Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kolik je malému? My se teď taky budime kvůli zoubkum. Ať se brzy vyklubou a bude dobře. ![]()
@Terka2912 to nám přesně začalo noční vstávání.. a teď už má vyklubane 4 zuby. Přestane jíst, spát a v noci se uklidní jen u prsa. Tak ať máte brzy klid. ![]()
Dobrý večer maminky, chtěla bych se optat.. v úterý jsem byla s malým hodpitalizovana ve fn na pozorování na jednu noc, a malej od té doby spi opravdu špatně, tam i doma spi furt stejně, ale v noci? Nechtěl mi tam spát v jejich postylce, ani se mnou v posteli pouze v autosedačce, s tím ze musel dokonce hrát vysavac na tel a mus zabalené (svázané) ručičky.. nevím jestli z té autosedaccky cítil ze je to jeho, po prijedu domu, spal přes den krásně jako každý jiný den, ale od té doby každou noc doma, se furt budí, prevaluje, nechce byt v postylce ale u nás v posteli s tím ze furt spi zabaleny… nějak se mu nechce spinkat hezky Doma, nikdy jsem takový problém nezažila… muže to byt tou změnou prostředí?? Nebo jsem si všimla ze má na dásní začátek zoubku, tak od zubu? Děkuji moc za vaše názory