Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@lcj3232 píše:
my máme hnědé kožené ale nejsou od attipas…chci je koupit ale nemůžu se rozhodnout.
Ráda bych ti nějaké doporučila - my kromě attipads pořídily boots4you takové růžově - jsou supr, ale stejně ji attipasky dávám častěji -mám pocit, že ty celokožené )ačkoli jsou supr, že ji deformují nožičky a nejsou ji tak pohodlné jako ty attipasky)
@Pavlína.U píše:
Ráda bych ti nějaké doporučila - my kromě attipads pořídily boots4you takové růžově - jsou supr, ale stejně ji attipasky dávám častěji -mám pocit, že ty celokožené )ačkoli jsou supr, že ji deformují nožičky a nejsou ji tak pohodlné jako ty attipasky)
nějaké attipasky vyberu jsou kouzelné ![]()
@Pavlína.U píše:
http://www.vip-baby.cz/…ainbow-Green tyto se mi moc líbí ![]()
Ahoj holky, chci si pořídit nějaké Attipasky pro sebe a pro dceru kamaradky, ale ráda bych se před tím dozvěděla jaké s nimi máte zkušenosti? Сhápu, že diskuse je stará, ale snad se někdo ozve…
Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu pratelné v pračce a jak jste vybírali velikost (pokud kupovali přes e-shop)?
Líbí se mi růžové z New Corsage a jako dárek ráda bych si koupila nějaké z vanoční kolekce…máte někdo s těmito modely zkušenosti?
Budu strašně ráda pokud mi poradíte!!! Předem děkuju všem, kdo se ozve
![]()
Růžové vypadají takhle (chápu, že si ty názvy nikdo nepamatuje
)
Tak zkušenosti po letním nošení.
Botky byly super, byla jsem z nich nadšená. +vypadají skvěle, snadno se obouvají, drží na noze, částečně bosochodé, dají se snadno prát, rychle schnou, vážně vypadají cool ![]()
Je to hlavně módní záležitost se zdravotními benefity. Jsem ráda, že je dcera měla. Jinak pokud někdo shání zdravou obuv pro první krůčky na ven i doma a přitom má hluboko do kapsy, tak doporučuji ušít si vlastní kožené capáčky. Návodů je na internetu dost a ze začátku se to lze naučit i jen na látce. Kůži jsem sehnala ze starých bund po babičce, které už nikdo nechtěl. Určitě lze sehnat i v nějakém sekáčovém výprodeji starou kabelku nebo koženou bundu
Attipasky jsou na druhou stranu vážně cool a hodí se snad ke všemu oblečení ![]()
@MsVerunka Strašně moc děkuju za info!!
Ani jsem nečekala tak podrobnou odpověď…
Asi si je pořídím- podle toho co pišeš určitě stojí za vyzkoušení. A jsou tak roztomilé
Zdá se mi, že je to opravdu zdravá obuv…tak uvidíme, no. Co se tyče velikostí - viděla jsem, že oni tam mají i 25.5,ale my máme malou nožičku, takže ted s tím nebudeme mít problém.
Můžu se ještě zeptát, klouzají-li po podlaze? Máme s tím problém…pořád padá ![]()
Ještě jednou díky za skvělou reakci!
![]()
@RenataMos
To je další plus, neklouazjí vůbec
a jinak není zač. Dřív jsem je tu vychválila, tak jsem musela napsat i negativa po používání.
@MsVerunka tak asi pro nás budou v tomto smyslu bezvadné
ještě jednou děkuju!
A kde jsi je kupovala? Na e-shopu attipas.cz nebo někde jinde? Nebo v Palladiu? Nemáš s e-shopem zkušenost? ![]()
Attipas super na ven na lezení i na první kroky. Na doma se nám neosvědčily - nohy se v nich hodně potí a když malý chodí, tak se v nich občas „zadrhne“ o podlahu a spadne, nevím, jak to lépe popsat. ![]()
Ahoj holky, pokud by někoho to zajímalo, nakonec jsem si vybrala tyhlety růžové ve velikostí Euro 20 a X-Mas Special Green ve velikostí 21,5 (pro kámošku). Zatím jsem úplně nadšená, tato velikost nám sedí, vypadají skvělé
Uvidíme jak se budou chovat při nošení ![]()
@RenataMos dobrý den chtěla jsme se prosím zeptat jak jste s botkama spokojená a na názor jestli je má cenu kupovat.
Malé je sedm měsíců už si sama sedne a leze a ted se začala stavět skoro o vše, ale je opravdu dost vratká a musí se hlídat protože padá. tak jestli je má smysl pořizovat už ted nebo jestli mám ještě vyčkat děkuji
Ahoj ![]()
holky nevte jestli se dají attipasy koupit i v kameném obchodě? Nejlépe Zlín, Brno, Olomouc.. Děkuji ![]()
Ahoj v Brně jsem je kupovala ve městě v Bráně k dětem a ještě je mají na čápkové v botičkárně.