O jaký plat byste si řekli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.9.22 20:22

O jaký plat byste si řekli?

Ahojte,
zajímám se o práci Produktového manažera pozice a zajímá mě, jaký byste si řekli plat na tuto pozici. Zkušenosti v obchodním prostředí mám (3 roky), ale ne na této konkrétní pozici. Je mi 30 let. Oblast Zlínsko.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
25.9.22 20:40

https://cz.indeed.com/…k%C3%BD-kraj

Začala bych vyjednávat na 40000 + provize a počítala s tím, že nástupka bude spíš nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
25.9.22 20:57

Hm, netuším, jaké platy na Zlínsku jsou, ale požadavky jsou dost jednoduche - SŠ, řidičák, trochu AJ, to bude splňovat asi docela dost lidi ne? Otazkou je, jestli te nevyradi z uchazečů pro příliš vysoký požadovaný plat. Podle mě 40+ je na Zlínsku plat odborníka nebo VŠ s praxi - ale mužu se plést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.9.22 21:12

Ono se to sice jmenuje manager, ale lidi pod sebou mit nebudes, jde jen o nazev. Mozna takovy lepsi obchodak.
Pokud te bavi IT a komunikacni technologie a dobre se v tom vyznas, mas velke plus a muzes si asi dovolit ten plat risknout vyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
25.9.22 22:59

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.9.22 08:34

No..40+ teda nesmysl podle me…tohle pusobi, jako juniorni obchodni pozice, nechteji ani praxi ani vlastne nic..v inzeratu absolutne neni, co nabizi…tady budes spis jednat o nejakem fixu, ktery podle me max 30k brutto a pak dle provizniho systemu…pri navrhu mzdy, bych se odrazila od mzdy v predchozim zamestnani, pokud to byla stejna/podobna pozice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.22 07:59

Zkusím ušetřit čas. Na tuto pozici v této firmě jsem se ucházel. Výběrové řízení jak na raketového inženýra. Snad 4 kola říkal personalista. První kolo IQ test, test všeobecných a odborných znalostí z ekonomie a IT, velmi krátký pohovor, který vedl znuděný a nepříjemný personalista, který dával najevo jak na mě nemá čas a vůbec ho nezajimam… Celé to trvalo 2 hodiny. Nástupní plat 27-30k hrubého. Tato pozice se vypisuje 4× ročně, obrovská fluktuace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
14.10.22 02:48
@jeremy83 píše:
Zkusím ušetřit čas. Na tuto pozici v této firmě jsem se ucházel. Výběrové řízení jak na raketového inženýra. Snad 4 kola říkal personalista. První kolo IQ test, test všeobecných a odborných znalostí z ekonomie a IT, velmi krátký pohovor, který vedl znuděný a nepříjemný personalista, který dával najevo jak na mě nemá čas a vůbec ho nezajimam… Celé to trvalo 2 hodiny. Nástupní plat 27-30k hrubého. Tato pozice se vypisuje 4× ročně, obrovská fluktuace…

To je teda lepší dělat u lopaty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat