Zpožděná menstruace 6 dnů

Anonymní
9.7.22 14:43

Zpožděná menstruace 6 dnů

Ahoj, je mi 42, cyklus mám 27-29 nejčastěji…v listopadu jsem měla covid a pak v lednu poprvé v zivote cyklus 34..pak zas mych 28 dnu…a nyní jsem 34.den a ms nikde…tehotna nejsem…břicho i prsa jako před ms..ale nic…na gyn.jsem byla v červnu, sono i cytologie v pořádku. Měl jste někdo? Prisla pak ms nebo byla nutna injekce? Můžete to být třeba ještě rozhazene po covidu nebo už perimenopauza?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
9.7.22 18:35
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 42, cyklus mám 27-29 nejčastěji…v listopadu jsem měla covid a pak v lednu poprvé v zivote cyklus 34..pak zas mych 28 dnu…a nyní jsem 34.den a ms nikde…tehotna nejsem…břicho i prsa jako před ms..ale nic…na gyn.jsem byla v červnu, sono i cytologie v pořádku. Měl jste někdo? Prisla pak ms nebo byla nutna injekce? Můžete to být třeba ještě rozhazene po covidu nebo už perimenopauza?

Tělo není stroj času od času se může i jinak pravidelný cyklus prodloužit…Pokud by MS i nadále nepřicházela ano, šla bych na vyvolání, ale ještě bych jí dala čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 19:11

Dekuju! Stres jsem v červnu měla, tak třeba je to tím a ovulaci asi kolem 19 DC. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 21:43

Ahoj, momentálně řeším to samé, normálně cyklus 28-30 a dnes jsem 35 a nic. Ráno jsem si měřila BT a naměřila 37,4 (úplně pravidelně to neměřím, ale mám mnohaleté zkušenosti a vím, že když je nad 37,1, tak během dalších 2 dnů nic nebude). Měla jsem virózu začátkem června, ne covid, ale průběh celkem nepříjemný i s horečkami. U té virozy jsem zrovna menstruovala a ta ms byla poměrně krátká a slabá.
Tento měsíc už jsem i špinila- v den očekávané ms - a zase nic.

Já teda dostala už dřív od známé, co je gyn sestřička, radu, že řešit až druhou vynechanou ms. Že jednou se to může stát. Tak to takhle beru a čekám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 22:11
@Anonymní píše:
Ahoj, momentálně řeším to samé, normálně cyklus 28-30 a dnes jsem 35 a nic. Ráno jsem si měřila BT a naměřila 37,4 (úplně pravidelně to neměřím, ale mám mnohaleté zkušenosti a vím, že když je nad 37,1, tak během dalších 2 dnů nic nebude). Měla jsem virózu začátkem června, ne covid, ale průběh celkem nepříjemný i s horečkami. U té virozy jsem zrovna menstruovala a ta ms byla poměrně krátká a slabá.
Tento měsíc už jsem i špinila- v den očekávané ms - a zase nic.Já teda dostala už dřív od známé, co je gyn sestřička, radu, že řešit až druhou vynechanou ms. Že jednou se to může stát. Tak to takhle beru a čekám. :nevim:

Aha…tak to bude tou virozou..já zas měla tenhle měsíc poprvy bolestivou ovulaci (jinak o ni lrom hlenu nevim), prostě nějaká změna asi…ale u dr všecko dobrý…tak nám drzim palce, ať je to brzy vyreseny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 07:46

Ja mam zpozdeni uz 9 dni a uz asi 12 dni pobolivani v podbrisku jako pred ms a stale nic, uz minuly mesic bylo zpozdeni asi 4 dny a ted uz 9 a stale nic..jak naschval mam konecne cas jit na gyndu ted ve stredu a urcite to dostanu ve stredu rano. :roll: ale je to divny, normalne jak hodinky…ted posledni mesic me sem tam pobolivalo bricho, proto jsem se obj na gyndu a ted jeste ta MS…divny, tak doufam, ze kdyz uz takove zpozdeni, ze to do stredy nedostanu, abych mohla na to vysetreni…stres mam, ale neprijde mi, ze zas nejak velky..zak nejak jako vzdy, bezne..tehotna urcite nejsem…tak nevim cim to..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 08:03

Já mám u sebe víc teorii. :lol:.trochu stres teď byl, asi pozdější ovulace, ale tak nějak sazim už i na ten věk, kamarádky už po 40 měly různé nepravidelnosti… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.22 08:21

No, tak já stále nic.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.22 18:03
@Anonymní píše:
No, tak já stále nic.. :roll:

Hele, ja taky a uprimne doufam, ze ted to neprijde, fakt bych rada na gyndu a vysetrit…ale je to divny, drn co den takove tlaky v podbrisku a nic..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.22 19:03

Mně už to přestalo…asi tak 3 dny před a 3 dny po termínu tlaky jako u ms…I prsa nafoukly a teď už nic… :nevim: ani spineni…úplně jsem splaskla…ja byla na komplet kontrole v červnu, tak nevím, co by mi řekl…dělal vše a všecko ok…na injekci se mi nechce.. tak nevím, do kdy čekat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.22 20:46
@Anonymní píše:
Mně už to přestalo…asi tak 3 dny před a 3 dny po termínu tlaky jako u ms…I prsa nafoukly a teď už nic… :nevim: ani spineni…úplně jsem splaskla…ja byla na komplet kontrole v červnu, tak nevím, co by mi řekl…dělal vše a všecko ok…na injekci se mi nechce.. tak nevím, do kdy čekat :nevim:

Kolik ti je? Neni to nejaka perimenopauza? Ale to by asi na gynde poznal, ze?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.22 21:13
@Anonymní píše:
Kolik ti je? Neni to nejaka perimenopauza? Ale to by asi na gynde poznal, ze?

42.. já to taky trochu pricitam právě perimenopauze…já tam o tomhle problému nerikala, stalo se to až teď…tak jen udělal cytol, ultrazvuk..

Kolik je tobe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.22 09:11
@Anonymní píše:
42.. já to taky trochu pricitam právě perimenopauze…já tam o tomhle problému nerikala, stalo se to až teď…tak jen udělal cytol, ultrazvuk..Kolik je tobe?

37 a doted jak hodinky, ale jako byla jsem 2,5 roku v zahranici a cestovala a odkladala prohkidku, nic mi nebylo a uz predtim pul roku bez, takze 3 roky jsem nebyla na gynde…tak mam trochu strach, jelikoz je to dlouha doba a kdovi, zda v tom neni neco zdravotniho.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.22 09:33
@Anonymní píše:
37 a doted jak hodinky, ale jako byla jsem 2,5 roku v zahranici a cestovala a odkladala prohkidku, nic mi nebylo a uz predtim pul roku bez, takze 3 roky jsem nebyla na gynde…tak mam trochu strach, jelikoz je to dlouha doba a kdovi, zda v tom neni neco zdravotniho.. :roll:

To bude určitě ok…ono to může být i po covidu, já ho měla v zimě :nevim: nebo jen stres…
Furt nic…kazdej den doufám a nic :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.22 11:03
@Anonymní píše:
37 a doted jak hodinky, ale jako byla jsem 2,5 roku v zahranici a cestovala a odkladala prohkidku, nic mi nebylo a uz predtim pul roku bez, takze 3 roky jsem nebyla na gynde…tak mam trochu strach, jelikoz je to dlouha doba a kdovi, zda v tom neni neco zdravotniho.. :roll:

Tak jak jsi dopadla u dr.??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí