O jaký plat byste si řekli?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
https://cz.indeed.com/…k%C3%BD-kraj
Začala bych vyjednávat na 40000 + provize a počítala s tím, že nástupka bude spíš nižší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, netuším, jaké platy na Zlínsku jsou, ale požadavky jsou dost jednoduche - SŠ, řidičák, trochu AJ, to bude splňovat asi docela dost lidi ne? Otazkou je, jestli te nevyradi z uchazečů pro příliš vysoký požadovaný plat. Podle mě 40+ je na Zlínsku plat odborníka nebo VŠ s praxi - ale mužu se plést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se to sice jmenuje manager, ale lidi pod sebou mit nebudes, jde jen o nazev. Mozna takovy lepsi obchodak.
Pokud te bavi IT a komunikacni technologie a dobre se v tom vyznas, mas velke plus a muzes si asi dovolit ten plat risknout vyssi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No..40+ teda nesmysl podle me…tohle pusobi, jako juniorni obchodni pozice, nechteji ani praxi ani vlastne nic..v inzeratu absolutne neni, co nabizi…tady budes spis jednat o nejakem fixu, ktery podle me max 30k brutto a pak dle provizniho systemu…pri navrhu mzdy, bych se odrazila od mzdy v predchozim zamestnani, pokud to byla stejna/podobna pozice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím ušetřit čas. Na tuto pozici v této firmě jsem se ucházel. Výběrové řízení jak na raketového inženýra. Snad 4 kola říkal personalista. První kolo IQ test, test všeobecných a odborných znalostí z ekonomie a IT, velmi krátký pohovor, který vedl znuděný a nepříjemný personalista, který dával najevo jak na mě nemá čas a vůbec ho nezajimam… Celé to trvalo 2 hodiny. Nástupní plat 27-30k hrubého. Tato pozice se vypisuje 4× ročně, obrovská fluktuace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jeremy83 píše:
Zkusím ušetřit čas. Na tuto pozici v této firmě jsem se ucházel. Výběrové řízení jak na raketového inženýra. Snad 4 kola říkal personalista. První kolo IQ test, test všeobecných a odborných znalostí z ekonomie a IT, velmi krátký pohovor, který vedl znuděný a nepříjemný personalista, který dával najevo jak na mě nemá čas a vůbec ho nezajimam… Celé to trvalo 2 hodiny. Nástupní plat 27-30k hrubého. Tato pozice se vypisuje 4× ročně, obrovská fluktuace…
To je teda lepší dělat u lopaty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
zajímám se o práci Produktového manažera pozice a zajímá mě, jaký byste si řekli plat na tuto pozici. Zkušenosti v obchodním prostředí mám (3 roky), ale ne na této konkrétní pozici. Je mi 30 let. Oblast Zlínsko.