Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@emouen píše:
Máte super příjmení, k němu dobře zní skoro každé jméno, v tomhle máte ohromnou výhodu, doporučuji vybírat hlavněAnita Jančíková je parádní, když tě to táhne k jménům na -a, tak za mě: Andrea Jančíková, Anežka Jančíková, Anika Jančíková, Amélie Jančíková…Jako první mě však napadla Nikol Jančíková, pak ještě Nela, Monika, Laura a Šárka.
Amélii, Nikol i Šárku máme v rodině. Ráda bych něco co ještě není. Možná ta Nela, ale při opakování toho jména mi to zní divně. ![]()
@Veru97 píše:
Já taky strašně řešila jméno.
Napřed se mi to nelíbilo k příjmení, pak ano. Pak bylo moc dlouhé, pak moc krátké. Další se nelíbilo moji matce, další zase pritelove otci atd.
Pak jsem procházela jména a zalíbilo se mi jméno LAURA.
Plno lidi to odsoudilo, ale mě to hned padlo a tak to i zůstalo, vykaslala jsem se na názory, shodla jsem se s přítelem a víc jsme neřešili a dal nehledali jinak bysme jméno snad neměli ani teď. 😂
Laura je pěkné jméno, bohužel už ho má vybrané kamarádka, která bude rodit předemnou. Je to strašný s tím výběrem. Hodně jmen, které se mi líbí máme už rodině, nebo ho mají děti známých, které se narodili během 2 let. A já bych ráda jméno, které tu není po desítkách. ![]()
@PenelopaW píše:
To klučičí jméno, cp Vás chytlo, nemá dívčí formu?
Má, ale takhle se jmenuje už jedna dívčina tady, a i se stejným příjmením.
Tak pak, jka jsem navrhovala, napsat si, co se Vám líbí, poválet ta jména na jazyku, nechat je trochu odležet, a v nejhorším počkat, až dítko spatří světlo světa
.
@PenelopaW píše:
Tak pak, jka jsem navrhovala, napsat si, co se Vám líbí, poválet ta jména na jazyku, nechat je trochu odležet, a v nejhorším počkat, až dítko spatří světlo světa.
Ono to s takovou tak dopadne, že až uvidím prcka tak ho pojmenuji. ![]()
Mně hned napadla Meda Jančíková a to u vás v rodině určitě nikdo nemá. Nebo se mi líbí i Tatiana Jančíková.
Mne by se líbila ta zminovana Meda, nebo třeba Matilda
Nebo Nina. Nečetla jsem všechny příspěvky, možná už tady něco z toho padlo ![]()
@Lucii007 píše:
A co třeba Linda nebo Dominika
Jedna Domča se stejným příjmením už tu je. A Linda ne, kvůli tomu, že se to rýmuje s pinda a známe děti jak dokáží být hnusní v tomhle.
@tehule2019 píše:
Mne by se líbila ta zminovana Meda, nebo třeba MatildaNebo Nina. Nečetla jsem všechny příspěvky, možná už tady něco z toho padlo
Ta Nina není špatná, ale Meda a Matilda to ne, to se mi nelíbí.
@Wanheda Vidíš, a mně přijde, že to je zrovna příjmení, ke kterému se hodí spousta jmen… ![]()
@zu.syk píše:
@Wanheda Vidíš, a mně přijde, že to je zrovna příjmení, ke kterému se hodí spousta jmen…
Neříkám že se nehodí, jen nemůžu najít přesně to ono jméno. Líbí se mi hodně jmen, ať už českých klasických nebo českých netradičních. Ale začnu nad těmi jmény více přemýšlet, že se tak jmenuje ta a ta, jaké má domácí podoby a jak bych ji oslovovala, jestli se jí ostatní děti nebudou smát, atd atd. U holky mi to jméno vybrat prostě nejde.
@Wanheda píše:
Dobrý podvečer dámy.
Potřebovala bych radu ohledně holčičího jména k příjmení Jančíková.
Opravdu už jsem pomalu zoufalá.Vyberu jméno, jsem z něho nadšená, ale za několik okamžiků začínám nad ním přemýšlet a zase nemám nic.
Přičemž klučičí jméno bylo vybráno hned.
Možná když to uvidím tady napsaný od Vás, bude výběr jména pak o něco snazší.
Děkuji moc.![]()
Odeta Jančíková
Věra Jančíková
Věnka Jančíková
Zora Jančíková
Doubravka Jančíková
Odeta Jančíková je bezva! ![]()
Ještě mě napadá Nora, Tamara, Lada.