Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,tyhle sedačky jsme ted nedávno pořídili pro naše dvojčata.Jsme teda snima moc spokojeni a opravdu se dají takhle polohovat tak je to lepší.Ale ta hlava jim stejne sem tam dopředu spadne při spánku i tak.Máme ty 9-36kg.Skoušeli jsme do toho posadit i našeho 3letého Fildu a v pohodě.Zvýšil se záhlavec a supr ![]()
Dobrý den,
taky máme dvojčátka a vybíráme autosedačky. Zopa Carrera mě taky zaujala, ale nemůžu na netu nikde najít stránky výrobce.Můžete mi poradit zda vůbec jsou? nerad bych kupoval zajíce v pyli ![]()
Díky
M
Ahoj,
výhradní dovozce do ČR je Baby Direkt, tak se zkus zeptat na www.babydirekt.cz, tam určitě napíšou. Podle mě to bude buď Polsko nebo Čína.
Mám ji u našich, malá ji dostane od nich k Vánocům, ale ještě jsem ji neviděla
. Doufám, že mě nezklame
.
Reed
Ahojky,tak mě zrovna přišla doma,a je opravdu krásná,jen jsem myslela že jde dát víc do lehu,malej je 5měsíční obřík,ale ještě nesedí,tak se budeme muset nejspíš ještě tlačit ve vajíčku…??
![]()
zazza, sedačka Zopa Carrera je kat 9-36 a tam nemůžete dát 5ti měsíční dítě, do posměrné může dítě jít nejdříve když má 9 měsíců, 9kg a samo sedí.
Určitě zůstaňte ve vajíčku, pokud by se tam nevešel, tak jděte do jiné protisměrné, ale určitě ne do posměrky a navíc 9-36, která se nedá ani moc polohovat.
Děkuju moc za odpověď,prodejce mi tvrdil,že když má dítě už 9kg,tak nezáleží na tom jestli mu už bylo 9 měsícu…a klidně do této autosedačky může…nevíte jestli jsou všechny tyto autosedačky 9-36,jen takhle málo polohovatelné?Předem díky za odpověď a hezký den…
tak toho prodejce co to tvrdil nakopejte do ....., tak malé dítě nemůže do posměru, vždyť by mu to zlomilo vaz při prudčím brzdění či nárazu, proto jsou v protisměru, kde za ně drží hlavu sedačka.
sedačky 9-36 se dají méně polohovat oproti 9-18, protýže tam není ta dvojitá konmstrukce jako u 9-18, která zajišťuje dobré polohování, už z podstaty věci tam nemůže být, když v 9-36 musí být místo později na velké dítě, tak se tam ta dvojitá konstrukce nevejde, sedačka by byla moc vysoká.
To je fakt,taky se mi to nezdálo,jen jsem to potřebovala potvrdit.....už jsem koukla na 0-18,tak to snad něco vyberu,díky moc za radu ![]()
Tak podle všeho je to bud Český nebo Slov. výrobek…mrknete si na web stránky firmy - zopa design… ale ze všech sedaček v téhle cenové skupině se mi zda že je asi nellepší …
![]()
jsou taky na facebook: hledejte Zopa…toto tam píšou Společnost Baby Direkt s.r.o. byla založena v roce 1992 se zaměřením na kojenecké dětské zboží.
Během své existence jsme získali zastoupení řady významných světových výrobců. Na základě mnohaletých zkušeností jsme začali vyvíjet vlastní značku ZOPA design, na které se podílí tým pracovníků. S velkou péčí vybíráme materiály a klademe velký důraz na každý detail výrobku.
Všechny výrobky splňují bezpečnostní evropské normy EN
Naším cílem je i nadále nabízet kvalitní a bezpečné výrobky pro Vaše… (read more)
Ahojky, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s touto autosedačkou. Líbí se nám hlavně kvůi polohování sed-leh. Starší dcera má ve 3,5 letech necelých 16 kg a cca 98cm a v současné autosedačce -Recaro MOnza- jí při spánku padá hlava dopředu a to mi moc bezpečné nepřijde, proto chceme novou. Nedávno seděla v sedačce mladší dcery - Chicco Key 1XP a bylo to o poznání lepší. JInak si myslím, že to Recaro pro větší děti je super.
Díky za Vaše názory, Radka, nepřihlášená jjelena, 2 děti