Attipas - první capáčky =)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.14 22:50
@lcj3232 píše:
my máme hnědé kožené ale nejsou od attipas…chci je koupit ale nemůžu se rozhodnout. :nevim:

Ráda bych ti nějaké doporučila - my kromě attipads pořídily boots4you takové růžově - jsou supr, ale stejně ji attipasky dávám častěji -mám pocit, že ty celokožené )ačkoli jsou supr, že ji deformují nožičky a nejsou ji tak pohodlné jako ty attipasky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.7.14 08:41
@Pavlína.U píše:
Ráda bych ti nějaké doporučila - my kromě attipads pořídily boots4you takové růžově - jsou supr, ale stejně ji attipasky dávám častěji -mám pocit, že ty celokožené )ačkoli jsou supr, že ji deformují nožičky a nejsou ji tak pohodlné jako ty attipasky)

nějaké attipasky vyberu jsou kouzelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.7.14 08:43
@Pavlína.U píše:

http://www.vip-baby.cz/…ainbow-Green tyto se mi moc líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.12.14 23:02

Ahoj holky, chci si pořídit nějaké Attipasky pro sebe a pro dceru kamaradky, ale ráda bych se před tím dozvěděla jaké s nimi máte zkušenosti? Сhápu, že diskuse je stará, ale snad se někdo ozve…
Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu pratelné v pračce a jak jste vybírali velikost (pokud kupovali přes e-shop)?
Líbí se mi růžové z New Corsage a jako dárek ráda bych si koupila nějaké z vanoční kolekce…máte někdo s těmito modely zkušenosti?

Budu strašně ráda pokud mi poradíte!!! Předem děkuju všem, kdo se ozve :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.12.14 23:06

Růžové vypadají takhle (chápu, že si ty názvy nikdo nepamatuje :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.12.14 08:07

Tak zkušenosti po letním nošení.
Botky byly super, byla jsem z nich nadšená. +vypadají skvěle, snadno se obouvají, drží na noze, částečně bosochodé, dají se snadno prát, rychle schnou, vážně vypadají cool ;)

• musí se používat alespoň lehké ponožky, jinak se dělají puchýřky, noha se trochu potí a může zasmrádnout, na vlhkém povrchnu do nich „nateče“ malými dírkami zespodu, jsou drahé, jen „malé“ velikosti (dcera má v 18-ti měsících 25 nohu, takže XL velikost měla na první krůčky), při nečekané procházce v lese se udělala dceři dírka na „ponožce“-je to jen taková slabounká punčoška, materiál je syntetický.

Je to hlavně módní záležitost se zdravotními benefity. Jsem ráda, že je dcera měla. Jinak pokud někdo shání zdravou obuv pro první krůčky na ven i doma a přitom má hluboko do kapsy, tak doporučuji ušít si vlastní kožené capáčky. Návodů je na internetu dost a ze začátku se to lze naučit i jen na látce. Kůži jsem sehnala ze starých bund po babičce, které už nikdo nechtěl. Určitě lze sehnat i v nějakém sekáčovém výprodeji starou kabelku nebo koženou bundu ;) Attipasky jsou na druhou stranu vážně cool a hodí se snad ke všemu oblečení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.12.14 02:04

@MsVerunka Strašně moc děkuju za info!! :hug: Ani jsem nečekala tak podrobnou odpověď… 8o Asi si je pořídím- podle toho co pišeš určitě stojí za vyzkoušení. A jsou tak roztomilé 8)Zdá se mi, že je to opravdu zdravá obuv…tak uvidíme, no. Co se tyče velikostí - viděla jsem, že oni tam mají i 25.5,ale my máme malou nožičku, takže ted s tím nebudeme mít problém.

Můžu se ještě zeptát, klouzají-li po podlaze? Máme s tím problém…pořád padá :think:

Ještě jednou díky za skvělou reakci! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.12.14 11:59

@RenataMos
To je další plus, neklouazjí vůbec :) a jinak není zač. Dřív jsem je tu vychválila, tak jsem musela napsat i negativa po používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.12.14 15:35

@MsVerunka tak asi pro nás budou v tomto smyslu bezvadné :palec: ještě jednou děkuju!

A kde jsi je kupovala? Na e-shopu attipas.cz nebo někde jinde? Nebo v Palladiu? Nemáš s e-shopem zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.12.14 15:37

Attipas super na ven na lezení i na první kroky. Na doma se nám neosvědčily - nohy se v nich hodně potí a když malý chodí, tak se v nich občas „zadrhne“ o podlahu a spadne, nevím, jak to lépe popsat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.12.14 12:41

Ahoj holky, pokud by někoho to zajímalo, nakonec jsem si vybrala tyhlety růžové ve velikostí Euro 20 a X-Mas Special Green ve velikostí 21,5 (pro kámošku). Zatím jsem úplně nadšená, tato velikost nám sedí, vypadají skvělé :dance: Uvidíme jak se budou chovat při nošení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
1.4.15 13:09

@RenataMos dobrý den chtěla jsme se prosím zeptat jak jste s botkama spokojená a na názor jestli je má cenu kupovat.
Malé je sedm měsíců už si sama sedne a leze a ted se začala stavět skoro o vše, ale je opravdu dost vratká a musí se hlídat protože padá. tak jestli je má smysl pořizovat už ted nebo jestli mám ještě vyčkat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.5.15 13:23

Ahoj :kytka:
holky nevte jestli se dají attipasy koupit i v kameném obchodě? Nejlépe Zlín, Brno, Olomouc.. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.5.15 16:10
@Nikolllet

Ahoj v Brně jsem je kupovala ve městě v Bráně k dětem a ještě je mají na čápkové v botičkárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.5.15 19:35

@Lucy 21 děkuji moooc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie