Zopa Jumper

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
9.4.14 13:19

@krťousová
No to jo, já k nim mám už druhou pláštěnku, originální už je dávno pod kytkama, takže mám koupenou univerzální od Emitexu a v pohodě. Ale my musíme stejně koupit nové golfky, ty Chicca mám už pět let, vozí se v nich už třetí dítko, takže jsou rozhrkané, kolečka zkroucená a oježděná, brzda blbě brzdí, takže je čas na změnu. A ta Zopa mi přišla fajn, tak jsem ráda, že ji všechny chválíte. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.4.14 14:11

Protože nevím, zda ještě dneska půjdeme ven - mám rozjeté mytí oken, tak to zkusím zatím popsat a pak třeba vyfotím, ale myslím, že to pochopí snad každej. Je to jednoduchý: natáhnu přes boudičku ten kšiltík, po stranách nahoře, co je připevněná stříška těma klipama, tak za ty zaháknu (po str. nahoře na pláštěnce jsou gumová očka), no a dole upevním na ty sucháčky :). Nic složitýho a dobře drží náhodou, fičelo tady dopoledne, jako blázen a malá si rochnila pod pláštějdou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
9.4.14 19:17

@sisi 1111 tak možná to nekdy zkusim :think: ale nevim k čemu ta pláštěnka je, když to ani ten kočár neuchrání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.4.14 19:36
@krťousová píše:
@sisi 1111 tak možná to nekdy zkusim :think: ale nevim k čemu ta pláštěnka je, když to ani ten kočár neuchrání :nevim:

To je fakt. Na pořádnej liják to chce přes celé golfky. Proti větru dobrý :palec: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
9.4.14 19:39

@sisi 1111 a neudusí se? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.4.14 20:32
@krťousová píše:
@sisi 1111 a neudusí se? :P

Pláštěnka je děrovaná v oblasti ksichtíku prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
9.5.14 19:42

Zdravím, dnes jsme si přivezli z obchodu kočárek Zopa jumper. Hodně se mi líbil a přemýšlela jsem, jestli tento nebo Chicco multiway. Paní prodavačka říkala, že jsou tak na stejné úrovni.
Zkoušela jsem si i jezdit po prodejně a bezva. Ale pak jsem si kočárek rozložila, že s ním půjdu do obchodu a nějak si nemůžu zvyknout na krátké rukojeti a malý rozptyl kolečeke od sebe. Prostě špičkama nohou pořád kočárek okopávám. Myslíte, že je to jen o zvyku nebo jsem si měla vybrat nějaký s širším rozchodem kol?
Jinak vše dobré.

• Citovat
  • Upravit
492
9.5.14 20:44
@Twitter píše:
Zdravím, dnes jsme si přivezli z obchodu kočárek Zopa jumper. Hodně se mi líbil a přemýšlela jsem, jestli tento nebo Chicco multiway. Paní prodavačka říkala, že jsou tak na stejné úrovni.
Zkoušela jsem si i jezdit po prodejně a bezva. Ale pak jsem si kočárek rozložila, že s ním půjdu do obchodu a nějak si nemůžu zvyknout na krátké rukojeti a malý rozptyl kolečeke od sebe. Prostě špičkama nohou pořád kočárek okopávám. Myslíte, že je to jen o zvyku nebo jsem si měla vybrat nějaký s širším rozchodem kol?
Jinak vše dobré.

Ahoj, je to o zvyku. Také mě to ze začátku vadilo, byla jsem zvyklá na X-Landera sporťáček a najednou u golfek takové mini rozpění mezi koly. Dnes už mi to nepřijde, jsou super :palec: Mě tedy vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.14 20:46

Dokonce jsem si hůř zvykala na dvojité rukojeti, u sporťáku jsem měla spojenou. A teď už mi ani tohle nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.5.14 21:02

@Twitter je to o zvyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
9.5.14 21:44

Mockrát děkuju, bylo mi líto, kdyby to byl problém, protože je to hezký kočárek s docela pěknou výbavou :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4