Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky už 2 měsíce nemam ms nevím čím to je beru HA drovelis uz půl roku ale nikdy se mi nestalo ze mi ms nepřišli ke gynekologovi jdu až příští týden.
Dělala jsem i testy mam negativní a s přítelem jsme měli styk 1.8.
@Nick535 Bohužel budeš muset počkat do kontroly u lékaře, tady ti nikdo neřekneme čím to je
Těhotenství to určitě není, styk byl 1.8. a testy máš negativní. Kdyby to bylo těhotenství tak je máš už dávno pozitivní, takže problém bude jinde ![]()
U braní HA menstruaci nemáš, pouze krvácení z poklesu hormonů. Je celkem běžné, že toto krvácení se stává slabším a někdy žena nekrvácí vůbec.
Beru HA, nekrvacela jsem už asi rok a půl a vůbec mi to nechybí. Ale za začátku to bylo takový zvláštní a raději jsem si test udělala, asi tak 3 měsíce. ![]()
S antikoncepcí jsem menstruovala sice poměrně pravidelně (ale málo). Po vysazení jsem menstruovala ještě 1-2 cykly a pak nic. Tak to trvalo rok a tři čtvrtě. Byla jsem i na vyvolávací injekci a nic. Velmi jsem se obávala, že nebudu moc otěhotnět ( když jsem sdělila obavu doktorce, řekla mi že mám zakrslé vaječníky a že dítě mít pravděpodobně nebudu…s brekem jsem odešla z ordinace i od doktorky). Další rok jsem již docházela do jiné ordinace s bříškem a teď mám 1,5 roku starého syna.
Tak jak mě všichni děsili, že to není normální a měla jsem z toho už strach… tak všechno bylo v pořádku. Doktorka sama říkala, že se to děje poměrně často buď během nasazení antikoncepce a nebo vysazení antikoncepce.