Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto kočárkem a jak jste spokojené. Díky ![]()
http://www.malvik.cz/…ro-Move-2011
osobně nemám ráda náhražky a tohle je vyloženě náhražka Mutsy. Ale jestli je tak skvělý jako originál ti nepovím, už podle té ceny si myslím,že to musí být někde znát. Jeden takový jsem potkala a tam to dítě leželo tak zkopce,že jsem se divila,že ho ta matka nestratila.
Zakladatelko koupila jsi tento kočárek? Má někdo zkušenosti? Děkuji.
Byla jsem se na něj podívat v kamenné prodejně a zklamal mě, tak určitě kupovat nebudu
Vážně? Můžu vědět co Tě zklamalo?
Já teda nevím jaký je, ale mluvila o něm kamarádka.
Zkoumala jsem teda jen sporták, korbu už nepotřebujem. Sedačka je strašně nízko oproti ostatním a taky dost úzká. Když jsem ji položila do lehu, připomínala mi žehlící prkno
No prostě se mi to vůbec nelíbilo, kolem hlavičky vůbec žádný „bočnice“ atd. To i naše golfky jsou prostornější
Ale každýmu se líbí a vyhovuje něco jinýho, tak věřím, že někomu se určitě líbí ![]()
Vypadá pěkně, máte ho některá? Jsou někde nějaké recenze?
Ahoj, máte některá tento kočár? Viděla jsem ho dnes v obchodě a moc se mi líbil. Nevím, jestli je rozdíl mezi letošním a loňským modelem. Zajímají mě vaše recenze
. Děkuju
Ahoj,
já s ním zkušenost nemám, ale sestřenka ho má a je s ním max. spokojená a mě se taky líbí ![]()
Já mám od Zopy sporták Fusion a golfky Jumper plus a taky max. spokojenost-nikdy žádná reklamačka a kámoška to samé ![]()
Holky, já ho mám. Ten sporťák je sice nízko, ale ještě sem nezjistila, že by mě to nějak vadilo. Polohování je taky v pohodě. Jen ta konstukce je takovej „vergl“
dávala jsem reklamovat, protože u toho posouvání rukojeti se to v nýtech dost kynklalo. Kolečka taky moc nesedí, mě se líbil ten systém natáčení kol, s tím jsem spokojená, ale upřímně se už dívám po něčem jiném. Během příštího týdne ho jdu reklamovat znovu. Jo a autosedačka co byla k tomu, tak tam už sme 2× měnili stříšku, vylízá z ní tyčka, vždycky se ta látka protrhne. a teda i na korbě to vylízalo a malá to tahala
takže asi až tak nedoporučuji. Zatím máme odježděno 9 měsíců. kdybyste chtěla některá víc info, tak klidně napište, ráda zodpovím. Každopádně asi jak psala jedna mamina, co bysme chtěli za ty prachy ![]()
takže tak. loučím a doufám, že jsem aspoň někomu pomohla ![]()
Megg777-Ahoj, tak to jsi asi měla smůlu na šmejdový kus, protože sestřenka i kamarádka si to nemohou vynachválit. Sestřenka s ním jezdí cca 10 měsíců a kámoška půl roku a ani jedna neměla reklamačku na nic. A za ty prachy myslím, je to dobrý kočár. Známá měla kočát za 20 000 a měla ho 5krát na reklamaci během půl roku! takže se ho pak raději zbavila. Raději nebudu psát značku toho kočáru, aby mě neukamenovaly čtenářky tady, ale byl z Německa:-( ![]()