… Máte je někdo?
@KáčaaBarča z prodeti nakupuju ráda ale první botky jsem koupila normálně v certifikované prodejně, paní mu změřila nožku, vybrala, co sedí (každá sedí jinak)…takže je to docela risk přes net a nemoct si je ošahat ![]()
@Babisovkaa píše:
@KáčaaBarča z prodeti nakupuju ráda ale první botky jsem koupila normálně v certifikované prodejně, paní mu změřila nožku, vybrala, co sedí (každá sedí jinak)…takže je to docela risk přes net a nemoct si je ošahat
Jj, to máš pravdu, ale tohle jsou spíše takové ponožtičky s gumovou podrážkou, ale dá se v nich chodit i venku… Ale určitě půjdeme koupit botičky do obuvi
… Už se moc těším až začneme chodit, zatím začínáme stát a uděláme jeden krůček
(barunce je 11m).
@KáčaaBarča to už půjde ráz na ráz
jinak já jsem koupila první capáčky kožené na první krůčky za 450 Kč tak jsem zvědavá na ty botičky
…malému bude 11měsíců a zatím chodíme jen doma, ale příští týden se chystám koupit boty a půjdeme trénovat ven
Nemůžu se na proděti dostat, ale vypadají dobře, jen nevím, jestli se v té gumové podrážce nepotí moc noha. Jinak já jsem zastánce chůze spíš bez botiček, jako první botičky jsem pořizovala klasické kožené capáčky. Dodnes je používáme jako bačkory a jedny z druhé ruky má i na zahradu.
Nemohla bys sem zkopírovat co tam o nich píšou?
@Babisovkaa píše:
@KáčaaBarča to už půjde ráz na rázjinak já jsem koupila první capáčky kožené na první krůčky za 450 Kč tak jsem zvědavá na ty botičky
…malému bude 11měsíců a zatím chodíme jen doma, ale příští týden se chystám koupit boty a půjdeme trénovat ven
Jééé, tak to jste moc šíkovní… Já jsem taky viděla kožené botičky a moc se mi líbily, malý v nich chodí po doma? Už jste zkoušeli bačkůrky? Mě doktorka říkala, že musí mít ohebnou podrážku, mamka nám koupila takové ty normální bačkůrky, ale ta podrážka se mi zdá neohebná, tak je malé moc nedávám, tedy skoro vůbec, vždy když jí je nasadím tak začne plakat
… Tak jsem si říkala, že až začne chodit, tak jí koupím botičky a snad to bude dobré a nebude v nich plakat…
@AnastazieB píše:
Nemůžu se na proděti dostat, ale vypadají dobře, jen nevím, jestli se v té gumové podrážce nepotí moc noha. Jinak já jsem zastánce chůze spíš bez botiček, jako první botičky jsem pořizovala klasické kožené capáčky. Dodnes je používáme jako bačkory a jedny z druhé ruky má i na zahradu.Nemohla bys sem zkopírovat co tam o nich píšou?
Ahoj
,
na prodeti.cz o nich píší toto:
Krásné botičky či bačkůrky se oblékají jako ponožky, ale mají gumovou podrážku, takže s nimi může dítě chodit i venku. Pokud se ušpiní, tak se jednoduše vyperou v pračce. Je možné je nosit na ven i jako domácí obuv. Látková část botičky nožičku zahřeje a spodní gumová část ji ochrání od nečistot. Po podlaze neklouže, čímž brání pádu na kluzkém povrchu.
značka: Attipas
Přinášíme vám botičky značky Attipas, které jsou vhodné pro první krůčky vašich dětí. Botičky pomáhají kognitivnímu vývoji a zlepšují motoriku. Vyrábějí se z bezpečných materiálů a jsou příjemné na nošení. Jsou lehké, jako kdyby mělo dítě jen ponožky, ale zároveň odolné vůči vnějším vlivům.
@AnastazieB píše:
Nemůžu se na proděti dostat, ale vypadají dobře, jen nevím, jestli se v té gumové podrážce nepotí moc noha. Jinak já jsem zastánce chůze spíš bez botiček, jako první botičky jsem pořizovala klasické kožené capáčky. Dodnes je používáme jako bačkory a jedny z druhé ruky má i na zahradu.Nemohla bys sem zkopírovat co tam o nich píšou?
Já si myslím, že se v nich nebude potit nožička, je tam jen gumová podrážka a vše okolo je jen jako ponožka… Ale zkus se tam přihlásit pře FB, ten desing totiž nemá chybu, vypadají trochu jako klaunské botička a mají je v mnoha provedení
…
@KáčaaBarča ony jsou takové papučko capáčky, mají to ohebné, jsou kotníčkové a otevřené (Chtěla jsem vidět jestli mu ta nožka hezky doléhá) chodí v tom doma a hlavně když jsme někde byli tak v nich stál protože on už moc neposedí…ale bojí se venku sám chodit, je to strašpytel ![]()
a ta paní v prodejně mi říkala, že jsme přišli právě včas, že by se měl na tom naučit chodit a na jaře už bude zběhlý v botičkách
@Babisovkaa píše:
@KáčaaBarča ony jsou takové papučko capáčky, mají to ohebné, jsou kotníčkové a otevřené (Chtěla jsem vidět jestli mu ta nožka hezky doléhá) chodí v tom doma a hlavně když jsme někde byli tak v nich stál protože on už moc neposedí…ale bojí se venku sám chodit, je to strašpytel
a ta paní v prodejně mi říkala, že jsme přišli právě včas, že by se měl na tom naučit chodit a na jaře už bude zběhlý v botičkách
Tak to my v pondělí taky dojdeme koupit kožené capáčky, už jsme byly omrknout u nás obuv a mají tam jedny krásný, tak je koupíme… A co venku vyzkoušet nějaké chodítko? Nebo si zkusit pořídit pro malého to vodítko, to si pro malou pořídím je to můj malý drak
…
@KáčaaBarča chodítko jsme nikdy neměli tak to zavádět nebudu
to půjde samo snad
a to vodítko je docela brutální
ale praktické ![]()
@Babisovkaa píše:
@KáčaaBarča chodítko jsme nikdy neměli tak to zavádět nebuduto půjde samo snad
ale praktické
Máš pravdu, vypadá to celkem brutálně, ale je to dobrý třeba v obchodě a tak
… Když je okolo více lidí, tak se prďolkové aspoň nezaběhnou
. Poprvé jsem to vodítko viděla pře osmi lety na letišti a myslím si, že je to opravdu praktická věc =)…
@Babisovkaa píše:
@KáčaaBarča chodítko jsme nikdy neměli tak to zavádět nebuduto půjde samo snad
ale praktické
Ještě k tomu chodítko, já malé pořídím od fisher price kočárek s panenkou, je to chodítko, ale zároveň i hračka
…
@KáčaaBarča jo to bude super ten kočárek
možná se na to vodítko někde podívám
ale stejně si myslím, že ho raději povezu v kočárku než abych šla dvě hodiny do obchodu do kterého chodím normálně 5 minut ![]()