Zoubky
- Otevřená skupina
Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jo, máme první zub, jedničku vlevo dole ![]()
Lžičkou potvrzeno
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi píše:
Tak jo, máme první zub, jedničku vlevo dole
Lžičkou potvrzenoM.
Jééé, moc gratuluju, nám teď vylezl čtvrtý. Stav: 2:2 nahoře/dole. Ale ten čtvrtý se už neobešel bez teplot, takže jsme Paralenovali.
Ale zvládlo se, jen si malá nenechá sáhnout na kaďáka, jak je podražděná a to jsem se snažila co nejcitlivěji. Brr. Kdyby ty čípky nedělali tak velký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc gratuluju k zoubkům
nám je 8 měsíc a týden a pořád nikde nic
Nevím, jestli je i tohle dědičný, ale já jsem měla první zub až v roce, tak že by jsme měli ještě tolik času???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, chci se zeptat, na čištění zoubků..jak je to u vás..u nás je to děs běs..malá má 3 zoubky, dole dva nahoře zatím jeden, už se klube druhý…
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné..
a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krarka píše:
holky, chci se zeptat, na čištění zoubků..jak je to u vás..u nás je to děs běs..malá má 3 zoubky, dole dva nahoře zatím jeden, už se klube druhý…
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné..a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no
Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mandarinka0072 píše:krarka píše:Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné..a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no
já se snažím každý večer, buď po koupání nebo než jí převleču do pyžamka a pak ráno když si čistím zuby…schválně jí beru s sebou aby viděla, že i já si je čistím ale nějak to nezabírá..
vždycky je to boj…a kartáček máte taky ten silikonový?? nebo už normální se štětinkama??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krarka píše:Mandarinka0072 píše:já se snažím každý večer, buď po koupání nebo než jí převleču do pyžamka a pak ráno když si čistím zuby…schválně jí beru s sebou aby viděla, že i já si je čistím ale nějak to nezabírá..krarka píše:Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se
vždycky je to boj…a kartáček máte taky ten silikonový?? nebo už normální se štětinkama??
Máme silikonový, předtím jsem měla se štětinkama a takové dva masážní z DMka. Ale přestaly ji brzo bavit všechny.
Taky mě vidí čistit si zuby, ale asi se to míjí účinkem. A čisstíme jen ráno a večer, což stačí, takhle si myslím, že ji můžeš spíš odradit, když budete čistit takhle často, Klárce to stačí i 2× za den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Romana Radošova1 , 19.1.26 23:04
- LenVecer , 22.12.25 10:59
- bublina9 , 19.11.25 20:35
- anonym.anonymka , 22.8.25 08:52
- zuzanka1 , 11.5.25 18:54
- Tarena , 17.1.25 21:13
- Coly , 12.1.25 09:49
- ke.rol.ka555 , 8.11.24 21:35
- marinana , 11.10.24 21:00
- Evineczka , 25.8.24 13:14
- Sanji219 , 1.7.24 11:39
- monana799 , 4.4.24 12:32
- Terina141 , 1.4.24 19:12
- raduzzza , 16.1.24 12:42
- amelye , 30.11.23 23:50
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Superdávka dokládání dokumentů
- 9.5.26 20:07
- Učeň_Krabat
- 1
Změna HA a nedostavení MS
- 9.5.26 20:08
- vokishka
- 3
Partner a větší nadváha
- 9.5.26 19:48
- Havlova
- 9
Mašinka Pardubice dětská skupina –...
- 9.5.26 17:00
- Caterpillara
- 1
Foto: Dceři se dělají fleky po těle –...
- 9.5.26 20:04
- Vladusxx
- 20
Přítel a výchova psa
- 9.5.26 20:00
- Anonymní
- 34
Brno – reprodukční klinika
- 9.5.26 16:02
- Anonymní
- 3
Endometrióza? Může být?
- 9.5.26 18:41
- dotazt
- 10
Omezující nevolnost už skoro 2 měsíce -...
- 9.5.26 18:38
- Lollitka
- 10
Jdu si sem pobrečet, buďte na mě hodní. Dík
- 9.5.26 19:50
- izabe
- 49
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 9.5.26 20:15
- Lorre
- 103793
Kornelije - šetření 2020
- 9.5.26 20:15
- inkakřivák
- 113024
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 9.5.26 20:11
- Evkad
- 4962
Změna HA a nedostavení MS
- 9.5.26 20:08
- vokishka
- 3
Superdávka dokládání dokumentů
- 9.5.26 20:07
- Učeň_Krabat
- 1
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 9.5.26 20:05
- malákráličice
- 308
Foto: Dceři se dělají fleky po těle –...
- 9.5.26 20:04
- Vladusxx
- 20
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 20:02
- Havlova
- 3569
Přítel a výchova psa
- 9.5.26 20:00
- Anonymní
- 34
Neustále hladové dítě
- 9.5.26 19:59
- Midaku
- 28