Zoubky

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
1.5.11 19:01

Zoubky

Ahojky,
tak se nám asi začíná klubat jednička dole :-(
Jak prořezávání probíhá u vás?
Mám se předzásobit kousátkama, gelama, nurofenem a pevnýma nervama a zapomenout na klidné noci? ;-)
Zatím je Juli jen nevrlá a přes den nemůže zabrat, ale bude asi hůř, co?
M. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
749
2.5.11 19:54

Tak nás to teprve čeká. Elišce bude sice za chvilku půl roku, ale zoubek ani jeden. Do všech možných kousátek hryže už od 3 měsíců, ale zatím pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
2.5.11 20:00

Ahojky, nám je 5 měsíců a skoro týden, no a zatím není nic prořezaný, koukala jsem Juli do pusinky a viděla jsem jen bílý flíček, tak jsem jí šáhla prstíkem a je cítit, že je zoubek pod dásničkou.
Zatím teda pořádně slintá (ale to slintá vlastně pořád :-) a je trošku ukňouraná, ale to je asi normál :-)
Vzhledem k tomu, že jsem někde četla, že to prořezávání může být na dlouhý lokte, tak to si asi ještě počkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.5.11 20:05

to asi jo, ale nebojím se, říkám si, že budeme ti, kterým to vůbec nebude vadit a dělat nějaké problémy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.5.11 17:14
lídaV píše:
to asi jo, ale nebojím se, říkám si, že budeme ti, kterým to vůbec nebude vadit a dělat nějaké problémy :lol:

jo to si říkám taky, autosugesce je mocná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.5.11 10:45

Tak ja jste na tom se zoubky? Ač jsem myslela, že už se něco klube, tak stále nic :-) Jen mocně a vydatně slintáme :-)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
16.5.11 16:38

My taky pořád ještě nic. Tak mám takový dojem, že nám vyrostou hned 2 až 4 zuby najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 20:03

Zoubky nikde a máme ve středu půl roku. :-) Ale taky slintá jak bernardýn. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.6.11 17:59

Tak hlásím první zoubek ;-)
bez průjmu, teplot a brekotu, akorát byla trochu rozmrzelá, takže v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
3.6.11 23:14

Tak gratulujeme! A tiše závidíme :-) U nás furt nic :-) A tedy jeden spodní řezáček?
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
6.6.11 08:41

Jo, spodní a teď se klube hned druhý. Ten nás asi potrápí víc, Eliška byla každé 3 hodinky v noci vzhůru, chtěla k prsu a celou noc byla s námi v posteli. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
7.6.11 13:35

Chuděrka malá, asi jí to bolí…
Kdyby se to zhoršovalo a nemohla vůbec spát, tak zkuste Nurofen, kamarádce a jejímu malýmu to pomohlo překonat růst 4 zubů najdenou!
Tak se držte, u nás stále nic :-)
M. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
7.6.11 20:31

Tuto noc zase v pohodě celou prospala (a já taky), tak schválně co dneska. Na stolku mám Calgel, tak tam ještě přidám Nurofen, protože druhý zoubek ještě nevylezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
15.6.11 19:33

Tak hlásím druhý zoubek. Vyklubal se nakonec taky bez větších problémů! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
7.7.11 18:02

Tak já už nevím, od včerejška máme doma ukňouránka :-) s teplotou včera 37,7, vodnatá rýma teče jako vodopád, slintá jako bernandýn, ale žádné naběhlé dásničky, v noci se budí s pláčem, tak budou to ty zuby konečně nebo ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny