Zopa City - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Zopa City?

Přidejte zkušenost s Zopa City
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
13.11.12 13:44
@LuciikV píše:
A můžu vědět jaké? Já jsem si chtěla koupit city a co ted čtu… tak se na to nejspíš vyoprdnu :(

Tak já jsem si pořídila X lander X-go, zatím spokojenost, ale mám je zhruba 3 týdny, tak uvidíme, jaké se objeví mouchy.
Jinak se mi jěště líbili hauck spirit, ale nechtělo se mi čekat až do nového roku: http://www.hauck.de/….0_info.html
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.5.14 07:50

Ja se tlucu do hlavy, ze.jsem si ho pred koupi neproklepla na netu, holt uz jsme spechali a to mame za to…
Po mesici se uplne zasekla brzda, ktera uz predtim nebyla extra ochotna spolucpracovat, o suchych zipech ani nemluvim. Na reklamaci nam vymenili za jinej kus, ten mam zatim 3 dny, zatim akorat priserne vrze.
Aby toho nebylo malo, zapomneli nam k nemu pri koupi v obchode dat nanoznik a plastenku, pri vyzvednuti z reklamace mi teda aspon plastenku dali, ale to uz jsem koupila jinou za 300, kterou ani nemuzu vratit, ponevadz kde je paragonu za ni konec… A nanoznik slibila pani pohledat a ozvat se. Zatim nic. Minimalne v tom obchode me uz neuvidi a to kocar stal cca o 500 Kc vic nez na netu :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí