Zpoždění ms 2 měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
18.8.23 13:07

Zpoždění ms 2 měsíce

Ahoj holky už 2 měsíce nemam ms nevím čím to je beru HA drovelis uz půl roku ale nikdy se mi nestalo ze mi ms nepřišli ke gynekologovi jdu až příští týden.
Dělala jsem i testy mam negativní a s přítelem jsme měli styk 1.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
813
18.8.23 13:13

@Nick535 Bohužel budeš muset počkat do kontroly u lékaře, tady ti nikdo neřekneme čím to je :) Těhotenství to určitě není, styk byl 1.8. a testy máš negativní. Kdyby to bylo těhotenství tak je máš už dávno pozitivní, takže problém bude jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.8.23 13:18

U braní HA menstruaci nemáš, pouze krvácení z poklesu hormonů. Je celkem běžné, že toto krvácení se stává slabším a někdy žena nekrvácí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35609
18.8.23 14:33

Beru HA, nekrvacela jsem už asi rok a půl a vůbec mi to nechybí. Ale za začátku to bylo takový zvláštní a raději jsem si test udělala, asi tak 3 měsíce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 06:57

S antikoncepcí jsem menstruovala sice poměrně pravidelně (ale málo). Po vysazení jsem menstruovala ještě 1-2 cykly a pak nic. Tak to trvalo rok a tři čtvrtě. Byla jsem i na vyvolávací injekci a nic. Velmi jsem se obávala, že nebudu moc otěhotnět ( když jsem sdělila obavu doktorce, řekla mi že mám zakrslé vaječníky a že dítě mít pravděpodobně nebudu…s brekem jsem odešla z ordinace i od doktorky). Další rok jsem již docházela do jiné ordinace s bříškem a teď mám 1,5 roku starého syna.

Tak jak mě všichni děsili, že to není normální a měla jsem z toho už strach… tak všechno bylo v pořádku. Doktorka sama říkala, že se to děje poměrně často buď během nasazení antikoncepce a nebo vysazení antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí