Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dodbrý den, ano mám doma golfky zopa jumper zelené zachovalé, pouze pro jedno dítko. Máte zájem? Ráda nafotím
Pokouším se o oživení diskuze, chtěla bych tyto golfky a zajímaly by mě vaše zkušenosti, jestli jste s nimi spokojení…
Byla jsem moc spokojená, až na špatné ovládání jednou rukou, pak když dítě vedeš za ruku, ale jinak byly super.
Holky, mám dotaz pro ty, které mají vlastní zkušenost s golfkama Zopa Jumper. Máme je cca 14 dní a nějak si nemůžu pořád zvyknout na ty dvě rukojeti. Mám pocit, že jednou rukou je neuřídím
. Nemáte nějakou vychytávku, jak na to, třeba přídavný madlo mezi rukojeti
? Jinak super, lehké, stabilní…
Já je teda nemám, ale uvažuju o nich, takže jsem ráda, že si je pochvaluješ.
S těmi rukojeťmi Ti bohužel neporadím, já je mám i na současných golfkách (Chicco Liteway) a jednou rukou je uřídím, takže to by mi nevadilo. ![]()
Tak snad něco poradí ostatní. ![]()
Dík, tak to je super.
Ještě bych je chtěla vidět naživo, ale jinak mi podle obrázku přišly dobré. Hlavně, že mají vpředu dvojitá kolečka, celkem velký koš, je k nim fusak, nánožník a pláštěnka, váha taky není špatná, cenově jsou taky přijatelné. My už právě od Zopy máme dvě autosedačky Zopa Carrera a houpací lehátko a jsme moc spokojení.
Kámoška měla nějaký hluboký kočár a taky v pohodě. ![]()
@sisi 1111 jedině ty přední kolečka zacvakni, aby ti nezatáčela ![]()
@katsha taky doporučuju, ale ta pláštěnka je k smíchu
i na jedněch stránkách jsem to četla, ale já koupila pár dní předtim novou pláštěnku na velkej kočár a je i na golfky, takže jsem to neřešila ![]()
@krťousová
Aha, dík, no pláštěnku mám k současným golfkám, tak snad by seděla.
Když tak koupím nějakou univerzální, to není taková pálka. ![]()
Holky, já dneska dopoledne malé dala prvně tu pláštěnku na ty golfky taky, no je teda malá, jen přes předek. Ale zase na ní tak hnusně nefoukalo
, tak mě dneska posloužila skvěle. Jsem z nich nadšená, fakt jsou fajn. Na ty rukojeti si taky zvyknu, chce to cvik ![]()
To bych videla taky rada…snazila jsem se ji tam jednou strcit a vubec jsem neprisla, jak ![]()
@krťousová píše:
To bych videla taky rada…snazila jsem se ji tam jednou strcit a vubec jsem neprisla, jak
Prosím má někdo golfky Zopa Jumper? Mám větší dítě tak hledám golfky s větší plochou na ležení, taky se budu užívat v zimě, prosím o nějaké info
Majka