Zoubky

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.7.11 20:58
Maggdi píše:
Tak já už nevím, od včerejška máme doma ukňouránka :-) s teplotou včera 37,7, vodnatá rýma teče jako vodopád, slintá jako bernandýn, ale žádné naběhlé dásničky, v noci se budí s pláčem, tak budou to ty zuby konečně nebo ne? :-D

Tak to držím palce :palec: My už máme zoubky dva a první vylezl v šesti měsících a třech týdnech :-) Kolik je mrňouskovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.7.11 15:14

7 měsíců a 2 týdny :-) Teplotu už nemá, rýmu jo a dásně naběhlý nejsou ani náhodou :-) Né že bych na zoubky spěchala, pro mě za mě, ať si tam ještě jsou zalezlý :mrgreen:
K zoubkům gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.11 15:18
Maggdi píše:
7 měsíců a 2 týdny :-) Teplotu už nemá, rýmu jo a dásně naběhlý nejsou ani náhodou :-) Né že bych na zoubky spěchala, pro mě za mě, ať si tam ještě jsou zalezlý :mrgreen:
K zoubkům gratulace :-)

Děkujeme :-)
Aspoň zoubky déle vydrží zdravé :-) Tak my máme o týden víc (o šest dní) Narodila se 18.11.10 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.7.11 21:04

Ahoj, tak už máme dva zuby :dance: , první byl ve čtvrtek a druhý hned v neděli - docela fofr :mrgreen: . Naštěstí kromě blbé nálady se to obešlo bez horeček apod. :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.11 23:12
Brzec píše:
Ahoj, tak už máme dva zuby :dance: , první byl ve čtvrtek a druhý hned v neděli - docela fofr :mrgreen: . Naštěstí kromě blbé nálady se to obešlo bez horeček apod. :pankac:.

Pozdní gratulace :palec: :palec: My už máme tři, sice bez řevu a horeček, ale s naprostým rozhoozením spaní v postýlce :zed: Tak snad už bude klid (ha, hááá… :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.8.11 13:27

Mi už máme dva dole jeden nahoře a druhý už se tam taky prořezává :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 14:29
žampion píše:
Mi už máme dva dole jeden nahoře a druhý už se tam taky prořezává :dance: :dance: :dance:

To nám ten druhý nahoře, nějak leze, ale ještě ne na proříznutí, dneska byla Kláří nehorázně protivná u masozeleniny, myslela jsem, že jí zabim. :cert: Neotevřela a to už měla mít hlad bylo to pět hodin bez jídla jen o pití. A pořád nechtěla. Pak to do ní nasoukal táta na křupce :roll: :zed: :zed: :zed: Jsem vyřízená. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.8.11 10:08

to naše můůůra včera taky něják sabotovala papání, ještě že tu jsou mléčné sušenkové kaše ty miluje, tak když už nic tak tohle si vždycky dá :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 11:18
žampion píše:
to naše můůůra včera taky něják sabotovala papání, ještě že tu jsou mléčné sušenkové kaše ty miluje, tak když už nic tak tohle si vždycky dá :dance: :dance:

Nooo, to naše poříšerka má nejraději Od Sunaru kaši na dobrou noc s medem… Tu bych si taky dala, moc pěkně voní. A teď si oblíbila jogurt Hollandia s ovocnou přesnídávkou a nastrouhanýma piškotama ;-) Vím, že by semléčné nemělo dávst do roka, ale dávám jen vyjímečně, třeba jednou za až dvakrát za 14 dní k odpolední sváče a Králíček je spokojený toho je schopná snést i 250g :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.8.11 12:00

Tak u nás zuby furt nic :mrgreen: @ mandarinka - jogurt se určitě může dát už teď, klidně můžeš dávat každý den, jsem četla :oops:
Já bych taky už dávala, ale jak je Juli narozená 5 týdnů dřív, tak máme počkat na osmý ukončený měsíc gestčně…
Kamarádky mi taky radily, že na zuby je pro děti právě chladnější jogurt super, ochladí dásničky a v létě osvěží - i když to, co probíhá tady, teda fakt nevypadá jako léto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.8.11 12:06
Vím, že by semléčné nemělo dávst do roka, ale dávám jen vyjímečně, třeba jednou za až dvakrát za 14 dní k odpolední sváče a Králíček je spokojený toho je schopná snést i 250g :mrgreen:

tak to slyším prvně, že by se mléčné kaše neměly do roka dávat, vždyť je i na krabicích napsáno pro jaký věk jsou určeny :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think: :think: :think: :think: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 12:55
žampion píše:
Vím, že by se mléčné nemělo dávst do roka, ale dávám jen vyjímečně, třeba jednou za až dvakrát za 14 dní k odpolední sváče a Králíček je spokojený toho je schopná snést i 250g :mrgreen:
tak to slyším prvně, že by se mléčné kaše neměly do roka dávat, vždyť je i na krabicích napsáno pro jaký věk jsou určeny :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think: :think: :think: :think: :?: :?: :?:

Já myslela z normálního kravského mléka ;-);-) A hlavně jsem nepsala, že kaše ;-) Myslela jsem třeba kravské mléko místo Sunaru, když to přeženu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 13:00
Maggdi píše:
Tak u nás zuby furt nic :mrgreen: @ mandarinka - jogurt se určitě může dát už teď, klidně můžeš dávat každý den, jsem četla :oops:
Já bych taky už dávala, ale jak je Juli narozená 5 týdnů dřív, tak máme počkat na osmý ukončený měsíc gestčně…
Kamarádky mi taky radily, že na zuby je pro děti právě chladnější jogurt super, ochladí dásničky a v létě osvěží - i když to, co probíhá tady, teda fakt nevypadá jako léto :cert:

Ahá, tak to já jí dám víc :-) To bude ráda. ;-) Ona je hrozný mlsoun. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.8.11 16:44

Tak to jo :-)
My teda dáváme kašičku nemléčnou rýžovou HA, ale je trochu nahořklá, tak do ní dávám ještě pár lžiček ovocné přesnídávky, sní taky těch 140, ale určitě by si dala víc :-) Kravský mléko, jak píšete samotný až po roce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 18:51
Maggdi píše:
Tak to jo :-)
My teda dáváme kašičku nemléčnou rýžovou HA, ale je trochu nahořklá, tak do ní dávám ještě pár lžiček ovocné přesnídávky, sní taky těch 140, ale určitě by si dala víc :-) Kravský mléko, jak píšete samotný až po roce. :palec:

Já taky dávám nemléčnou, jsem línná dělat ještě kojenecké mlíčko.. :oops: Jj, až po roce kravský… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny