Zoubky

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
15.8.11 21:12

Tak jo, máme první zub, jedničku vlevo dole :-)
Lžičkou potvrzeno :-) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.11 09:15
Maggdi píše:
Tak jo, máme první zub, jedničku vlevo dole :-)
Lžičkou potvrzeno :-) M.

Jééé, moc gratuluju, nám teď vylezl čtvrtý. Stav: 2:2 nahoře/dole. Ale ten čtvrtý se už neobešel bez teplot, takže jsme Paralenovali. :-( Ale zvládlo se, jen si malá nenechá sáhnout na kaďáka, jak je podražděná a to jsem se snažila co nejcitlivěji. Brr. Kdyby ty čípky nedělali tak velký :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
6.9.11 17:08

Moc gratuluju k zoubkům :-) nám je 8 měsíc a týden a pořád nikde nic :cry: Nevím, jestli je i tohle dědičný, ale já jsem měla první zub až v roce, tak že by jsme měli ještě tolik času??? :-( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.9.11 11:26

holky, chci se zeptat, na čištění zoubků..jak je to u vás..u nás je to děs běs..malá má 3 zoubky, dole dva nahoře zatím jeden, už se klube druhý…
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné.. :zed: a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 11:53
krarka píše:
holky, chci se zeptat, na čištění zoubků..jak je to u vás..u nás je to děs běs..malá má 3 zoubky, dole dva nahoře zatím jeden, už se klube druhý…
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné.. :zed: a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no :nevim:

Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.9.11 12:09
Mandarinka0072 píše:
krarka píše:
slyšela jsem, že už od prvního zoubku se má mimču čistit..aAAAALE máme ten silikonový kartáček na prst, s tím že se ještě čistí jen zběžně bez pasty, ve chvíli kdy ho dám Domči do pusinky, začne jí natahovat, takže čištění absolutně bezvýsledné.. :zed: a okamžitě musím přestat…vůbec se jí to nelíbí..tak nevím,jestli mám pořídit jiný kartáček, nebo počkat, až jí to půjde vysvětlit…nvm..no :nevim:
Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se :mrgreen:

já se snažím každý večer, buď po koupání nebo než jí převleču do pyžamka a pak ráno když si čistím zuby…schválně jí beru s sebou aby viděla, že i já si je čistím ale nějak to nezabírá.. :nevim: vždycky je to boj…a kartáček máte taky ten silikonový?? nebo už normální se štětinkama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 12:18
krarka píše:
Mandarinka0072 píše:
krarka píše:
Tak to tě asi zklamu, u nás je to totéž, čištění na houby, ale ono je to spíš o tom, aby si to mimi zvykalo na praavidelnou údržbu pusinky. Já s ní občas hraju hru jakože: Jééé, tys mě kousla a ucuknu prostě ve sradně a většinou to zabere ale jakmile přestanu kravit, vzteká se :mrgreen:
já se snažím každý večer, buď po koupání nebo než jí převleču do pyžamka a pak ráno když si čistím zuby…schválně jí beru s sebou aby viděla, že i já si je čistím ale nějak to nezabírá.. :nevim: vždycky je to boj…a kartáček máte taky ten silikonový?? nebo už normální se štětinkama??

Máme silikonový, předtím jsem měla se štětinkama a takové dva masážní z DMka. Ale přestaly ji brzo bavit všechny. :-( Taky mě vidí čistit si zuby, ale asi se to míjí účinkem. A čisstíme jen ráno a večer, což stačí, takhle si myslím, že ji můžeš spíš odradit, když budete čistit takhle často, Klárce to stačí i 2× za den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.9.11 13:23

Jj…my právě taky dvakrát denně…víc by asi ani nezvládla…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny