Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost:)
Mám 10 dnů zpoždění ms, před cca 5 dny jsem měla slabé špinění (jeden růžový papír) a tím to skončilo. Těhotenský test jsem dělala včera a negativní.
Na gynekologii mi doporučili ještě počkat a přijít za 3 týdny. ![]()
Jsem teď rok a půl po porodu a měla jsem zatím jen 3 ms a na den přesně. Před těhotenstvím jsem měla s pravidelností ms velký problém. Někdy jsem čekala i 3 měsíce.
Nebere prosím někdo něco na úpravu ms? Doufala jsem po porodu v pravidelný cyklus ![]()
Děkuju ![]()
Ahoj holky. Mohu poprosit jestli někdo nemá podobné zkušenosti? Měla jsem skoro 3 týdny zpožděnou MS, tak jsem byla minulý týden v pátek na UTZ u doktora. Viděl jen zvětšenou sliznici 11mm a píchnul mi dvojtý agolutin. Krev jsem mela na HCG negativni. Ms se dostavila ve středu, ale v podstatě jen slabe špinění, které dneska ráno skončilo, takže jen 2 dny. Podle výšky sliznice bych čekala „krveprolití“
a nic… Nestalo se někomu něco podobného? Díky
@Barččaa aha
měla jsem, ale HCG právě negativní, tak to mi do těhotenství úplně nehraje 🙂. Mám MS normálně silnější a právě jsem i teď čekala silnou MS a nic. Chtěla jsem vědět jestli to nemůže být tím agolutinem… ale tvoje odpověď mi teď dala červíka do hlavy.. ![]()
@Anonymní píše: Více
No, ja špinila taky asi dva dny a test jsem delala po delší době až a byla teprve hodně slabá čárka
uz si nepamatuju za jak dlouho, ale urcite to byla delší doba ![]()