Zoufalá při výběru jména

15103
13.8.19 17:21

Dominika? Zní to spolu pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2979
13.8.19 17:22

A Ty máš křestní jaké? Nechcete dát stejné? Nebo nějaké v rodině?

Mně osobně docela hezky zní Anna, ale třeba i Markéta, Karolína - něco takového „údernějšího“ k tomu „měkce“ znějícímu příjmení.

Vybíráte jméno jen podle kritéria líbí / nelíbí, nebo máte i jiný klíč? Třeba že to jméno pro Vás má mít nějaký „hlubší“ význam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122

@boball bohužel jedna už tu je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Helena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
13.8.19 17:23

Aneta, elena, Ilonna, yvonne, žaneta, Edita, Sára, Iva, Ester, Adina, Kamila, Hedvika, Helena, Barbora, Terezie, Anna, Marie, Sofie, Veronika, zuzana,, Klára, Šarlota, Ema…jen co mi blesklo hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.8.19 17:24

Mě první napadlo Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.8.19 17:25

@PenelopaW Já se jmenuji Aneta a nechci pokračování v tomhle jméně. Kritéria ale nijak nemám. Jen snad, že musí mít svátek v českém kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.8.19 17:26

Automaticky mi naskocila Aneta 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.19 17:27

Terezka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.8.19 17:29

Nad čím hodně uvažuji je jméno Anita. Asi tím, že je podobné Anetě. Jako je to fakt těžký. A to jsem si myslela, že to bude jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276

Zkus si napsat ruzna jmena na papirky a rozlepit ruzne po byte, kdyz to budes mit porad na ocich, tak zjistis, ze nektery se ti zacne zamlouvat a nebo naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851

Proč zoufalá? hledat jméno je nádherná zábava :srdce: :kytka: a Jančíková je úplně normální fajn české příjmení, ke kterému se hodí skoro každé české křestní jméno :-) nechcete třeba iniciály JJ??
to by mohla být třeba Jitka Jančíková, Julie Jančíková (to je super :srdce: )
pokud je to na vás moc J, tak mně by se líbila třeba :
Aneta-či Alexandra Jančíková, Barbora Jančíková, Dana/Darina Jančíková, Ester Jančíková (jooo), Gita Janíčková (Hana ani Jana by se mi zdálo moc obyčejné…), pak třeba Ivana-Iveta-Ilona Jančíková, Klára Jančíková, Kateřina Jančíková, Kristýna Jančíková (můžete si tam díky měkému příjmení dovolit klidně R a tvrdší jména), Lucie Jančíková, Lada Jančíková, Laura Jančíková, Mariana Jančíková, Michaela Jančíková (nevím - je to dost měkké k sobě).. Petra je moc obyč., pak třeba Rebeca Jančíková, i jména S - jako třeba Sára/Sabina Jančíková, Tamara Jančíková, Tina Jančíková, (na U ani V mne dost hezké jméno nenapadá - leda snad Valerie či Viktorie Jančíková), Zita Jančíková..
třeba se vám jedno dvě zalíbí :srdce:

Příspěvek upraven 13.08.19 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
13.8.19 17:30

Aneta, nebo Anička. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
13.8.19 17:31

@Wanheda Já kdybych dnes měla ještě vybírat jména, tak by se mi líbilo, Karin, Dita, Tamara, Denisa by možná k vašemu příjmení bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.8.19 17:32

Znám Silvii Jančíkovou a nikdy si na jméno nestěžovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze