Zpětná vazba šéfovi

Anonymní
29.9.22 08:05

Zpětná vazba šéfovi

Ahoj holky, trápí mě v práci chování šéfky. Máme teď mít sedanek, a chtěla bych ji to nějak rozumně říct. Tým spíše rozvraci než tmeli. Podřízené spíš demotivuje než motivuje. Nemáte radu/zkušenost nebo nějaký odkaz kde se dočíst jak na to aby to probrala? :nevim: Prijde mi ze dávat zpětnou vazbu podrizenemu je jasný a o dost jednodušší. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
29.9.22 08:33

A z jaké pozice jí půjdeš kárat? Jestli jsi řadový zaměstnanec, tak zkušenost je taková, že je takový člen povětšinou za bl.bce a jeste si zavře dveře k odměnám a jiným výhodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
29.9.22 08:38

Rada je jasná - kousni se do jazyka a až to nebudeš moct vydržet, najdi si jinou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
29.9.22 08:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, trápí mě v práci chování šéfky. Máme teď mít sedanek, a chtěla bych ji to nějak rozumně říct. Tým spíše rozvraci než tmeli. Podřízené spíš demotivuje než motivuje. Nemáte radu/zkušenost nebo nějaký odkaz kde se dočíst jak na to aby to probrala? :nevim: Prijde mi ze dávat zpětnou vazbu podrizenemu je jasný a o dost jednodušší. :think:

A ona o tu zpětnou vazbu stojí? Vyloženě vám řekla ať ji řekněte co se vám nelíbí i vzhledem k ní? Jestli ne, tak bych to nedělala. Spíš bych to řešila s vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.9.22 08:52

Na sedánku s ostatními to rozhodně nedělej. I kdybys měla v popisovaném chování nadřízené pravdu. Bude z tebe persona nongrata, navíc bez odměn. A nikdo z kolegů se tě nezastane.
To fakt chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
29.9.22 09:06

Neznám ženu-vedoucí, která by takovou zpětnou vazbu důstojně přijala a dokonce i uvážila změnu - a ještě navíc, když to přichází od podřízené a ke všemu ženy. Všechno špatně, bez naděje na dobrý výsledek.

Proto mám celou kariéru za nadřízené jedině muže… a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.9.22 09:13

My jsme tohle v praci resili o level vys, tedy s nadrizenym nadrizene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
29.9.22 09:42

S nadrizenym doporucuji resit pouze veci, ktere se tykaji bezprostredne tvoji prace, a to i v pripade, ze pracujes v tymu(i v tom tymu mas svoji roli). A pouze mezi 4 ocima. Resit jenom pokud uz se to neda vydrzet a financne te to poskozuje.
I kdyby si ji to vse naservirovala na zlatem podnose, kritika se ji dotkne(i opravnena), a ty pro ni budes od te chvile „nejslabsi mate padaka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.9.22 09:48

Pokud máš koule jí to říct, tak rozhodně ne na sedánku, ale dohodni si s ní schůzku v práci. Moc si od toho ale neslibuj.

• Citovat
  • Upravit
24992
29.9.22 10:11

Tak buď ji to řekni osobně, jen mezi 4 očima nebo to řeš s jejím nadřízeným. A zvaž jestli ti to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.9.22 10:23

Ten sedanek je 1:1 doufam.
Jinak teda principy jsou asi stejne…ja bych rekla byt co nejvic konkretni a konstruktivni. Rict „demotivujes lidi“ nebo „rozvracis tym“ je na nic…a mluv za sebe, ne za jine, to se nevyplaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.22 10:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, trápí mě v práci chování šéfky. Máme teď mít sedanek, a chtěla bych ji to nějak rozumně říct. Tým spíše rozvraci než tmeli. Podřízené spíš demotivuje než motivuje. Nemáte radu/zkušenost nebo nějaký odkaz kde se dočíst jak na to aby to probrala? :nevim: Prijde mi ze dávat zpětnou vazbu podrizenemu je jasný a o dost jednodušší. :think:

Pouze mezi 4 očima. Jinak bych radši mlčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
29.9.22 10:28

Na večírku to fakt vhodné není :lol: z toho nebývají úplně dobré konce…
objednala bych se k ní a měla připravenou řeč s konkrétními příklady… ALE počítej s tím, že odezva pravděpodobně příjemná nebude a zvaž, jestli ti ty problémy, které jsou, za tohle stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
29.9.22 10:29
@Anonymní píše:

Je to skutečně natolik závažné, abys to s ní nějak řešila? Nejsi konkrétní v tom, co jí chceš vytýkat.
Pokud je to něco opravdu vážného, řešila bych to s vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.9.22 10:32

U nas se to v praci dela jednou rocne - nadrizene sve nadrizene pisu feedback na svoji sefku.

Takze, pokud neco takoveho probiha i u vas, tak tam bych to napsala - ovsem diplomaticky! Tzn. nejdriv pochvalit za to, co ji jde, a pak napsat doporuceni, ze by bylo fajn ji proskolit v oblasti motivace tymu.

Rozhodne to nedelej na dychanku za pritomnosti jinych lidi! To ke totalni faux-pas! A nedoporucuji ani mezi 4 ocima. Lidi to obvykle nepoberou, a vede to k osobni mste… Kdyz to nejde pres nadrizenou tve sefove, tak bych to zkusila pres HR, ale DIPLOMATICKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat