Příznaky a test negativní. Těhotenství nebo účinky antikoncepce ?

Anonymní
16.8.23 16:11

Příznaky a test negativní. Těhotenství nebo účinky antikoncepce ?

Užívám antikoncepci, už delší dobu. Vždy všechno ok ale poslední dobu pociťuji změny nálad, hodně pláču. Test jsem si dělala digitální 12.8 s tím, že vyloučím těhotenství a test vyšel negativní. račbč. Pláču však nadále. Test jsem si dělala po měsíci od sexu neboli snad, že by už něco ukázal. Mohu být přesto těhotná nebo to je z antikoncepce? I ms jsem měla, v neděli by měla přijít další. Sex byl iv neděli ale samozřejmě z toho ty změny nálad nemam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
16.8.23 16:14
@Anonymní píše:
Užívám antikoncepci, už delší dobu. Vždy všechno ok ale poslední dobu pociťuji změny nálad, hodně pláču. Test jsem si dělala digitální 12.8 s tím, že vyloučím těhotenství a test vyšel negativní. račbč. Pláču však nadále. Test jsem si dělala po měsíci od sexu neboli snad, že by už něco ukázal. Mohu být přesto těhotná nebo to je z antikoncepce? I ms jsem měla, v neděli by měla přijít další. Sex byl iv neděli ale samozřejmě z toho ty změny nálad nemam

Těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.23 16:32

@korn123 Snad ne. Dost jsem se vylekala, přečetla jsem si pár příspěvků a tedy některé měly negativní testy, při HAK a těhotné byly. I když nevím jestli tomu mám věřit nebo ne

• Citovat
  • Upravit
14675
16.8.23 16:40

Ahoj Julie, neboj, je to opět „jen“ tvé nedobré psychické rozpoložení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36201
16.8.23 17:51

Neboj, opět je to jen v tvé hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
16.8.23 18:20
@Michelle_M píše:
Ahoj Julie, neboj, je to opět „jen“ tvé nedobré psychické rozpoložení.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 21:46

Těhotenský test negativní / Ovulační pozitivní

Dobrý den, dnes jsem 32DC, poslední cykly jsem měla 29-30DC, příznaky: hodně silná únava, bolest hlavy. Nevím, kdy proběhla ovulace, ale mám teď dva dny za sebou pozitivní ovulační test, který ještě sílí.. těhotenský test je negativní. Myslíte, že se může jednat o těhotenství, nebo je to opožděná ovulace?
Jsem tu nová prosím o radu a blbé komentáře si někteří odpusťte.. je to hrůza, co tady člověk dokáže napsat a ztrapnit ostatní.. děkuji L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.23 18:39

@Michelle_M a Snad máš pravdu. Cítím se divně. Zítra si chci udělat test, tak snad bude negativní. A doufám, že mi v neděli přijde krvácení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex