Zoufalá maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
14.10.19 14:35

@Elisabeth118 neděláš nic špatně. Věř svým instinktům. Je maličký, rozmazlit ho nemůžeš, ať to bude říkat kdo chce co chce. Jak jsem psala, měl to tak první syn, nachodila jsem s ním kilometry. Od 8. měsíce usíná dám v klidu v postýlce i přes den. Zkus šátek, manducu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.10.19 15:03
@Elisabeth118 píše:
@MichaelkaT tak jsi mě trochu uklidnila že nejsem jediná a že nedělám nic špatně. Také mi neusne u kojení jako obvykle. Takže se smířit s tím že po 6 nedělí se to zlepšilo a teď opět řev :D nejde ty naše prcky nemilovat :srdce:

Spatne urcite nic nedelas, pokud kojis, ma cistou plinku, hodne mazlis a chovas.. je to jen faze a prejde to :) hlavni je klid maminky! Ja ho v takove situaci vzdycky pevne objala a pomazlila a rikala jsem si, ze to je proste jeho zpusob jak se vyrovnat se vsemi temi vjemy :) uvidis ze za par tydnu bude vse zase jinak a mimi se zklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
14.10.19 15:51

Strč ho do šátku, měj ho pořád u sebe a hlavně buď v klidu - to je základ :) Dítě potřebuje z matky cítit jistotu, taky mi malá takhle řvávala a zklidnilo se to, až když jsem se naučila zklidnit já sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 18:46

Děkuji za podporu :oops: takže jediná rada je být v klidu a mazlit a být s ním dobře hned zkusím praktikovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí