Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A Ty máš křestní jaké? Nechcete dát stejné? Nebo nějaké v rodině?
Mně osobně docela hezky zní Anna, ale třeba i Markéta, Karolína - něco takového „údernějšího“ k tomu „měkce“ znějícímu příjmení.
Vybíráte jméno jen podle kritéria líbí / nelíbí, nebo máte i jiný klíč? Třeba že to jméno pro Vás má mít nějaký „hlubší“ význam?
Aneta, elena, Ilonna, yvonne, žaneta, Edita, Sára, Iva, Ester, Adina, Kamila, Hedvika, Helena, Barbora, Terezie, Anna, Marie, Sofie, Veronika, zuzana,, Klára, Šarlota, Ema…jen co mi blesklo hlavou
@PenelopaW Já se jmenuji Aneta a nechci pokračování v tomhle jméně. Kritéria ale nijak nemám. Jen snad, že musí mít svátek v českém kalendáři.
Nad čím hodně uvažuji je jméno Anita. Asi tím, že je podobné Anetě. Jako je to fakt těžký. A to jsem si myslela, že to bude jednoduchý.
Zkus si napsat ruzna jmena na papirky a rozlepit ruzne po byte, kdyz to budes mit porad na ocich, tak zjistis, ze nektery se ti zacne zamlouvat a nebo naopak ![]()
Proč zoufalá? hledat jméno je nádherná zábava
a Jančíková je úplně normální fajn české příjmení, ke kterému se hodí skoro každé české křestní jméno
nechcete třeba iniciály JJ??
to by mohla být třeba Jitka Jančíková, Julie Jančíková (to je super
)
pokud je to na vás moc J, tak mně by se líbila třeba :
Aneta-či Alexandra Jančíková, Barbora Jančíková, Dana/Darina Jančíková, Ester Jančíková (jooo), Gita Janíčková (Hana ani Jana by se mi zdálo moc obyčejné…), pak třeba Ivana-Iveta-Ilona Jančíková, Klára Jančíková, Kateřina Jančíková, Kristýna Jančíková (můžete si tam díky měkému příjmení dovolit klidně R a tvrdší jména), Lucie Jančíková, Lada Jančíková, Laura Jančíková, Mariana Jančíková, Michaela Jančíková (nevím - je to dost měkké k sobě).. Petra je moc obyč., pak třeba Rebeca Jančíková, i jména S - jako třeba Sára/Sabina Jančíková, Tamara Jančíková, Tina Jančíková, (na U ani V mne dost hezké jméno nenapadá - leda snad Valerie či Viktorie Jančíková), Zita Jančíková..
třeba se vám jedno dvě zalíbí ![]()
Příspěvek upraven 13.08.19 v 17:32
@Wanheda Já kdybych dnes měla ještě vybírat jména, tak by se mi líbilo, Karin, Dita, Tamara, Denisa by možná k vašemu příjmení bylo fajn.