ZOZ - úřadník obecná část
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ZOZ - úřadník obecná část
Holky, není tady mezi vámi nějaká maminka, která má za sebou zkoušky odborné způsobilosti ale jen z obecné části?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kaculkadraculka Tak já se tomu naštěstí vyhla díky absolvované škole - uznali mi ji.
Ale na přípravu jsem chodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fatin jéé ty se máš, já budu skládat ZOZ z obecné části a právě sháním někoho, kdo to podstoupil… a co máš za školu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculkadraculka Uznali mi VOŠ sociálně právní. A co máš ty? Nezkoušela sis žádat o uznání rovnocennosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám střední odbornou školu veřejnou správu ale to mi asi neuznají. Mám dělat jen obecnou část… ![]()
Kde jsi studovala tu VoŠku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Být tebou tak si zkusím požádat o uznání, veřejná správa by to přeci měla nahradit
Mně obecnou část uznali, ale mám VŠ ekonomika + veřejná správa. Jakto že nebudeš dělat zvláštní část??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculkadraculka V Praze. Střední nevím, jestli uznají (asi spíš ne), ale zkusit to můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mám různé zozky a je to stres, ale asi jako každá zkouška a když to nedáš, tak se podaří příště. Strašně s tím stresujou a je to náročné a buzerace, ale nenech se rozházet. Rozhodně bych usilovala o uznání vzdělání a když se nepodaří, tak to prostě dáš. Spoustu věcí jsem se i naučila a i mi to něco dalo. Mám i státní občanství, o kt. se říká, že je 1 z nejhorších… a to jsem pěknej lempl
neboj
- Citovat
- Upravit
Já jsem právě hrozný trémař a nervák…mám zkoušky z vidimace a legalizace a taky to byli nervy ![]()
Holky a nemáte některá ty otázky doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouška odborné způsobilosti
Dobrý večer, nevíte prosím někdo kolik je při testu celkově těch otázek, jak ze zvláštní části, tak z obecné části? A nedělals jste náhodou někdo zvláštní část z občanských průkazů, cestovních dokladů a evidence obyvatel? Za odpověď děkuji
- Citovat
- Upravit
Holky, nebojte, to zvládnete. Mně VOŠku sociálně-právní neuznali
, tak jsem si to taky dala, ale bylo to v pohodě a i bych řekla, že to bylo přínosné a navíc ty týdny tam, to byla paráda. Seznámila jsem se tam s holkama z oboru, dodnes se kamarádíme a radíme si.
Otázky by měly být na stránkách institutu. http://www.institutpraha.cz/…nou-cast-ZOZ , tady to zkus prohledat. Když jsem byla já, tak už následující okruhy byly pozměněné. Zkusím se po nich podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matymati píše:
Dobrý večer, nevíte prosím někdo kolik je při testu celkově těch otázek, jak ze zvláštní části, tak z obecné části? A nedělals jste náhodou někdo zvláštní část z občanských průkazů, cestovních dokladů a evidence obyvatel? Za odpověď děkuji
Je tam 30 otázek, přičemž minimálně 20 jich musí být zodpovězeno správně. Já ji dělala loni.. a v lednu napodruhé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculkadraculka Ahoj, já ji dělala loni. Mám taky veřejnou správu střední a nic. Ty otázky co rozdávají na domu jsou na nic. Vem si k ruce zákony, knížku veřejné správy a pěkně jako básničku. Jak tu již bylo řečeno. Je to buzerace. Naučit se paragrafy a zákony nazpaměť.. a když to nevyjde na poprvé, tak na podruhé určitě. Jen ty 2500,– co letěly z okna zbytečně… ach jo. Hlavně že už to mám.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička jo, důležité je, že to máš. já vůbec nevím jak to bude. Já dělám referentku u tajemníka a personalistka mi řekla, že asi za 3 roky bychom měli mít taky ZOZku jen z obecné části. Ale co jsem pročítala, tak ani nevím jestli jde udělat jen obecná část. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zozka
Opakovaná zkouška se pak dělá na ministerstvu? A když se neudělá ta písemná, tak k ústní už nepouští? A opakovaná písemná se též dělá na ministerstvu? Nevíte stalo se někdy, že by to někdo nedal ani na třetí pokus?
- Citovat
- Upravit