Špatné spaní doma

Anonymní
13.10.19 21:44

Špatné spaní doma

Dobrý večer maminky, chtěla bych se optat.. v úterý jsem byla s malým hodpitalizovana ve fn na pozorování na jednu noc, a malej od té doby spi opravdu špatně, tam i doma spi furt stejně, ale v noci? Nechtěl mi tam spát v jejich postylce, ani se mnou v posteli pouze v autosedačce, s tím ze musel dokonce hrát vysavac na tel a mus zabalené (svázané) ručičky.. nevím jestli z té autosedaccky cítil ze je to jeho, po prijedu domu, spal přes den krásně jako každý jiný den, ale od té doby každou noc doma, se furt budí, prevaluje, nechce byt v postylce ale u nás v posteli s tím ze furt spi zabaleny… nějak se mu nechce spinkat hezky Doma, nikdy jsem takový problém nezažila… muže to byt tou změnou prostředí?? Nebo jsem si všimla ze má na dásní začátek zoubku, tak od zubu? Děkuji moc za vaše názory :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
13.10.19 22:01

Kolik je malému? My se teď taky budime kvůli zoubkum. Ať se brzy vyklubou a bude dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.10.19 07:57

@Nikolwh běží nám par dnů 8měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.10.19 14:11

@Terka2912 to nám přesně začalo noční vstávání.. a teď už má vyklubane 4 zuby. Přestane jíst, spát a v noci se uklidní jen u prsa. Tak ať máte brzy klid. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí